Τετάρτη 30 Ιουνίου 2021

φλεγόμενες κάλτσες με ναρκωτικά πέφτουν σε αγγλικές φυλακές




Έναν ιδιαίτερο τρόπο σκαρφίστηκαν κρατούμενοι σε αγγλικές φυλακές για να διακινούν ναρκωτικά.Ένα βίντεο που τραβήχτηκε σε φυλακές του Μάντσεστερ αποκαλύπτει με ποιον τρόπο οι κρατούμενοι κάνουν διακίνηση ναρκωτικών. Στο βίντεο φαίνονται αρκετοί κρατούμενοι να είναι μαζεμένοι στο προαύλιο των φυλακών, την ώρα που λαθρέμποροι απ΄ έξω τους πετάνε από τα τείχη φλεγόμενες κάλτσες.
Οι φλεγόμενες κάλτσες καίνε το δίχτυ ασφαλείας και καταλήγουν στα χέρια των κρατουμένων. Μέσα στις κάλτσες υπάρχουν συσκευασμένα ναρκωτικά. Η αστυνομία προχώρησε στη σύλληψη τριών ατόμων που πέταξαν τις κάλτσες με τα ναρκωτικά.

Στο βίντεο φαίνεται ένα φλεγόμενο πακέτο που έρχεται πάνω από το τοίχο των φυλακών να σκάει στο έδαφος και να μαζεύεται γρήγορα από τους κρατούμενους. Τα άλλα δύο πακέτα καίγονται πάνω από δίχτυ με τους κρατούμενους να αγωνιούν και να φωνάζουν: «Έλα κάψ΄το».

Λίγα δευτερόλεπτα μετά ανοίγει τρύπα στο δίχτυ και τα άλλα δύο τεμάχια πέφτουν στο προαύλιο. Στη συνέχεια οι κρατούμενοι αφού καταφέρνουν να μαζέψουν τα πακέτα με τα ναρκωτικά περπατούν αδιάφοροι στο προαύλιο.

Η μέθοδος αυτή λέγεται ότι ξεκίνησε σε φυλακές του Λιντς όταν οι λαθρέμποροι έβαλαν μια πέτρα σε μια κάλτσα, την άναψαν και στη συνέχεια την πέταξαν για να κάψει το δίχτυ ασφαλείας. Οι λαθρέμποροι λειτουργούν υπό τις οδηγίες των κρατουμένων, οι οποίοι τους ενημερώνουν τα τρωτά σημεία των φυλακών, αλλά και πότε οι φύλακες αλλάζουν βάρδιες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου