Δευτέρα 31 Δεκεμβρίου 2012

Αρτέμιδα - «Κάντε κάτι, θα θρηνήσουμε θύματα»!

klopesartemida

Για «κολοσσιαίες διαστάσεις» που λαμβάνει το κύμα κλοπών και ληστειών στην Αρτέμιδα κάνει λόγο η Ομοσπονδία Εκπολιτιστικών Εξωραϊστικών Συλλόγων της περιοχής.Με μια λιτή ανακοίνωση, η οποία όμως δίνει ανάγλυφα την κατάσταση ομηρίας στην οποία ζουν οι κάτοικοι της Αρτέμιδας, η Ομοσπονδία απευθύνεται όχι μόνο στον δήμαρχο Σπάτων – Αρτέμιδας και στον διοικητή του αστυνομικού τμήματος αλλά και στον περιφερειάρχη Αττικής Γιάννη Σγουρό, την αντιπεριφερειάρχη Χρυσάνθη Κισκήρα, τη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής και το υπουργείο Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη.
«Μέρα με τη μέρα όλο και περισσότεροι κάτοικοι της περιοχής μας, μας ενημερώνουν πως έπεσαν θύματα κλοπών. Κάποιοι ήσαν μέσα στα σπίτια τους, όταν μπήκαν οι δράστες, με αποτέλεσμα να υποστούν φυσική βία και να κιντυνεύσει και η ζωή τους» αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση. Και καταλήγει με την αγωνιώδη έκκληση: «Η αγανάκτηση του κόσμου γιγαντώνεται μαζί με την ανασφάλεια και τον φόβο. Πρέπει άμεσα να δοθούν λύσεις, πριν θρηνήσουμε θύματα»!

Αρτέμιδα - «Κάντε κάτι, θα θρηνήσουμε θύματα»!

1 σχόλιο:

  1. ΘΕΤΙΚΟΤΑΤΗ Η ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΤΟΥ ΣΟΒΑΡΟΤΑΤΟΥ ΑΥΤΟΥ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΟΣ,ΑΠΟ ΠΛΕΥΡΑΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ.ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ ΠΟΥ "ΤΩΡΑ" ΠΛΉΡΟΦΟΡΟΥΝΤΑΙ,ΤΙ ΕΧΟΥΝ ΕΓΚΑΙΡΩΣ ΝΑ ΜΑΣ ΠΟΥΝ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΝΑ ΠΡΑΞΟΥΝ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Αρχειοθήκη ιστολογίου