Παρασκευή 30 Οκτωβρίου 2020

Τραμπ: Πήγαν στην προεκλογική του ομιλία στη Φλόριντα και κατέληξαν στο νοσοκομείο με... ηλίαση

Αμετανόητος ο Ντόναλντ Τραμπ, συνεχίζει τις προεκλογικές του συγκεντρώσεις, την ίδια ώρα που το δεύτερο κύμα του κορωνοϊού «καλπάζει» στις ΗΠΑ. Και σαν να μην έφτανε αυτό, δεν ενθαρρύνει καν το πλήθος -ούτε φυσικά αποτελεί και ο ίδιος παράδειγμα- για την τήρηση των στοιχειωδών μέτρων.

Συνωστισμός, χωρίς τήρηση των προβλεπόμενων αποστάσεων και, εννοείται, χωρίς τη χρήση μάσκας. Αυτός ο συνωστισμός και η ορθοστασία ήταν που, σε συνδυασμό με τη ζέστη, οδήγησε 17 παρευρισκόμενους στη χθεσινή του ομιλία στη Φλόριντα, στο νοσοκομείο.





Ο Αμερικανός πρόεδρος, ο οποίος την Τετάρτη θα διεκδικήσει την επανεκλογή του, μίλησε για λιγότερο από μία ώρα στους υποστηρικτές του που είχαν συγκεντρωθεί για να τον ακούσουν, ενώ το θερμόμετρο των Κελσίου έδειχνε 30 βαθμούς!



Στο πίσω μέρος της συγκέντρωσης, υπήρχε μεν ένα πυροσβεστικό όχημα, το οποίο κάθε τρεις και λίγο έριχνε νερό στον αέρα για να δροσιστεί το πλήθος, κάτι που φαίνεται πως δεν βοήθησε και ιδιαίτερα, αν λάβουμε υπόψιν μας ότι οι περισσότεροι από αυτούς περίμεναν για ώρες, όρθιοι, μέσα στο... λιοπίρι, τον «εκλεκτό» τους υποψήφιο. Αποτέλεσμα, να μεταφερθούν 17 άτομα στο νοσοκομείο, με έναν εξ αυτών να λιποθυμάει στη συγκέντρωση και έναν ακόμα να παθαίνει κρίση επιληψίας. Για τους υπόλοιπους δεν αναφέρθηκε κάποιο συγκεκριμένο περιστατικό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου