Σάββατο 8 Νοεμβρίου 2014

Οι Υπηρεσίες Πολιτικής Προστασίας και Καθαριότητος επι ποδός σε Σπάτα και Αρτέμιδα

Όλοι μας γνωρίζουμε πόσο σοβαρό πρόβλημα δημιουργείται στην Αρτέμιδα με μια απλή βροχή. Χρόνια τώρα οι κάτοικοι είναι αναγκασμένοι να περνάνε με τα αυτοκίνητά τους
μέσα από πλωτά ποτάμια που γίνονται οι δρόμοι μετά από βροχή, ακόμη και η ίδια η Λ.Αρτέμιδος. Πολύ σοβαρό επίσης πρόβλημα αντιμετωπίζουν οι πεζοί στα "ανύπαρκτα" πεζοδρόμια.
Φέτος ήταν μια ευχάριστη έκπληξη η πληροφορία από το τμήμα της Πολιτικής Προστασίας του Δήμου μας ότι παρενέβη επί τόπου και έγκαιρα για την αντιμετώπιση των προβλημάτων αυτών μετά την αποψινή καταρρακτώδη βροχή.

Συγκεκριμένα από τις 5 το πρωί εργάζονται πυρετωδώς για να αποκατασταθούν τα προβλήματα πλημμύρας που έχουν δημιουργηθεί. Το πρόβλημα στην 3η στάση Λ/Αρτέμιδος αποκαταστάθηκε και δεν υπάρχει η γνωστή "λίμνη". 4 Σπίτια προστατεύθηκαν με ανάχωμα για να μη πληγούν από τα νερά που λιμνάζουν σε όμορο οικόπεδο με ανάχωμα.
Επίσης η Πολιτικής Προστασία με την Καθαριότητα έλεγξαν και καθάρισαν όσα φρεάτια ήταν απαραίτητα για την αποφυγή προβλημάτων.

Όλα αυτά είναι βέβαια υποχρεώσεις των αντίστοιχων υπηρεσιών, αλλά μέχρι τώρα δεν είχαμε συνηθίσει σε τόσο άμεση κινητοποίηση. Ευχόμαστε να συνεχίσουν έτσι και σταδιακά να βελτιωθούν οι συνθήκες σε όλα τα σημεία που παρουσιάζονται προβλήματα με τις βροχές.

2 σχόλια:

  1. Δυστυχως δεν ειναι οπως τα λετε. ΗΒραυρωνος εκλεισε για πολυ ωρα και ολοι του Δ Σ ηταν αφαντοι.Ταλαιπορηθηκαμε παρα πολυ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΛΑΜΠΡΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ8 Νοεμβρίου 2014 στις 9:05 μ.μ.

    Θα ήθελα να σας διαβεβαιώσω ότι η Βραυρώνος δεν έκλεισε ούτε λεπτό.Δημιουργήθηκε ένα πρόβλημα με συσσωρευμένα νερά στο σημείο πριν το Ζαραβίνο το οποίο αποκαταστάθηκε αρκετά γρήγορα και μέχρι στιγμής δεν ξαναείχαμε πρόβλημα στο συγκεκριμένο σημείο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Αρχειοθήκη ιστολογίου