Τρίτη 31 Αυγούστου 2021

Ανήλικος τραυμάτισε νεαρό και άρπαξε το πορτοφόλι του

 Τον χάρο με τα μάτια του είδε ένας νεαρός Έλληνας, ο οποίος δέχθηκε άγρια επίθεση από τρεις άλλους νεαρούς με σκοπό την ληστεία, τα ξημερώματα της Κυριακής στην Πέλλα, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί. Η υπόθεση εξιχνιάστηκε άμεσα και συνελήφθη ένας από τους δράστες, που είναι ανήλικος.
Οι τρεις νεαροί επιτέθηκαν ξαφνικά στο 26χρονο θύμα και άρχισαν να το χτυπούν με πρωτοφανή αγριότητα, ώσπου έκαμψαν τις αντιστάσεις του και άρπαξαν το πορτοφόλι του, που είχε μέσα μόλις 40 ευρώ και διάφορα έγγραφα. Αμέσως μετά, τράπηκαν σε φυγή και εξαφανίστηκαν, ενώ ο τραυματισμένος νεαρός πήγε μόνος του σε νοσοκομείο της περιοχής, όπου του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες.

Στη συνέχεια, κατήγγειλε τη ληστεία στους αστυνομικούς της Ασφάλειας και έδωσε την περιγραφή των δραστών, βάσει της οποίας ταυτοποιήθηκε ένας 17χρονος που συνελήφθη το απόγευμα της ίδιας ημέρας. Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για ληστεία και σωματικές βλάβες, με την οποία οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Γιαννιτσών. Η έρευνα των αστυνομικών συνεχίζεται για την ταυτοποίηση των στοιχείων των συνεργών του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου