Τρίτη 4 Νοεμβρίου 2014

8χρονος πέθανε σε αγώνα χόκεϊ

Έπαθε ανακοπή όταν τον χτύπησε το πακ στο αυτί.Πού να φανταζόταν ο πατέρας του μικρού Ούγκο τι επρόκειτο να εξελιχθεί μπροστά στα μάτια του. Ηταν Σάββατο και οι δυο τους, πήγαν να παρακολουθήσουν έναν αγώνα χόκεϊ στη Δουνκέρκη της Γαλλίας. Εκεί, σε κάποια στιγμή του παιχνιδιού, το πακ εκσφενδονίστηκε από έναν παίκτη κατά λάθος και χτύπησε το μικρό που βρισκόταν στις κερκίδες, στο αυτί του. Ο Ούγκο, έπαθε αμέσως ανακοπή και έχασε τις αισθήσεις του.



Ένας πυροσβέστης και ένας χειρουργός που βρίσκονταν ανάμεσα στους θεατές, κατάφεραν να ξυπνήσουν το μικρό και ο πατέρας του, τον πήγε αμέσως στο νοσοκομείο της Δουνκέρκης και από εκεί στη Λιλ, όπου λίγες ώρες μετά, ανακοινώθηκε ο θάνατος του 8χρονου.

Την Κυριακή το πρωί η επίσημη ανακοίνωση της ομάδας χόκεϊ της Δουνκέρκης ανέφερε: «Με λύπη μας ανακοινώνουμε πως ο μικρός Ούγκο πέθανε σήμερα το πρωί. Αναπαύσου εν ειρήνη μικρέ άγγελε», ενώ ο δήμαρχος της πόλης είπε στο γαλλικό πρακτορείο ειδήσεων: «Είναι δύσκολο. Όλοι γνωριζόμαστε μεταξύ μας. Όλοι ήξεραν το παιδί».

Περίπου 400 άτομα συγκεντρώθηκαν στο γήπεδο του χόκεϊ και άφησαν λουλούδια, στη μνήμη του Ούγκο.

Το παιχνίδι, που φυσικά διακόπηκε, όταν χτύπησε το παιδί, θα διεξαχθεί άλλη μέρα, ενώ η αστυνομία διεξάγει έρευνα και για τα αίτια θανάτου, διότι ενώ υπήρχαν προστατευτικά τζάμια πίσω από τα τέρματα, δεν υπήρχαν στα πλάγια, όπως γίνεται συνήθως σε τέτοιους χώρους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου