Πέμπτη 2 Φεβρουαρίου 2023

Ανατριχιαστικό: Ξεκολλούν τα τιμόνια των Tesla εν κινήσει!

Μοιάζει τρομακτικό να σας συμβεί στα καλά καθούμενα, όμως υπάρχουν περιπτώσεις που τα τιμόνια των Tesla φεύγουν από την θέση τους ξαφνικά. Ένα ακόμα περιστατικό αποκόλλησης του τιμονιού σε ένα Tesla κάνει τον γύρο του διαδικτύου. Σε δημοσίευση που ανέβασε χρήστης του Twitter βλέπουμε ένα Tesla Model Y να έχει σταματήσει στην άκρη του δρόμου με το τιμόνι του ξεκολλημένο από την θέση του.

Ο ιδιοκτήτης του λέει ότι είχε παραλάβει το Model Y στις 24 Ιανουαρίου του 2023 και το οδηγούσε στον αυτοκινητόδρομο, όταν ξαφνικά το τιμόνι έφυγε από την θέση του και από την κολόνα του τιμονιού.





Ευτυχώς δεν υπήρχαν άλλα αυτοκίνητα πίσω του και ήταν εύκολο να σταματήσει στην άκρη του δρόμου χωρίς να προκαλέσει κάποιο ατύχημα.

Από εκεί και πέρα ανέλαβε ο γερανός της οδικής βοήθειας ο οποίος πήγε το αυτοκίνητο στο πλησιέστερο σημείο σέρβις της Tesla.


Όμως η περιπέτειά του δεν τελειώνει εκεί, καθώς η εταιρία του ζήτησε 103,96 δολάρια για να διορθώσει την βλάβη. Ποσό που ο ιδιοκτήτης κρίνει άδικο, καθώς το αυτοκίνητο ήταν καινούργιο και σίγουρα επρόκειτο για κατασκευαστικό λάθος.

Τελικά αναγκάστηκε να πληρώσει το ποσό και τώρα βρίσκεται σε μία διαδικασία με την Tesla να του επιστρέψει τα χρήματα.




Σε κάθε περίπτωση, ένα ακόμα περιστατικό έρχεται να ενισχύσει την κακή φήμη για την ποιότητα των Tesla και τα πολλά προβλήματα που παρουσιάζουν. Κάτι που όμως δεν φαίνεται να απασχολεί τους αγοραστές που τρέχουν να αγοράσουν τα αυτοκίνητά της, ιδίως τώρα με τις χαμηλότερες τιμές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου