Κυριακή 13 Οκτωβρίου 2013

ΕΚΤΑΚΤΟ - Το Πνευματικό Κέντρου στα Σπάτα καίγεται


Μάλλον έχει καταστραφεί το Αρχείο της Πολεοδομίας...
Πυρκαγιά στον υπόγειο χώρο του Πνευματικού κέντρου στα Σπάτα από τις 9.30 το πρωί...
Στον χώρο μετέβησαν 7 οχήματα της πυροσβεστικής.
Ο πολύς καπνός κάνει δύσκολο το έργο της προσέγγισης στο σημείο.
Με κομπρεσέρ οι υπηρεσίες του Δήμου άνοιξαν τρύπες στην οροφή για έχει πρόσβαση η πυροσβεστική.
Αρχείο της πολεοδομίας, σκηνικά και κουστούμια του πνευματικού κέντρου πιθανόν να έχουν καταστραφεί.
Η επιχείρηση είναι σε εξέλιξη.


Πηγή: Ειδήσεις Εργαζομένων Σπάτα Αρτέμιδα

6 σχόλια:

  1. Σήμερα συντελέστηκε μια σοβαρή καταστροφή στο υλικό τω συλλόγων της πόλης των Σπάτων, που ήταν αποθηκευμένο στο υπόγειο του Πνευματικού Κέντρου στα Σπάτα. Οι εν λόγω σύλλογοι είναι από τους πλέον ενεργούς συλλόγους της πόλης των Σπάτων, με πλούσιο πολιτιστικό- πνευματικό έργο. Χρέος του Δήμου στο χώρο του οποίου φυλάσσεται το υλικό των συλλόγων που καταστράφηκε, είναι η άμεση και πλήρη αποκατάσταση της ζημιάς ώστε να μπορέσουν να συνεχίσουν οι σύλλογο,ι το πολύτιμο πολιτιστικό/ καλλιτεχνικό τους έργο.
    Δήμαρχε!
    Ως προς τις φήμες που υπάρχουν, ότι στο υπόγειο του Πνευματικού Κέντρου Σπάτων, φυλάσσεται και το αρχείο της πολεοδομίας, θα επανέλθω!
    Όλοι γνωρίζουμε, ότι η πολεοδομία μεταφέρθηκε στην αρχή της θητείας σας πριν από τρία χρόνια από τα Σπάτα σε ένα καινούργιο κτήριο στην Αρτέμιδα, που σύμφωνα με τις τότε δηλώσεις, ήταν ένα καινούργιο κτήριο με όλες τις υποδομές για την φιλοξενία της πολεοδομίας. Τελικά τι έγινε, αλλού η πολεοδομία αλλού το αρχείο???? Πρέπει να δοθούν διευκρινήσεις?????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Aννα Γιανακοπουλου12 Οκτωβρίου 2013 στις 9:27 μ.μ.

      Οτι και να καψει,και να εξαφανισει,η ΣΥΜΜΟΡΙΑ,που θελει να την λεμε ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ,οταν φθασει στο δικαστηριο,αντι για ισοβια,να φαει 20 ετη+μερικους μηνες ως συνηθως ,που ειναι σαν ισοβια.

      Διαγραφή
  2. Ο ΜΕΘΥΣΤΑΚΑΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΚΡΥΨΕΙ ΤΙΣ ΑΡΠΑΧΤΕΣ ΤΟΥ.ΕΙΝΑΙ ΣΥΡΙΖΑ ΣΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ,ΚΑΙ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟΝ "ΣΥΡΙΖΑ¨ ΤΟΟΟΟ ΛΑΜΟΓΙΟ.ΣΤΑ ΔΙΑΒΑΤΑ ΕΧΕΙ ΘΕΣΗ ΑΡΑΓΕ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τι μου λετε μπλογκιτες μου......ΤΟ ΑΡΧΕΙΟ ΤΗΣ ΠΟΛΕΟΔΟΜΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΥΠΟΓΕΙΟ ΤΟΥ ΠΝΕΤΜΑΤΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ?Εκει ειναι ολες οι αποδειξεις,ΤΗΣ ΠΑΡΑΛΙΑΚΗΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟΝ.
    Εκτος απο την ΧΑ εχετε και αριστεροστροφα λαμογια?Για ονομα ...ολους τους αριστεροδεξιοστροφους της αριστερης και δεξιας τσεπης εκει τους μαζεψατε?Ελπιζω να μην ειναι αληθεια γιατι τοτε ειναι εισαγγελικης αρμοδιοτητας ΚΑΙ ΑΥΤΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Δημαρχε να διαταξης ΕΔΕ αλλιως θα εισαι και εσυ υπολογος.Ετσι για την ιστορια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. O KENDRIKOS SERVER GIATI KAHKE ??????

    LETE ????????????

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Αρχειοθήκη ιστολογίου