Τετάρτη 21 Ιανουαρίου 2015

Κοπή Πρωτοχρονιάτικης Πίτας του ΕΟΕΣ ΕΥΞΕΙΝΗ ΠΟΛΗ

                 ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ
Σπάτα 20-01-2015
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Την Παρασκευή 16/1/2015 και ώρα 3μ.μ. στα γραφεία του ΕΟΕΣ πραγματοποιήθηκε η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του ΕΟΕΣ ΕΥΞΕΙΝΗ ΠΟΛΗ.

Στην κοπή της πίτας έδωσε το παρόν η νέα διοίκηση του ΕΟΕΣ ΕΥΞΕΙΝΗ ΠΟΛΗ, ο Πρόεδρος κ. Σπύρος Σπυρίδων, Γ.Γ. Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αιγαίου καθώς και ο κ. Δημήτριος Μάρκου Δήμαρχος Σπάτων – Αρτέμιδος και Αντιπρόεδρος του ΕΟΕΣ ΕΥΞΕΙΝΗ ΠΟΛΗ.

1 σχόλιο:

  1. Καλά ρε Μήτσο δήμαρχε, γυρνάς από πίτα σε πίτα, πέσε πίττα να σε φάω, πίτα για το Δήμο που είσαι εσύ δήμαρχος πότε θα κόψεις? Τόσο πολύ φοβάσαι το γιουχάισμα από τα πεινασμένα λιγούρια?Ή μήπως είσαι πιο λιγούρης πείνας που πας παντού να φας πίτα, αλλά να μην κόψεις πίτα στο δήμο γιατί θα έρθουμε και οι δυσαρεστημένοι από την παράταξη σου. Δήμαρχε λίγο ντροπή κοντεύεις έξι μήνες δήμαρχος και ακόμα δεν έχεις καλέσει όλη την παράταξη όλα αυτά τα κορόιδα που μπήκαμε μπροστά και υποψήφιοι με την παράταξη σου να βγείς εσύ δήμαρχος, ο λάστιχας αντιδήμαρχος, ο ταχυδρόμος αντιδήμαρχος, η νοσοκόμα αντιδήμαρχος και με το ζόρι πια μας λέτε και καλημέρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Αρχειοθήκη ιστολογίου