Δευτέρα 6 Μαρτίου 2017

ΙΩΑΝΝΗΣ ΤΟΥΝΤΑΣ: ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!

Αγαπητοί μου συμπολίτες, φίλοι και συνεργάτες.

Θα ήθελα πρωτίστως να ευχηθώ σε όλους υγεία και ευημερία.

Με αφορμή τη σημερινή εκλογική διαδικασία, ήθελα να ευχαριστήσω από καρδιάς, όλους όσους συμμετείχατε σε αυτήν, εσάς που με τιμήσατε με την ψήφο σας καθώς και εκείνους που παραστάθηκαν και επέλεξαν άλλους συνάδελφους.




Είναι για μένα μεγάλη χαρά, τιμή αλλά και ευθύνη, η αποδοχή και η εμπιστοσύνη που μου αποδόθηκε με το αποτέλεσμα της σημερινής ψηφοφορίας.

Θα ήθελα να γνωρίζετε όλοι, πως θα φροντίσω να τιμήσω την εμπιστοσύνη και την επιλογή σας, κάνοντας ότι περνάει από το χέρι μου, το πολιτικό καθώς και το πολιτειακό, με σκοπό την ευημερία του τόπου μας και την ευδαιμονία των συμπολιτών μας.

Ευχαριστώ

Ιωάννης Σ. Τούντας 
Δημοτικός Σύμβουλος Δήμου Σπάτων, Αρτέμιδος

1 σχόλιο:

  1. Το απόλυτο πολιτικό "ΤΙΠΟΤΑ" μίλησε. Αυτά συμβαίνουν όταν η παρακμή έχει κυριαρχήσει παντού. Ανεπάρκεια κοινωνική που οδηγεί στην εκλογή ανεπαρκέστατων δημοτικών συμβούλων, κατάλληλων μόνο για κοκορομαχίες στο ΔΣ και διεκδίκηση έμμισθων θέσεων. Που καταντήσαμε. Οι εκφραστές της δυσαρέσκειας στα δημοτικά πράγματα του Δήμου Σπάτων – Αρτέμιδος να είναι ο Β. Τυράκης και ο Ιωάννης Τούντας. Αλλοίμονό μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Αρχειοθήκη ιστολογίου