Πέμπτη 17 Ιουλίου 2014

ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΑΡΤΕΜΙΔΟΣ, ΣΠΑΤΩΝ - Εκδηλώσεις ΒΡΑΥΡΩΝΙΩΝ 2014

14/07/2014 ΑΡΤΕΜΙΔΑ
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Με μεγάλη επιτυχία εξελίσσονται οι εκδηλώσεις των ΒΡΑΥΡΩΝΙΩΝ 2014, που οργάνωσε και παρουσιάζει η ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΑΡΤΕΜΙΔΟΣ – ΣΠΑΤΩΝ

  • Ξεχωριστή επιτυχία είχε η ΑΦΗ ΦΛΟΓΑΣ και Η ΤΕΛΕΤΗ ΕΝΑΡΞΗΣ των Βραυρωνίων 2014, το Σάββατο 05 Ιουλίου, που σκηνοθέτησε και παρουσίασε η κα Μαρία ΚΟΛΟΒΟΥ με τους συνεργάτες της :
Ε. ΜΠΟΥΡΜΠΟΥΧΑΚΗ         Δ. ΧΡΥΣΑΝΘΟΠΟΥΛΟΣ
Ν. ΠΡΟΕΣΤΑΚΗΣ                      Σ. ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ
PROSHOWS AUDIO                     I. ΤΡΙΑΝΑΤΑΦΥΛΛΙΔΗ
Σ. ΚΟΥΒΑΡΑ                              Κ. ΚΩΣΤΗΣ
Α. ΚΩΣΤΗΣ                                 Δ. ΠΛΕΞΙΔΑΣ
Ε. ΣΤΥΛΙΚΗ                               Δ. ΧΑΤΖΗ
Όλοι τους, συνδημότες μας εργάστηκαν εθελοντικά με κέφι και αγάπη για την πόλη μας.
Τους ευχαριστούμε.
  •  Την Κυριακή 06 Ιουλίου, απολαύσαμε την επίδειξη των παιδιών του αθλητικού συλλόγου ΠΑΓΚΡΑΤΙΟΥ ΑΘΛΗΜΑΤΟΣ « Η ΑΡΤΕΜΙΔΑ », που έχει τιμήσει κατ’ επανάληψη, πανελληνίως την πόλη μας.
Στην συνέχεια το «ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟ ΧΟΡΕΥΤΙΚΟ ΑΝΤΑΜΩΜΑ» οργανωμένο άριστα από την Ομοσπονδία και το χορευτικό της Ομοσπονδίας «ΟΘΩ -ΠΑΤΩ »
Συμμετείχαν 250 χορευτές από 16 συλλόγους της Αττικής.
Οι εκδηλώσεις αυτές απετέλεσαν ένα υπερθέαμα, που η πόλη μας δεν είχε απολαύσει άλλη φορά.
Ευχαριστούμε θερμά : 
α) τον πρόεδρο του συλλόγου του ΠΑΓΚΡΑΤΙΟΥ ΑΘΛΗΜΑΤΟΣ κ. ΜΟΥΡΤΟΠΟΥΛΟ με τους συνεργάτες του και τους αθλητές του.
β) την χοροδιδάσκαλο Θεοδώρα ΧΡΥΣΑΦΟΓΙΩΡΓΟΥ και όλα τα μέλη του χορευτικού «ΟΘΩ- ΠΑΤΩ» που κουράστηκαν για να παρουσιάσουν αυτό το υπέροχο θέαμα.
Στην συνέχεια παρουσιάστηκαν με εξαιρετική επιτυχία στο γηπεδάκι Βραυρώνος :
  • Την Δευτέρα 07 Ιουλίου το θεατρικό έργο «ΓΕΡΜΑ» του Φεντερίκο Γκαρσία ΛΟΡΚΑ από το ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ ΜΑΡΑΘΩΝΑ και την Τρίτη 08 Ιουλίου το θέατρο κούκλας « ΤΑ ΦΤΕΡΑ ΤΟΥ ΜΥΘΟΥ» παρουσίασε την παράσταση κουκλοθέατρου βασισμένη στην κινηματογραφική ταινία « τα παιδιά του παραδείσου».
Στην συνέχεια,
  • Την Τετάρτη 09 Ιουλίου, στο γηπεδάκι Βραυρώνος, πλήθος πολιτών απόλαυσε τη «ΛΑΙΚΗ ΚΑΙ ΡΕΜΠΕΤΙΚΗ ΒΡΑΔΙΑ» με το συγκρότημα του Π. ΚΑΛΛΙΑΝΙΩΤΗ.
  • Την Πέμπτη 10 Ιουλίου, η θεατρική ομάδα «ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΗ ΣΚΗΝΗ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΩΝ ΑΠΟΠΕΙΡΩΝ» παρουσίασε, με μεγάλη επιτυχία, το θεατρικό έργο του ‘Οσκαρ ΟΥΑΙΛΝΤ «ΤΙ ΣΗΜΑΣΙΑ ΕΧΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΣΟΒΑΡΟΣ».
  • Την Παρασκευή 11 Ιουλίου, ο ΕΞΩΡΑΪΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΓΙΟΥ ΙΩΑΝΝΗ ΠΡΟΔΡΟΜΟΥ, σε συνεργασία με την Ομοσπονδία, για μία ακόμη χρονιά, πραγματοποίησε με μεγάλη επιτυχία τη «ΜΟΥΣΙΚΗ ΠΑΝΣΕΛΗΝΟ ΣΤΟΝ ΑΗ- ΓΙΑΝΝΗ».
  • Το Σάββατο 12 Ιουλίου στις 10,00 – 12,00 πμ έγινε το «ΚΥΝΗΓΙ ΘΗΣΑΥΡΟΥ» για παιδιά του δημοτικού και το πρόγραμμα των «ΒΡΑΥΡΩΝΙΩΝ 2014» ολοκληρωθηκε στις 19,00 μμ, με την απονομή βραβείων 4ου ποιητικού διαγωνισμού ενηλίκων στο ξενοδοχείο MARE NOSTRUM, με συμμετοχή της χορωδίας ΦΙΛΩΝ ΜΟΥΣΙΚΗΣ «ΒΡΑΥΡΩΝΙΑ ΑΡΤΕΜΙΣ» και του μουσικού σχήματος του Δημήτρη ΓΚΟΥΝΑ.

Για το Κεντρικό Συμβούλιο

Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ 
Πιτσιγαυδάκη Ειρήνη 
Τηλ: 6979224524, 22940-80294
Γεν. Γραμματέας:

Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
Καραπιδάκης Σπύρος 
Τηλ: 6977343200, 6946382146, 22940-80036 
 e mail: spycarap@yahoo.gr Fax: 22940-80036

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου