Δευτέρα 24 Νοεμβρίου 2014

ΣτΔΕ ΣΠΑΤΩΝ, ΑΡΤΕΜΙΔΟΣ - Αυτεπάγγελτη παρέμβαση για κατάσταση Δημ. Γραφείων Αρτέμιδος

19 σχόλια:

  1. ΠΟΘΟΥΛΑΚΑ ΕΣΥ ΤΑ ΕΧΕΙΣ ΜΠΛΕΞΕΙ. ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΤΗ,ΕΙΝΑΙ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΤΣΑΤΣΑΣ.
    ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΝΑ ΔΩ'' ΑΥΤΕΠΑΓΓΕΛΤΑ'' ΝΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΝΕΙΣ ΑΠΟΛΥΜΑΝΤΙΚΟ ΚΑΙ ΧΑΡΤΙ ΤΟΥΑΛΕΤΑΣ ΣΤΟΝ ΚΑΜΠΙΝΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πως φαίνονται οι άσχετοι και εμπαθείς

      Διαγραφή
    2. Γιατί κ. 12:18 μμ, τα βρώμικα γραφεία και η αντιμετώπιση της μόλυνσης δεν είναι πρόβλημα που ο ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΤΗΣ πρέπει να κάνει προτάσεις; Δεν σε καταλαβαίνω ;

      Διαγραφή
  2. Ο ΠΟΘΟΥΛΑΚΑΣ θα παει στο νεο κτηριο το νοικιαρικο,τι τον νοιαζουν οι μακακιες επιτελους πηρε την θεσουλα και κανει υποκλισεις στον ΚΙΜ ΙΛ ΜΑΡΚ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τρεις εύστοχες παρεμβάσεις του νέου και πρώτου Συμπαραστάτη του Δημότη Σπάτων - Αρτέμιδος, για ΝΟΜΙΚΟΥΣ - ΔΙΚΗΓΟΡΟΥΣ, ΑΞΙΟΠΡΕΠΗ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΣΤΗΝ ΑΡΤΕΜΙΔΑ και ΟΔΗΓΟ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ. Διαφωνεί κανείς παίδες; Ο άνθρωπος και ξέρει τι λέει και ξέρει τι γράφει. Τώρα αν κάποιοι γρινιάζουν, φανταστείτε τι θα γίνει όταν θα μπει στα .... δυνατά θεματάκια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ναι σιγουρα θα μπορουσαν να ειναι χρησιμες,αν ειχε ξεκινησει απο αυτα που ενδιαφερουν αμμεσα τον δημοτη.Αυτα ειναι οι κλασσικες κινησεις μπαλα στην κερκιδα καθε δημοσιου υπαλληλου για να δικαιολογει την υπαρξη του.Ο Ποθουλακης τελειωσε πριν αρχισει δυστυχως για ολους μας.Μονο ο Μαρκου εκανε την δουλεια του.Εβαλε εναν κακομοιρη με ποδοπατημενη αξιοπρεπεια,να γραφει και να λεει δευτερευοντα πραγματα.Ο Ποθουλακης ηξερε ολες τις μεγαλες αρπαχτες,και ολες τις κομπινες Τωρα τι εγινε?επαθε αμνησια?Οχι αλλα αμα ανοιξει εκεινες τις υποθεσεις μπλεκει και το αφεντικο του ο Δημητρης.ο Χρηστος παει στον εισαγγελεα μαζι με την Μαρια,και πολλους αλλους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μόνο που κάνεις ένα λάθος 12:20 μμ. Όλα τα μεγάλα θέματα και σκάνδαλα του δήμου είναι ήδη στον Εισαγγελέα ή σε διαδικασία ελέγχου από τα αρμόδια όργανα ελέγχου, οπότε ο Ποθουλάκης ως Συμπαραστάτης δεν επιτρέπεται να παρεμβαίνει. Τους την είχε κάνει τη ζημιά πριν καν αναλάβει και εσύ μάλλον ζούσες αλλού ...... γι' αλλού ........., ούτε καν συμμετείχες, ούτε καν διάβαζες. Τώρα τι θα κάνει και η Δικαιοσύνη ο "θεός" βοηθός στη χώρα που ζούμε

      Διαγραφή
  5. ΕΕΕΕλα τωρα που ειναι πραξη αυτη που αξιζει να την συζητησουμε,μια δημοσιουπαλληλικη μπαρουφα ακομα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μήπως 12:21 μμ σε πονάει κάποια από τις εκκρεμείς υποθέσεις του Δήμου στη δικαιοσύνη; Μήπως; Ή μήπως αφορά κάποιον "δικό" σου άνθεωπο; Μήπως;

      Διαγραφή
  6. ΡΕ ΠΟΘΟΥΛΑΚΑ ΑΣΕ ΤΙΣ ΜΠΟΥΡΔΕΣ,ΚΑΙ ΞΕΚΙΝΑ ΔΥΝΑΤΑ ΠΡΩΤΑ ΤΟΝ ΤΥΡΑΚΑ ΠΟΥ ΠΑΕΙ ΝΑ ΦΟΡΤΩΣΕΙ 400ΧΙΛΙΑΡΙΚΑ,ΤΙΣ ΑΡΠΑΧΤΕΣ ΜΑΡΚΩΝ,ΤΟΥΝΤΑ,ΚΛΠΚΛΠ.
    ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΡΕΕΕΕ ΠΟΙΟΣ ΑΡΠΑΞΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ.ΑΛΛΑ ΠΙΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ Ο ΓΚΟΤΖΙΛΑ ΤΑ ΠΗΡΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΠΟΥ ΗΘΕΛΕ ΕΣΥ ΠΗΡΕΣ ΤΗΝ ΚΑΡΕΚΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΠΟΥ ΗΘΕΛΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και η υπόθεση Τυράκη είναι στη Δικαιοσύνη και στον έλεγχο. Μάθε και κάτι επιτέλους

      Διαγραφή
  7. Ρεεεε μεσα σε δυο μηνες ο Δημητρης με αυτα που εχει κανει,και με αυτα που δεν εχει κανει,μπορεις να τον θεσεις σε αργια,γιατι ουσιαστικα αυτη ειναι η δουλεια του Συμπαραστατη,και εσυ μας λες αλλα λογια να ξεχασουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ε, εσύ 12:29 μμ είσαι εμπαθής και νυκτωμένος. Ο Συμπαραστάτης δεν είναι δικαστής ούτε θέτει σε αργίες. Υποστηρίζει τους δημότες, διαμεσολαβή για τη λύση των ατομικών προβλημάτων τους με τον Δήμο και κάνει προτάσεις. Διάβασε το νόμο.

      Διαγραφή
  8. Ο κος Ποθουλακης,δεν ειναι Δικαστης εχει ομως τα στοιχεια και την γνωση,που θα στειλουν τους προηγουμενους και τους νυν στον Δικαστη.Ο Δημητρης ηδη εχει κανει τοσα πολλα,και ακομα περισοτερα δεν εχει κανει,που επρεπε να τα εχει κανει,που αν ο Συμπαραστατης-Ποθουλακης ηθελε να κανει σωστα την δουλεια που εταζε οτι θα κανει,αν γινει Συμπαραστατης θα τον
    ειχε στειλει πιθανα και σε οριστικη παυση.Αλλα αυτες οι θεσουλες δινονται με ανταλλαγματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Υπερβολές 10:44 μμ. Πρώτον εγώ ως μέλος ενός συλλόγου ενημερώθηκα ότι τώρα ξεκινάει την οργάνωση του θεσμού και δεύτερον σε ποια κολάσιμα για τον νυν Δήμαρχο πράγματα αναφέρεσαι; Δεν λες ..... Έχεις κάνει καταγγελία που δεν εισακούστηκε; Ποια, πότε και πάνω σε τι αναφέρεται; Προσωπικά κατήγγειλα κάτι στον Συμπαραστάτη και κατέφθασε την επόμενη ημέρα. Αλλά επώνυμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Τι να περιμενω απο τον κον Ποθουλακη?πηρε αυτο που ηθελε χρονια,τωρα εγινε αρχοντας του τοπου και αυτος.Εγω προχωρησα κανονικα στην δικαιοσυνη,αλλα αυτα αργουν παρα πολυ.Ο ΧΜαρκου τι εχει κανει τα ξερουμε ολοι,η σχεδον ολοι.Τι εχει ο κανει,και τι ετοιμαζει να κανει ο ΔΜαρκου,δεν ειναι δουλεια μου να το βγαλω στον αερα.Υποχρεωση μου ειναι να κανω τις νομιμες νομικες κινησεις τις οποιες εχω κανει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Κυριε 1 53 Μας πληροφορησατε οτι προσφυγατε στην δικαιοσυνη ΕΤΣΙ ΑΟΡΙΣΤΩΣ....Ειναι απορρητο το θεμα προσφυγης κατα του Δημαρχου?ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΟΣΙΑ ΘΕΜΑΤΑ ΚΥΡΙΕ ΜΑΣ.Αναρωτιεμαι,ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΚΡΑΤΑΤΕ ΜΥΣΤΙΚΑ.Ειναι προσωπικης φυσεως ιστορια ?Γιατι αν ειναι θεμα ΚΑΚΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ αφορα τους παντες.Αρα η λετε ψεμματα ,η εχετε προσωπικες διαφορες η ΑΠΛΑ ΣΥΚΟΦΑΝΤΕΙΤΕ.Τριτη αποψη δεν υπαρχει εκτος αν ΔΕΝ ΕΙΣΘΕ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΔΙΑΤΥΠΩΣΕΤΕ ΤΗΝ ΣΚΕΨΗ ΣΑΣ, οπερ και ΠΙΘΑΝΟΤΕΡΟ.Αυτο γιατι απο το ΠΟΝΗΜΑ ΣΑΣ δεν ειναι καθολου σαφες ,ΤΙ πραγματικα θελετε να πειτε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Προσοχή παίδες υπάρχουν και προβο-κάτορες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Την anatakti.gr δεν την εκφράζουν τα σχόλια. Αποκηρύσσει όλα τα υβριστικά, κακόβουλα και αισχρά σχόλια και παρακαλεί όλους τους σχολιαστές να χρησιμοποιούν κόσμια γλώσσα. Όποιος θεωρεί ότι θίγεται από κάποιο σχόλιο μπορεί να πατήσει <εδώ> ή στο αντίστοιχο σχετικό στο κάτω μέρος της σελίδας για να διαμαρτυρηθεί αναγράφοντας το άρθρο, την ημερομηνία και την ώρα του σχολίου που τον ενοχλεί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Αρχειοθήκη ιστολογίου