Πέμπτη 22 Οκτωβρίου 2020

Με όπλο και βαριοπούλα κατέστρεψε το όχημα συγγενούς του!

Όταν ο ιδιοκτήτης προσπάθησε να εμποδίσει τον δράστη, εκείνος δεν δίστασε να τον απειλήσει με το όπλο του Αμόκ κατέλαβε έναν άνδρα σε περιοχή της Πάτρας και τα έβαλε με το σταθμευμένο αυτοκίνητο ενός συγγενικού του προσώπου, το οποίο κατέστρεψε πυροβολώντας το και χτυπώντας το με... βαριοπούλα! Όταν μάλιστα, ο ιδιοκτήτης προσπάθησε να τον εμποδίσει, δεν δίστασε να τον απειλήσει με το όπλο του!

Ο δράστης πυροβόλησε τρεις φορές με κυνηγετικό όπλο κατά του οχήματος και αμέσως μετά προκάλεσε εκτεταμένες ζημιές στη μηχανή, το ταμπλό και τα τζάμια χτυπώντας τα με την βαριοπούλα. Έπειτα, έστρεψε το όπλο προς το συγγενικό του πρόσωπο απειλώντας να τον σκοτώσει, μπήκε στο αυτοκίνητό του και τράπηκε σε φυγή.




Όμως, τον εντόπισαν αστυνομικοί της Ασφαλείας και της Άμεσης Δράσης, τον ακινητοποίησαν, του πέρασαν χειροπέδες και βρήκαν στην κατοχή του ένα... οπλοστάσιο που περιλάμβανε το δίκαννο με το οποίο πυροβόλησε, την βαριοπούλα, αλλά και ένα πιστόλι, έναν σουγιά, ένα στιλέτο, ένα μαχαίρι «πεταλούδα», ένα μαχαίρι μήκους 36 εκατοστών, οκτώ φυσίγγια, τρεις κάλυκες και δυο συγκεντρωτήρες φυσιγγίων!

Ο «πιστολέρο», που είχε πάνω του και δέκα ναρκωτικά χάπια χωρίς ιατρική συνταγή, οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών με κατηγορίες για παράβαση του νόμου για τα όπλα, απειλή, παράνομη κατοχή ναρκωτικών και φθορά ξένης ιδιοκτησίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου