Δευτέρα 31 Δεκεμβρίου 2012

Σκότωσε το μοσχάρι που μπήκε να βοσκήσει στο κτήμα του!

«Φούντωσε»  ένας 57χρονος όταν είδε το μοσχάρι ελευθέρας βοσκής του 41χρονου συγχωριανού του να μπαίνει στο αγρόκτημά του για να βοσκήσει, αλλά δεν του πέρασε
από το μυαλό να τον ειδοποιήσει να το πάρει. Αντίθετα, «καθάρισε» μόνος του σκοτώνοντάς το εν ψυχρώ!

Ο  δράστης πήρε το κυνηγετικό όπλο που κατείχε νόμιμα, πυροβόλησε το άτυχο ζώο και το σκότωσε. Ο ιδιοκτήτης που το βρήκε νεκρό, υπέβαλε αμέσως μήνυση εναντίον του 57χρονου στο αστυνομικό τμήμα του Μουζακίου Καρδίτσας, άνδρες του οποίου σχημάτισαν δικογραφία σε βάρος του με την κατηγορία της ζωοκτονίας.

** Τα σκυλιά ενός 50χρονου συγχωριανού του που βρίσκονταν μέσα σε περιφραγμένο χώρο στον παλαιό Άγιο Αθανάσιο της Άρνισσας στην Πέλλα, έβαλε στο σημάδι με ένα αεροβόλο όπλο ένας 45χρονος κάτοικος του χωριού! Τα ζώα δεν τραυματίστηκαν, αλλά με τη μήνυση που υπέβαλε ο ιδιοκτήτης τους στο τοπικό αστυνομικό τμήμα ο δράστης συνελήφθη και το όπλο του κατασχέθηκε.

*** Τους δολοφόνους  δεκάδες σκυλιών στην Κομοτηνή επικήρυξε με ποσό- ρεκόρ για τέτοια περιστατικά η τοπική Φιλοζωική οργάνωση! Οι φιλόζωοι ανακοίνωσαν πως δίνουν αμοιβή ύψους 3.000 ευρώ, σε όποιον δώσει πληροφορίες και στοιχεία για την ταυτότητα των δραστών που σκόρπισαν το θάνατο με φόλες τις τελευταίες ημέρες στα άτυχα ζώα.

Σκότωσε το μοσχάρι που μπήκε να βοσκήσει στο κτήμα του!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου