Τρίτη 29 Ιουνίου 2021

Ραντούλιτσα αφόπλισε μεθυσμένο αστυνομικό που τον απείλησε με όπλο!

 Ο πρώην παίκτης του Παναθηναϊκού δεν έχει αγωνιστικές υποχρεώσεις καθώς δεν είναι πλέον στην εθνική ομάδα της Σερβίας και έτσι βρέθηκε στο Σίποβο (είναι στα εδάφη της σερβικής δημοκρατίας στη Βοσνία) τη γενέτειρα του και μαζί με φίλους και συγγενείς πήγαν στο πανηγύρι του »Janjskom saboru» που διεξάγεται κάθε χρόνο τέτοια εποχή στο μοναστήρι του Γκλόγκοβατς.
Όπως αποκάλυψε η ιστοσελίδα «Srpskainfo» Ραντούλιτσα ήταν σε μία από τις δεκάδες τέντες μαζί με τους δικούς του ανθρώπους όταν μπήκε μέσα ένας αστυνομικός και όταν τον αναγνώρισε ζήτησε να φωτογραφηθεί μαζί του.







Ο έμπειρος άσος αρνήθηκε και τότε ο αστυνομικός έβγαλε το όπλο του και άρχισε να τον απειλεί καθώς ήταν φανερό πως είχε καταναλώσει αρκετό αλκοόλ. Ο Ραντούλιτσα αντιδρώντας με ψυχραιμία αφόπλισε τον αστυνομικό, ωστόσο στον «καβγά» ενεπλάκη κι ένας δεύτερος αστυνομικός ο οποίος απείλησε τον ξάδερφο του μπασκετμπολίστα.






Η φωτιά όμως έσβησε με την παρέμβαση ανδρών της δημοτικής αστυνομίας που είχαν υπηρεσία στο πανηγύρι και οι οποίοι συνέλαβαν τους δύο αστυνομικούς! Μάλιστα αμφότεροι τέθηκαν σε διαθεσιμότητα καθώς οι πληροφορίες αναφέρουν ότι σχεδόν καθημερινά δημιουργούσαν προβλήματα στην περιοχή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου