Τρίτη 31 Αυγούστου 2021

Άντριου Κουόμο: Ο πρώην κυβερνήτης «κρύβεται» σε σπίτι φίλου του στα Χάμπτονς

Μετά την παραίτησή του και την αποχώρησή του από το κυβερνητικό μέγαρο στο Όλμπανι εν μέσω του σκανδάλου των σεξουαλικών παρενοχλήσεων, κρατάει χαμηλό προφίλ Μετά την παραίτησή του και την αποχώρησή του από το κυβερνητικό μέγαρο στο Όλμπανι, ο πρώην κυβερνήτης της Νέας Υόρκης Άντριου Κουόμο φέρεται να «κρύβεται» στο σπίτι ενός πολύ στενού του φίλου στα Χάμπτονς.
O Κουόμο παραιτήθηκε νωρίτερα αυτόν τον μήνα, όταν ανακοινώθηκε το πόρισμα της πολύμηνης έρευνας της Γενικής Εισαγγελέως της Νέας Υόρκης, Λετίσια Τζέιμς, σύμφωνα με το οποίο ο πολιτικός είχε παρενοχλήσει σεξουαλικά τουλάχιστον 11 γυναίκες κατά τη διάρκεια της καριέρας του. Σύμφωνα με πηγές της New York Post, ο 63χρονος διαμένει αυτό το διάστημα στο σπίτι του Δρ. Τζέφρεϊ Α. Σακς, με τον οποίο τον συνδέει μια πολύχρονη φιλία.

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Σακς φιλοξενεί τον Άντριου Κουόμο κατά τη διάρκεια μιας κρίσης στην προσωπική του ζωή. Ο επικεφαλής της εταιρείας Sachs Policy Group, που παρέχει υγειονομικές συμβουλές, είχε προσφέρει στέγη στον φίλο του όταν εκείνος χώρισε από τη σύζυγό του Κέρι Κένεντι. Είναι επίσης ο νονός της κόρης του Κουόμο, Μικαέλα.

«Στην πόλη ακούγεται έντονα ότι ο Άντριου μένει στο σπίτι του Τζέφρι στο Σαουθάμπτον Βίλατζ. Ο Άντριου κρατάει πολύ χαμηλό προφίλ. Ξέρει ότι δεν είναι καλή ιδέα να κάνει βόλτες στην πόλη, αυτό θα ενοχλούσε πολύ κόσμο. Δεν έχει πάει στα συνηθισμένα του εστιατόρια, περνάει χρονο με πολύ κοντινούς του φίλους στα σπίτια τους», αναφέρει πηγή της εφημερίδας.




Ο Σακς δεν είναι μονάχα φίλος του Άντριου, αλλά έχει στενή φιλική σχέση και με τον αδελφό του πρώην κυβερνήτη, τον παρουσιαστή του CNN Κρις Κουόμο. Ο Κρις Κουόμο έχει επίσης σπίτι στα Χάμπτονς και φέρεται να φιλοξένησε και αυτός για ένα διάστημα τον 63χρονος αδελφό του. Σύμφωνα με την εφημερίδα, που επικαλείται τα δημόσια αρχεία, ο Άντριου Κουόμο δεν φαίνεται να έχει κάποιο σπίτι στο όνομά του, επομένως είναι ουσιαστικά... άστεγος αυτό το διάστημα. Στο παρελθόν συζούσε με την πρώην του Σάντρα Λι, όμως έφυγε από το κοινό τους σπίτι το 2019. Ερωτηθείς από το NY Mag πού πρόκειται να ζήσει τώρα, ο Κουόμο ξεκαθάρισε ότι «δεν πρόκειται να εξαφανιστεί». «Έχω φωνή, έχω άποψη και αυτό δεν πρόκειται να αλλάξει. Οι λεπτομέρειες δεν έχουν τόση σημασία για εμένα για να είμαι ειλικρινής».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου