Πέμπτη 2 Απριλίου 2020

A.ΡΑΦΤΟΠΟΥΛΟΥ: «ΠΟΤΕ δε σκέφτηκα να βιοποριστώ από τα κοινά!»

Συνδημότες μου,
κοντεύει χρόνος από τις δημοτικές εκλογές του 2019. Τότε, τον Μάϊο του 2019, στην κεντρική μου ομιλία, είχα ανακοινώσει ότι σε περίπτωση εκλογής μου θα διέθετα τη μισή δημαρχιακή μου αποζημίωση, για τη χρηματοδότηση κοινωνικών δράσεων, για τους ανέργους, τις ευπαθείς ομάδες και τα ΑΜΕΑ του δήμου μας.

Σίγουρα τα χρήματα αυτά δεν επαρκούν ούτε κατ' ελάχιστο για την κάλυψη όλων αυτών των αναγκών. Θα ήταν, ωστόσο, μία συμβολική κίνηση. Και ταυτόχρονα μία απτή απόδειξη προς εσάς, ότι η ενασχόλησή μου με τα κοινά έχει ως μοναδικό εφαλτήριο την ανάγκη που νιώθω να βάλω ένα λιθαράκι στην προσπάθεια να γίνουν τα Σπάτα και η Αρτέμιδα ένας σύγχρονος και νοικοκυρεμένος δήμος με σύγχρονες υποδομές και ποιοτικές παροχές προς τους δημότες.

ΠΟΤΕ δε σκέφτηκα να βιοποριστώ από τα κοινά!
Χθες ο Πρωθυπουργός ανακοίνωσε τη διάθεση του μισού του μισθού για τη μάχη κατά του κορωνοϊού. Την ενέργεια αυτή ακολούθησαν δεκάδες Βουλευτές, Περιφερειάρχες, Δήμαρχοι, Αντιδήμαρχοι, κλπ.

Αγαπημένοι μου φίλοι, Συνδημότες μου, με δεδομένη την προεκλογική μου δέσμευση δεν υπάρχει η παραμικρή αμφιβολία ότι ο πρώτος δήμος που θα ακολουθούσε την κίνηση του Πρωθυπουργού, εάν είχα εκλεγεί Δήμαρχος, θα ήταν ο δικός μας.

Από τη θέση αυτή, ωστόσο, και επειδή αισθάνομαι ότι ο Δήμος μας, δια των εκπροσώπων του, θα πρέπει να συμμετάσχει στη συμβολική αυτή κίνηση, καλώ τόσο το Δήμαρχο όσο και τους Αντιδημάρχους, να ακολουθήσουν την ενέργεια του Πρωθυπουργού και να διαθέσουν τις μισές τους μηνιαίες αποδοχές, αν όχι όλες, για τη μάχη κατά του κορωνοϊού. Το αυτό, βεβαίως, θα πράξουν και οι Πρόεδροι των Τοπικών Κοινοτήτων Σπάτων κ. Αναστάσιος Φράγκος και Αρτέμιδος κ. Σπύρος Αρμύρος, μέλη της ΑΝΑΣΣΑ, κίνηση στη συμβολική διάσταση της οποίας, εξάλλου, ο Πρόεδρος της Κοινότητας Σπάτων, συμμετέχει ήδη από την έναρξη της θητείας του, δωρίζοντας τη μηνιαία αποζημίωσή του στο Χαμόγελο του Παιδιού.

1 σχόλιο:

  1. κυρά παρτάλο-φώνιο, κανένας δεν σκέφτηκε και δεν φαντάστηκε ΠΟΤΕ, ότι ΕΣΥ θα θα κοιτούσες να πάρεις το μισθό ενός εργάτη δήμαρχου.
    Τέτοια ποσά τα έχεις, για καραμέλες, αφού τρέχεις 40% τον μήνα τα θύματα σας.
    Εσύ και η συμμορία σου, ΟΛΟΙ οικοδόμοι θέλατε επιτέλους να μπείτε στην μαρμίτα δημοσία έργα, από την μια να ξεπλυθεί το μαύρο χρήμα που έχετε μαζέψει και από την άλλη να φύγετε, από την πιάτσα της παράνομης χρηματοδότησης κακομοίρηδων, που δεν έχουν τίποτα αξιόλογο να τους αρπάξετε και βασικά να μπείτε στο μεγάλο σαλόνι των εκατομμύριων εύρω των δημοσίων έργων.
    ήταν μεγάλη ευκαιρία το ΚΕΛ, θα ξεφορτώνατε τα οικόπεδα που θέσετε σε άλλα ονόματα και θα μπαίνατε με το έτσι μου γουστάρει γιατί είμαι δήμαρχος στα έργα των πολλών εκατοντάδων εύρω.
    Επαιξες, τα έπαιξες και έχασες για πάντα.
    κατέβασε τόνους να σε ξεχάσουμε τελείως, γιατί σου έρχονται κακές ώρες.
    Πλήρωσε κάποιον σοβαρό επιτυχημένο επιστήμονα, να σας εξηγήσει σε ποσό σοβαρή κλινική κατάσταση είσαστε.
    Έχετε φτάσει στο τελευταίο στάδιο του πολίτικου καρκίνου, μένει η πιστοποίηση θανάτου σας, άλλα επειδή δεν πονάτε ακόμα,νομιζεις ότι είναι κάτι που θα το πληρώσεις και θα περάσει.
    Εσύ και η συμμορία σου τελειώσατε οριστικά, δεν ξέρεις πόσοι θα ζουν την επομένη τετραετία, λόγω γήρατος, αν βάλεις και το νέο στοιχειό πανδημία, πολύ δύσκολα τα πράγματα ακόμα και για εσάς τους νέους γιατί έχετε υποκείμενα νοσήματα.
    Σκέψου λίγο όχι πολύ, πριν βγάλεις δημοσία το παιδικό σου ποιηματάκι, όλες οι ώρες δεν αντέχουν ανεγκέφαλους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Αρχειοθήκη ιστολογίου