Τρίτη 2 Μαΐου 2017

Α.Βασιλόπουλος: Γιατί ψεύδεται ο Μπορνούς σχετικά με την κυκλοφορία των οχημάτων;

Ψεύδεται ο κ. Μπουρνούς ότι ο Δήμος έχει έρθει σε συνεννόηση με τον ΟΛΡ για για την κυκλοφορία των οχημάτων το καλοκαίρι.
Συγκεκριμένα σε πρόσφατη επισήμανση του κ. Πνευματικάτου για τη απαράδεκτη απόφαση της Δημοτικής Αρχής να κλείσει περιστασιακά κατά τις ώρες κυκλοφοριακής αιχμής την Αραφηνίδων Αλών, ο Δήμαρχος απάντησε δημόσια ότι υπάρχει συνεννόηση με τον ΟΛΡ για ενέργειες βελτίωσης της κυκλοφορίας οχημάτων από και προς τον λιμένα.

Εάν όντως ο Δήμος είχε συνεννοηθεί με τον ΟΛΡ για ενέργειες βελτίωσης της κυκλοφορίας οχημάτων από και προς τον λιμένα, τότε ο Δήμαρχος όφειλε να τις αναφέρει στην εισήγηση του θέματος ή τουλάχιστον προφορικά στο Δημοτικό Συμβούλιο της 25ης Απρλίου 2017. Είχε την ευκαιρία όταν ο κ. Βασιλόπουλος είχε δηλώσει ότι δεν μπορεί να ψηφίσει το θέμα εξηγώντας ότι:
«Η πεζοδρόμηση αυτή γίνεται σε έναν σημαντικό δρόμο της Ραφήνας, χωρίς καμία μελέτη ή γνώμη συγκοινωνιολόγου και χωρίς να εξετάσουμε τα προβλήματα που δημιουργεί στους οδηγούς. Μιλώντας πέρυσι με τον Οργανισμό Λιμένος και το Λιμεναρχείο Ραφήνας, το μέτρο αυτό είχε φέρει πολλά προβλήματα. Η Ραφήνα πρέπει επιτέλους να αρχίσει να σέβεται τους επισκέπτες της και να μην βάζει εμπόδια στην τουριστική της ανάπτυξη.»
Όλα τα υπόλοιπα είναι λόγια παραπλάνησης του κόσμου, εκτός εάν δεχθούμε ότι ο Δήμαρχος έχει στοιχεία που αποκρύπτει από τους Δημοτικούς Συμβούλους κατά τις ψηφοφορίες των θεμάτων.

Τέλος, πρέπει να σημειώσουμε, ότι από τους 11 δημοτικούς συμβούλους που ήταν στην αίθουσα (επί συνόλου 27) το θέμα πήρε τη θετική ψήφο μόνον των 10 συμβούλων της παράταξης Μπουρνούς, ενώ καταψηφίστηκε από τον κ. Βασιλόπουλο.

Γραφείο Επικοινωνίας Καθηγ.Ανδρέα Βασιλόπουλου
Δημοτικού Συμβούλου Ραφήνας-Πικερμίου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου