Παρασκευή 29 Σεπτεμβρίου 2023

Μελάνια Τραμπ: Έκανε νέο προγαμιαίο συμβόλαιο για να εξασφαλίσει την ίδια και τον γιο της

Σιωπηλά, αθόρυβα και κυρίως πίσω από κλειστές πόρτες. Σύμφωνα με δημοσίευμα της Page Six η Μελάνια Τραμπ επαναδιαπραγματεύτηκε το προγαμιαίο συμβόλαιό της με τον Ντόναλντ Τραμπ ενόψει της πιθανής δεύτερης θητείας του στον Λευκό Οίκο.Πηγή από το περιβάλλον του ζευγαριού που παντρεύτηκε το 2005 είπε για τη μεταξύ τους συμφωνία: «Τον τελευταίο χρόνο, η Μελάνια και η ομάδα της διαπραγματεύονται αθόρυβα μια νέα "μεταγαμιαία" συμφωνία μεταξύ της ίδιας και του Ντόναλντ Τραμπ. Αυτή είναι τουλάχιστον η τρίτη φορά που η Μελάνια επαναδιαπραγματεύεται τους όρους της γαμήλιας συμφωνίας της».

«Η Μελάνια ανησυχεί περισσότερο για τη διατήρηση και την αύξηση ενός σημαντικού χρηματικού ποσού για τον γιο τους, τον 17χρονο Μπάρον», δήλωσε η ίδια πηγή που γνωρίζει την 53χρονη Μελάνια. Η νέα συμφωνία προβλέπει έχει να κάνει κυρίως με χρήματα και ακίνητα.
Μια άλλη πηγή αποκάλυψε για τη νέα συμφωνία: «Ξέρω ότι ήθελε να της παρέχει περισσότερα χρήματα και επίσης -από ό,τι καταλαβαίνω- υπάρχει ένα συγκεκριμένο ποσό που πρέπει να λάβει ο Μπάρον».

Η πρώτη πηγή δήλωσε ότι η χρονική στιγμή της επικαιροποιημένης συμφωνίας δεν ήταν μόνο επειδή ο 77χρονος Τραμπ θα μπορούσε ενδεχομένως να εκλεγεί για ακόμα μια θητεία, αλλά και λόγω των πρόσφατων περιπετειών που έχει με τον νόμο.

«Αυτή η συμφωνία ήταν απαραίτητη λόγω των τρεχουσών νομικών μαχών που δίνει ο Ντόναλντ».



Σε αυτές περιλαμβάνονται οι πιθανές πληρωμές στην υπόθεση της Γενικής Εισαγγελέως της Νέας Υόρκης Λετίθια Τζέιμς, ύψους 250 εκατομμυρίων δολαρίων καθώς και της δικαστικής εντολής να καταβάλει 5 εκατομμύρια δολάρια στην Ε. Τζιν Κάρολ για τη δυσφήμισή της.

Ο Τραμπ δήλωσε αθώος στην υπόθεση Τζέιμς και ασκεί έφεση στην υπόθεση Κάρολ. «Ο Τραμπ παραμένει πολύ πλούσιος και το νέο προγαμιαίο συμβόλαιο θα παρέχει ένα πιο σταθερό μέλλον στη Μελάνια και τον γιο τους σε περίπτωση που το ζευγάρι χωρίσει. Δεν είναι ότι απείλησε να τον εγκαταλείψει αλλά όλα μπορούν να συμβούν», είπε η πηγή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου