Πέμπτη 17 Ιουλίου 2014

ΑΡΤΕΜΙΣ - Οι κολώνες "βόγκηξαν"

 
Πλύση εγκεφάλου, οπτική κούραση και μόλυνση της πόλης είναι αυτό που έμεινε μετά τις πολύκροτες
εκδηλώσεις της Αρτέμιδας.
Πολλές φορές έχουμε δημοσιεύσει εικόνες από πανό που ενοχλούν. Αυτό, όμως που συνέβη εφέτος ξεπέρασε κάθε προηγούμενο. Οι κολώνες "βόγκηξαν" χειρότερα και από τις εκλογές.
Αναγνωρίζουμε ότι χρειάζεται πολύς κόπος για να αφισοκολληθούν όλες οι κολώνες, αλλά αυτοί που μπήκαν στον κόπο να το κάνουν θα έπρεπε να υπολογίσουν ότι μετά την εκδήλωση, που με τόση επιμέλεια ήθελαν να προβάλουν, θα έπρεπε να μπουν στον κόπο να καθαρίσουν τον τόπο από τις αφίσες.
Τελικά το μόνο που ίσως καταφέρνουν είναι η κόπωση και η απέχθεια για τις εκδηλώσεις τους.
Ειδικά από τους διοργανωτές της Ηπειρώτικης εκδήλωσης δεν περιμέναμε τέτοια αδιαφορία, μια και μέλη τους είναι και οικολόγοι που πολλάκις έχουν κατηγορήσει ή ακόμη και κατεβάσει αφίσες που προβάλουν εκδηλώσεις ή δράσεις άλλων.
Είναι εύκολο να πούμε "Ας το κάνει ο Δήμος".  Λοιπόν, ΟΧΙ, κύριοι!! Ο Δήμος δεν είναι υποχρεωμένος να το κάνει. Εδώ καλά καλά δεν μπορεί να εκτελέσει τις υποχρεώσεις του αναφορικά με τα σκουπίδια. Και αν φτάσει στο σημείο να το κάνει ο Δήμος τότε θα έπρεπε να καταλογίζει και πρόστιμα...
Αυτά, φυσικά δεν τα λέμε μόνο για τους συγκεκριμένους διοργανωτές... Αφορούν όλους όσους κάνουν εκδηλώσεις.
Πρέπει επιτέλους καθένας να αναλαμβάνει την ευθύνη των πράξεών του, ειδικά όταν πρόκειται για συλλόγους και φορείς που προασπίζονται τον πολιτισμό και την ευπρέπεια...

5 σχόλια:

  1. Ηπειρωτες ,Μωραιτες,ροκαδες,και κουλουβαχατα; του αθλητικου διπλα βραυρωνεια ,ΟΛΗ Η ΛΟΥΤΣΑ ΑΝΑΣΤΕΝΑΖΕΙ σε ρυθμο βλαχοροκ με ολιγη απο σκυλαδικο.....ΠΟΥΛΑΚΕΣ ΧΟΡΕΥΟΥΝ ΡΟΚ ΦΕΤΟς.
    Φερε μου 50 ατομα και παιξε οτι θες, ειναι το συστημα...ετσι για να μην νομιζετε οτι οι πουλακες το γυρισαν στο alternative.....Να βογκηξουν οι κολωνες οι χελωνες και οι κουφοι και μουγκοι κατοικοι....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΕΕΕΕ τι θες να κανουν;Αποδημος Ελληνισμος ειναι τα πατριωτακια,εντος ελλαδος θελουν να θυμηθουν λιγο το χωριο τους,εδω στην μακρινη ξενιτεια.Ακαρδε!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΝΑ ΒΑΛΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΙΝΔΟΥΣ.ΤΟΥΣ ΠΟΛΩΝΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΜΟΥΣΙΚΕΣ ΒΡΑΔΙΕΣΕιδικα απο τους πολωνους μπορει και να ΕΚ ΠΟΛΙΤΙΣΘΟΥΝ με Σοπεν και πολωνεζα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Όργιο παράνομης αφισοκόλλησης! Δε λέτε κουβέντα για τα "μαγαζιά της παραλίας" που έχουν γεμίσει κάθε τοίχο και κολόνα με αφίσες για τις παράνομες "συναυλίες" τους! Πότε τα "Μακαμποριβιέράδικα" της παραλίας θα πληρώσουν για τις παρανομίες τους;;; Για την αφόρητη ηχορύπανση που προκαλούν, όσο και για τις απίστευτες αυθαιρεσίες που έχουν κάνει εις βάρος όλου του οικισμού;;; Ως πότε ατιμωρησία και ασυδοσία;;; Νέε δήμαρχε ακούς;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Παπαστεφάνου Γιώργος18 Ιουλίου 2014 στις 7:29 μ.μ.

    Ο σύλλογός Ηπειρωτών Αρτέμιδος παρά την αφισοκόλληση που έκανε για την διαφημιστική προβολή της εκδήλωσης του ,την επόμενη κιόλας ημέρα από την εκδήλωση ,μάζεψε όλες τις αφίσες που ανάρτησε . Πολύ πιθανό να βρεθούν κάποιες ξεχασμένες σε κάποιο στενό που δεν μπήκαν από τον σύλλογο αλλά από μέλη του συλλόγου και φίλους της ηπειρώτικης μουσικής που μας ζήτησαν να τους δώσουμε αφίσες . Μετά την ανάρτησή σας κάναμε μια βόλτα ακόμα και στα στενά και νομίζω ότι έχουν αφαιρεθεί πια όλες οι αφίσες της εκδήλωσης μας, αν παρ όλη την προσπάθεια μας να μην αφήσουμε τίποτα στις κολώνες ,υπάρχει ακόμα κάπου κάποια αφίσα παρακαλώ να μας ειδοποιήσετε για να προβούμε άμεσα στον καθαρισμό της.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Αρχειοθήκη ιστολογίου