Σάββατο 29 Δεκεμβρίου 2012

Ένα μεγάλο γαμήλιο πάρτι στο κέντρο της Αθήνας - Η έκθεση Bridal Expo

Η έκθεση Bridal Expo στις 12, 13 και 14 Ιανουαρίου στο Ζάππειο Μέγαρο
Από τη ΣΑΣΑ ΣΤΑΜΑΤΗ
Μια διαφορετική έκθεση για τους μελλόνυμφους και τους νέους γονείς διοργανώνεται στο Ζάππειο Μέγαρο στις 12, 13 και 14 Ιανουαρίου, η οποία θα προσφέρει σε όσους
ετοιμάζουν τον γάμο τους ή τη βάφτιση του παιδιού τους προϊόντα και υπηρεσίες που θα βοηθήσουν στην τέλεια οργάνωση των πιο ωραίων προσωπικών και οικογενειακών στιγμών τους. Η έκθεση Bridal Expo τελεί υπό την αιγίδα του δήμου Αθηναίων και αναμένεται να δώσει εκείνες τις ημέρες μια νέα πνοή στο κέντρο της Αθήνας, μια και θα είναι το ραντεβού των 10.000 μελλονύμφων που αναμένεται να την επισκεφτούν.
Η Bridal Expo είναι ουσιαστικά η πρώτη μεγάλη έκθεση της χρονιάς και θα φιλοξενηθεί σε έναν από τους ωραιότερους χώρους της Αθήνας. Στόχος της έκθεσης είναι η ανάδειξη του έργου των πιο επιλεγμένων επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται με επιτυχία στον χώρο του γάμου και της βάφτισης, η προβολή Ελλήνων σχεδιαστών που έχουν ευφάνταστες δημιουργίες νυφικών, ενώ θα υπάρχουν εκδηλώσεις που θα γοητεύσουν τους χιλιάδες επισκέπτες.
Οι καλύτερες φίρμες σε νυφικά, βραδινές τουαλέτες, γαμπριάτικα, προσκλητήρια, μπομπονιέρες, αυτοκίνητα, στολισμούς, δώρα, αξεσουάρ, χώρους δεξίωσης, οργάνωση ταξιδιών, φωτογραφήσεις, υπηρεσίες ομορφιάς και μαθήματα χορού θα προσκαλέσουν τους μελλόνυμφους της Ελλάδας στο πιο δυνατό γαμήλιο γεγονός της χρονιάς.
Το «κερασάκι» για πολλούς στην έκθεση θα είναι η «Εβδομάδα Γάμου», μια τριήμερη λαμπερή πασαρέλα με οίκους νυφικών από Ελληνες και ξένους σχεδιαστές.
Ποιος θα είναι, όμως, ο guest star της «Εβδομάδας Γάμου»; Ο διεθνούς φήμης δημιουργός και ένας από τους είκοσι καλύτερους σχεδιαστές του κόσμου, ο Stephan Caras, προσγειώνεται στην Αθήνα για χάρη της έκθεσης. Ο διάσημος σχεδιαστής θα παρουσιάσει τη συλλογή του την Κυριακή 13 Ιανουαρίου και όπως ακούγεται, δίπλα του θα είναι η πρώην σύζυγος του Αλέν Ντελόν, Rosalie Breemen!
Οσο για τους ελληνικούς οίκους μόδας που θα δώσουν δυναμικό «παρών» στην Bridal Expo;
Η Sposa Moda μεταμορφώνει τη σύγχρονη γυναίκα σε πριγκίπισσα βγαλμένη από τα παραμύθια με μια διάθεση μαγείας, λάμψης και πολυτέλειας. Στην επίδειξη που θα πραγματοποιήσει ο οίκος μόδας στην «Εβδομάδα Γάμου» οι επισκέπτριες θα έχουν τη δυνατότητα να ανακαλύψουν το νυφικό των ονείρων τους ανάμεσα στην πολυτελή Luxury σειρά, τη ρομαντική Exclusive, την αριστοκρατική Queen και την προσιτή Princess. Guest star στην επίδειξη του οίκου θα είναι η Δούκισσα Νομικού.
Η συλλογή «4 U» για την Ανοιξη - Καλοκαίρι 2013 που θα παρουσιάσει ο οίκος Nikos-Takis Haute Couture στην «Εβδομάδα Γάμου» περιλαμβάνει γυναικεία και ανδρικά σύνολα και νυφικά υψηλής ραπτικής και αισθητικής που απευθύνονται στη σύγχρονη Ελληνίδα αλλά και στον εκλεπτυσμένο άνδρα που θέλει να μαγνητίζει τα βλέμματα. Ολες οι δημιουργίες βασίζονται στο τρίπτυχο που για χρόνια χαρακτηρίζει τον οίκο Nikos-Takis Haute Couture: πολυτελή υφάσματα, άψογη ραφή και τέλεια εφαρμογή.
Aλλο ένα πρόσωπο που θα κλέψει την παράσταση κατά τη διάρκεια της έκθεσης είναι ο γνωστός σχεδιαστής υψηλής ραπτικής Michalis Maniatis, ο οποίος ζει μεταξύ Ελλάδας και Ισπανίας. Ο γνωστός σχεδιαστής συμμετείχε στο περίφημο Fashion Week που έγινε στη Βαρκελώνη, ενώ έχει διοργανώσει επιτυχημένα fashion shows τόσο στην Αθήνα όσο και στο Παρίσι. Ο Michalis Maniatis παρουσίασε τη συλλογή του στο Βελιγράδι στα ανάκτορα της βασίλισσας Αικατερίνης, ενώ στην «Εβδομάδα Γάμου» θα παρουσιάσει για πρώτη φορά τη συλλογή 2013 με νυφικά υψηλής ραπτικής και βραδινές τουαλέτες. Guest star στην επίδειξη του σχεδιαστή θα είναι η Ναταλία Δραγούμη.


Ο οίκος Karaververis εδώ και τριάντα εννιά χρόνια είναι συνώνυμο της υψηλής αισθητικής. Ειδικεύεται στον σχεδιασμό νυφικών και διαθέτει συλλογές νυφικών από τους καλύτερους οίκους του εξωτερικού. Ο διάσημος οίκος εισάγει συλλογές με αποκλειστικά σχέδια και προτείνει ολοκληρωμένες λύσεις. Στην «Εβδομάδα Γάμου» θα παρουσιάσει για πρώτη φορά, με αφορμή την επετειακή του επίδειξη για τα σαράντα χρόνια του οίκου, την καινούργια συλλογή νυφικών μαζί με τα ονειρεμένα γαμπριάτικα Angelo Feliganno!
Για τον Χρήστο Πετρίδη, σχεδιαστή του οίκου Faliakos by Petridis, κάθε νύφη είναι τόσο μοναδική όσο μοναδικός είναι και ο γάμος της. Γι’ αυτό και οι προτάσεις του κάθε φορά είναι ένα καθρέφτισμα του ύφους αλλά και του στιλ της κοπέλας που στέκεται απέναντί του και του ζητά να της σχεδιάσει το νυφικό της. Τα νυφικά του είναι ένα «κοκτέιλ» της φυσιογνωμίας της νύφης, του σωματότυπου της, του concept που θα χαρακτηρίζει τον γάμο της, αλλά και του στιλ της δεξίωσής της.
Στην «Εβδομάδα Γάμου» θα παρουσιάσει για πρώτη φορά τις νυφικές προτάσεις του για το 2013, που χαρακτηρίζονται απο το σχεδιαστικό ύφος του δημιουργού.
Αξίζει να τονιστεί ότι η Bridal Expo και οι εκθέτες της στηρίζουν τα Παιδικά Χωριά SOS.
Να σημειώσουμε ότι χορηγός επικοινωνίας του διαγωνισμού «The European Bride» είναι η «Espresso του Σαββατοκύριακου». Εξάλλου, η εφημερίδα «Δημοκρατία», ως ειδικός χορηγός, θα προσφέρει σε όλους τους μελλόνυμφους δωρεάν αγγελία του γάμου τους στην εφημερίδα.


ΕΝΘΕΤΟ 1
Στο αποκορύφωμα της έκθεσης, τη Δευτέρα 14 Ιανουαρίου θα πραγματοποιηθεί ο διεθνής διαγωνισμός «The European Bride». Υποψήφιες απο το εξωτερικό θα διεκδικήσουν τον τίτλο της ωραιότερης νύφης της Ευρώπης. Ολες θα φορούν νυφικά γνωστών Ευρωπαίων σχεδιαστών και θα συνοδεύονται απο δημοσιογράφους της χώρας τους. Οι Ελληνίδες μελλόνυμφες, λοιπόν, τη Δευτέρα θα απολαύσουν στην πασαρέλα την τελευταία λέξη της μόδας στον χώρο των νυφικών.
Τη διοργάνωση της έκθεσης υπογράφει η εταιρεία Stalexpo. Υπεύθυνη της διοργάνωσης είναι η κυρία Ασπασία Κόντου, η οποία δραστηριοποιείται στον χώρο των εκθέσεων απο το 1987. Συγκεκριμένα, το 1996 ξεκίνησε πρώτη στην Ελλάδα τη διοργάνωση της έκθεσης γάμου για τους μελλονύμφους και έκτοτε την καθιέρωσε και την εξέλιξε. Ετσι τώρα, ακολουθώντας τις επιταγές της εποχής, τη διοργανώνει με την εταιρεία Stalexpo εκεί όπου της αξίζει: στην καρδιά της Αθήνας, στο επιβλητικό Ζάππειο Μέγαρο!

ΕΝΘΕΤΟ 2
Το πρόγραμμα της «Εβδομάδας Γάμου»

Σάββατο 12 Ιανουαρίου 2013
18.00 Sposa Moda (guest star Δούκισσα Νομικού)
19.00 Nikos-Takis
20.15 Michalis Maniatis (guest star Ναταλία Δραγούμη)

Κυριακή 13 Ιανουαρίου 2013
18.00 Stephen Caras
19.00 Karaververis
20.30 Faliakos by Petridis

Δευτέρα 14 Ιανουαρίου 2013
18.30 Διεθνής διαγωνισμός «The European Bride»
Είκοσι υποψήφιες από χώρες της Ευρώπης με νυφικά γνωστών σχεδιαστών θα διεκδικήσουν τον τίτλο

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου