Δευτέρα 31 Δεκεμβρίου 2012

Φούλαρε το κλεμμένο αυτοκίνητο και έφυγε

Κατάφερε  να διαφύγει, παρά την περιπετειώδη καταδίωξη που εκτυλίχθηκε στο μισό νομό Αιτωλοακαρνανίας ένας άγνωστος κακοποιός που είχε «φουλάρει» το κλεμμένο
Ford Fiesta που οδηγούσε σε βενζινάδικο της Άρτας και έφυγε χωρίς να πληρώσει!

Ο ιδιοκτήτης  του πρατηρίου στην περιοχή Κομποτίου ειδοποίησε την Αστυνομία δίνοντας τον αριθμό κυκλοφορίας του αυτοκινήτου που είχε κλαπεί νωρίτερα  από την Άρτα και αμέσως στήθηκαν μπλόκα για τον εντοπισμό του. Το ύποπτο όχημα εντοπίστηκε μετά την Αμφιλοχία και ξεκίνησε καταδίωξη, αλλά ο οδηγός μπήκε αρχικά στον κόμβο στα Όχθια και στη συνέχεια βγήκε πάλι στην εθνική οδό, φτάνοντας ως την περιοχή του Αγρινίου όπου εγκατέλειψε το κλεμμένο αυτοκίνητο και τράπηκε σε φυγή με τα πόδια. Παρά τις έρευνες, οι αστυνομικοί δεν κατάφεραν να τον εντοπίσουν.

*** Άκαρπες  απέβησαν και οι έρευνες που  ξεκίνησαν τη νύχτα του Σαββάτου  στην ευρύτερη περιοχή της  Φωκίδας για τον εντοπισμό ενός άγνωστου κακοποιού που εισέβαλε στο πρατήριο υγρών καυσίμων ενός 78χρονου στην περιοχή της Κίρρας και τον ακινητοποίησε με την απειλή πιστολιού μαζί με την 66χρονη σύζυγό του.

Ο ληστής, που είχε καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του με μια μαύρη κουκούλα, άρπαξε 780 ευρώ και διέφυγε προς άγνωστη κατεύθυνση, χωρίς να εντοπιστεί παρά τα μπλόκα που στήθηκαν σε κομβικά σημεία και πιθανούς δρόμους διαφυγής. Έρευνες για τον εντοπισμό του διενεργεί το αστυνομικό τμήμα Ιτέας.

Φούλαρε το κλεμμένο αυτοκίνητο και έφυγε

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου