Πέμπτη 2 Ιουλίου 2020

Κήρυξε πτώχευση η διαχειρίστρια εταιρεία των Pizza Hut και Wendy’s

Η εταιρεία έχει χρέη 903 εκατομμυρίων δολαρίων και έχει προχωρήσει ήδη σε διαπραγματεύσεις για συμφωνία αναδιάρθρωσης με τους δανειστές της
Η NPC International Inc., η μεγαλύτερη εταιρεία διαχείρισης των εστιατορίων Pizza Hut στις ΗΠΑ, υπέβαλε αίτηση πτώχευσης λόγω των επιπτώσεων της πανδημίας του κορωνοϊού.

Η εταιρεία ζήτησε την προστασία του Κεφαλαίου 11 στο δικαστήριο του Τέξας. Η NPC άνοιξε το πρώτο εστιατόριο Pizza Hut το 1962 και λειτουργεί περισσότερα από 1.225 Pizza Hut και πάνω από 385 καταστήματα Wendy στις ΗΠΑ.

Η εταιρεία έχει χρέος συνολικού ύψους 903 εκατομμυρίων δολαρίων και έχει προχωρήσει ήδη σε διαπραγματεύσεις για συμφωνία αναδιάρθρωσης με τους δανειστές της.

Το σχέδιο εξυγίανσης στοχεύει στη μείωση του χρέους της εταιρείας και περιλαμβάνει την πώληση κάποιων εστιατορίων της εταιρείας, σύμφωνα με την κατάθεση.

Η κατάθεση του Κεφαλαίου 11 δεν σημαίνει ότι η Pizza Hut και τα Wendy’s θα σταματήσουν να λειτουργούν. Η NPC μπορεί να συνεχίσει τη λειτουργία, ενώ επεξεργάζεται σχέδιο για την πληρωμή των υποχρεώσεών της.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου