Δευτέρα 28 Ιουνίου 2021

Ταξιτζής αποπειράθηκε να ασελγήσει σε ανήλικη και συνελήφθη

Το περιστατικό συνέβη το απόγευμα του Σαββάτου όταν η κοπέλα πήρε ταξί από τα ΚΤΕΛ του Κηφισού - O ταξιτζής συνελήφθη και οδηγήθηκε στο αυτόφωρο Σάτυρος ταξιτζής, επιβίβασε ανήλικη στο όχημα του απο τα ΚΤΕΛ του Κηφισού για να την παει στο σπίτι της, την κλείδωσε μέσα και όρμησε πάνω της για να εκτονώσει τις διεστραμένες του ορέξεις. Μάλιστα, της προτεινε να της δώσει και χρήματα για να πάνε σε ξενοδοχείο στην περιοχή του Πειραιά.
Το κοριτσάκι, χωρίς να χάσει την ψυχραιμία του και με την πρόφαση οτι είχε ξεχάσει τα κλειδιά της στα ΚΤΕΛ Κηφισού, κατάφερε να ξεφύγει απο τα νύχια του 60χρονου οδηγού και στη συνέχεια πήγε με δάκρυα στα μάτια και κατήγγειλε στους αξιωματικούς της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων της Ασφάλειας Αττικής τον εφιάλτη που βίωσε στο ταξί.

Η ομάδα του Ανηλίκων, κινήθηκε άμεσα με αποτέλεσμα ο σάτυρος οδηγός να εντοπιστεί, δυο ώρες αργότερα, να συλληφθεί και να οδηγηθεί στο Αυτόφωρο. Η έρευνα των αξιωματικών της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων συνεχίζεται, έχουν πάρει καταθέσεις απο τις πιάτσες των οδηγών προκειμένου να σκιαγραφήσουν το προφίλ του και φυσικά αυτο που προσπαθούν να διαπιστώσουν είναι αν ο ανώμαλος ταξιτζής έχει επιτεθεί και σε άλλες κοπέλες.

Οι πληροφορίες αναφέρουν οτι ο συγκεκριμένος, είχε παρενοχλήσει φραστικά γυναίκες καθώς όπως λένε συναδελφοι του, κάθε φορα που επιβιβαζόταν γυναίκα κλείδωνε τις πίσω πόρτες για να τις αναγκάζει να κάθονται μπροστά και να τους πιάνει αισχρή κουβέντα.

Η χυδαια πρόταση




Ο εφιάλτης για την 17χρονη μαθήτρια ξεκίνησε αργα το απόγευμα του Σαββάτου. Το κοριτσάκι, πήρε το ταξί απο τα ΚΤΕΛ Κηφισού για να πάει στο σπίτι του. Ο 60χρονος οδηγός που την έβαλε στο μάτι και όταν η μικρή πήγε να μπει απο την πίσω πόρτα, την κλείδωσε με αποτέλεσμα να καθίσει μπροστά. Και τότε έβαλε σε εφαρμογή το χυδαίο σχέδιο του.



Αφού κατάλαβε φυσικά οτι ήταν ανήλικη, της έπιασε την κουβέντα μπαίνοντας κατευθείαν στο «ψητό», ρωτώντας την αν είχε σεξουαλικές σχέσεις. Οταν είδε οτι το κοριτσάκι δεν απαντούσε τότε τέντωσε το χέρι του και άρχισε να τη θωπεύει προτείνοντας της να την πάει σε ξενοδοχειο του Πειραια. Η μικρή παγωσε όμως κατάφερε να διατηρήσει την ψυχραιμία της και με την πρόφαση οτι εχει ξεχάσει τα κλειδιά της στα ΚΤΕΛ του ζήτησε να πάνε πίσω για να τα πάρει.

Ο ταξιτζης δέχτηκε και οταν το κίτρινο όχημα έφθασε στον σταθμό, το κοριτσάκι πετάχτηκε έξω και πήγε να ζητήσει βοήθεια. Ο 60χρονος την κοπάνησε όμως δεν κατάφερε να γλιτώσει για πολύ απο τα δίχτυα του νόμου καθώς η ομάδα των αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων τον εντόπισαν και του πέρασαν χειροπέδες. Ο σάτυρος οδηγήθηκε στο Αυτόφωρο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου