Πέμπτη 30 Ιουλίου 2020

Βαρυμπόμπη: Τραγωδία με τρεις νεκρούς στο κυνήγι του «χαμένου θησαυρού»

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες οι άτυχοι άντρες, ηλικίας από 35 έως 45 ετών, που ήταν
μαζί με άλλα τρία άτομα, τα οποία κρατούνται στο ΑΤ Θρακομακεδόνων, είχαν σκάψει τούνελ για την ανεύρεση θησαυρού κοντά στο εκκλησάκι της Αγίας Τριάδας.
Μάλιστα, στο σημείο του δυστυχήματος βρέθηκαν μια σκάλα και μια γεννήτρια, φαγητά και κουβέρτες γεγονός που καταδεικνύει ότι είχαν σκοπό να μείνουν αρκετές ώρες στο σημείο της τραγωδίας.


Να σημειωθεί ότι οι τρεις άνδρες είχαν εξαφανιστεί αργά χτες το βράδυ και τα ξημερώματα ειδοποιήθηκε η αστυνομία, ενώ στις 5.30 το πρωί ανασύρθηκαν νεκροί από την Πυροσβεστική που έσπευσε στο σημείο με 12 πυροσβέστες και 4 οχήματα.



Σύμφωνα με πληροφορίες, οι τρεις άνδρες έχασαν τις αισθήσεις τους μέσα στο φρεάτιο από αναθυμιάσεις και στη συνέχεια κατέληξαν. Η Πυροσβεστική ειδοποιήθηκε από φίλους τους που δεν είχαν μπει σε φρεάτιο και ανησύχησαν όταν δεν τους απαντούσαν. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι η Πυροσβεστική εντόπισε και έναν αυτοσχέδιο σωλήνα για να βγαίνουν οι αναθυμιάσεις, καθώς και μία σκάλα με την οποία είχαν κατέβει, αλλά δεν κατάφεραν να χρησιμοποιήσουν για να βγουν.

Η αστυνομία ερευνά όλα τα ενδεχόμενα για το πώς και γιατί βρέθηκαν οι τρεις άνδρες εκεί και τί αναζητούσαν στο φρεάτιο, ενώ η υπόθεση θυμίζει έντονα την τραγωδία με τέσσερις νεκρούς σε σπήλαιο στο Λουτράκι, τον περασμένο Μάιο.

Για την τραγωδία στη Βαρυμπόμπη έχουν προσαχθεί τρία άτομα- φέρονται να είναι εκείνοι που ειδοποίησαν την Πυροσβεστική και πλέον καλούνται να δώσουν απαντήσεις για την παρουσία τη δική τους και των θυμάτων στη συγκεκριμένη περιοχή.
Δείτε φωτογραφίες από το σημείο:


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου