Τρίτη 7 Ιουλίου 2020

Γκισλέιν Μάξγουελ: «Ξέρει πάρα πολλά, ίσως να μην μπορέσει να χειριστεί τον φόβο της» λέει δικηγόρος θύματος

Η μαστροπός του Αμερικανού χρηματιστή ή θα γίνει αυτόχειρας στο κελί της έχοντας την ίδια τύχη με τον πρώην φίλο της Επστάιν ή θα της κλείσουν το στόμα τα μεγάλα ονόματα λέει δικηγόρος
Ή θα αυτοκτονήσει ακολουθώντας τα χνάρια του πρώην φίλου και συνεργάτη της, Τζέφρι Έπσταιν ή θα της κλείσουν το στόμα τα «μεγάλα ονόματα». Η 58χρονη Βρετανή Γκισλέιν Μάξγουελ, «μαστροπός» του Αμερικανού χρηματιστή, Τζέφρι Έπσταιν που αυτοκτόνησε πέρυσι στο κελί του, ξέρει πάρα πολλά.

«Εάν ομολογήσει, θα φέρει σε δεινή θέση την αφρόκρεμα της showbiz, υψηλόβαθμους πολιτικούς και τα Βρετανικά Ανάκτορα. Δεν είναι τυχαίο ότι ο πρίγκιπας Άντριου - φίλος του Έπσταιν- ακύρωσε το προγραμματισμένο ταξίδι του για να συμμετάσχει σε τουρνουά γκολφ μετά την ανακοίνωση της σύλληψής της από το FBI», γράφει η εφημερίδα «The Sun» σχολιάζοντας τις δηλώσεις ενός εκ των συνηγόρων υπεράσπισης των θυμάτων του Αμερικανού χρηματιστή.
Ο Σπένσερ Κάβον δήλωσε ότι η 58χρονη Βρετανή μπορεί να γίνει αυτόχειρας στο κελί της εάν τελικά καταδικαστεί ή ότι οι ισχυροί θα προσπαθήσουν να της κλείσουν το στόμα.

«Μπορεί να μην μπορεί να χειριστεί το φόβο της και να προσπαθήσει να πάρει την κατάσταση στα χέρια της βάζοντας τέλος στη ζωή της ή θα την κάνουν να σιωπήσει αυτοί που φοβούνται πολύ γι΄αυτά που έχει να πει. Εάν κριθεί ένοχη για τις κατηγορίες που της έχουν απαγγελθεί , αντιμετωπίζει ποινή φυλάκισης έως και 35 έτη. Δεν νομίζω ότι θα βγει ζωντανή από τη φυλακή. Το ίδιο είχα πει για τον Τζέφρι Έπσταιν και οι άνθρωποι γελούσαν», υποστηρίζει ο συνήγορος υπεράσπισης σε συνέντευξή του στην εφημερίδα «Daily Mail»

Το FBI χρειάστηκε περίπου έντεκα μήνες μετά τη σύλληψη του Τζέφρι Έπσταιν στο τέλος Ιουλίου για να συλλάβει την Μάξγουελ.

Το τεράστιο δίκτυο των φίλων της Γκισλέιν την βοήθησε να κρυφτεί σε ένα υπέροχο αρχοντικό στο Νιου Χάμσαιρ, το κόστος του οποίου ξεπερνά το ένα εκατομμύριο δολάρια .

Σήμερα, η Γκισλέιν βρίσκεται στη φυλακή του Merrimack County στο Νιου Χάμσαιρ, σύντομα όμως θα μεταφερθεί σε φυλακή της Νέας Υόρκης.

Νωρίτερα είχαν δοθεί στη δημοσιότητα λεπτομέρειες για την κινηματογραφική επιχείρηση σύλληψης της γυναίκας που «ψάρευε» ανήλικα κορίτσια για να ικανοποιήσουν τις σεξουαλικές ορέξεις του Έπσταιν και της παρέας του.



Στην επιχείρηση συμμετείχαν 24 πράκτορες του FBI και αστυνομικοί.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου