Παρασκευή 14 Νοεμβρίου 2014

Μία Rolls-Royce με έμπνευση τους μαχαραγιάδες!

Χρειάζεται επεξήγηση μία Rolls-Royce για να εμπεδώσουμε ότι απευθύνεται σε κάποιον πάμπλουτο;Η βρετανική μάρκα, υπό τη σκέπη της BMW πλέον, δημιούργησε την Maharaja Phantom Drophead Coupe.Παρουσιάστηκε σε εκδήλωση στην αντιπροσωπεία της Rolls-Royce στο Ντουμπάι και θα διατίθεται αποκλειστικά σε κατοίκους του εμιράτου. Λες και θα μπορούσαμε να την αγοράσουμε εδώ στην Ελλάδα...



Έμπνευση για την... υπερβολική Phantom Drophead Coupe αποτέλεσε η Χρυσή Εποχή του Dharma Raja, μαχαραγιά από το 1758 έως το 1798 του ινδικού βασιλείου Τραβανκόρε. Η Rolls-Royce έχει ιδιαίτερη σχέση με τους μαχαραγιάδες και τους πρίγκιπες της Ινδίας, καθώς μέσα σε περίοδο 5 δεκαετιών είχαν αγοράσει περισσότερα από 840 αυτοκίνητα της υπερπολυτελούς μάρκας.

Οι σχεδιαστές και οι μηχανικοί της Rolls-Royce χρειάστηκαν περίπου 2 χρόνια για να φτιάξουν αυτή την αποκλειστική έκδοση στο Γκούντγουντ, την έδρα της εταιρείας. Η ινδική κοινότητα του Ντουμπάι είναι αυτή που έχει δείξει το μεγαλύτερο ενδιαφέρον για το τετράθυρο μοντέλο, από το οποίο «ξεχειλίζει» το δέρμα και το ξύλο.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου