Τετάρτη 29 Απριλίου 2020

Ελένη Μενεγάκη: Το παρασκήνιο της αποχώρησης του floor manager της


Τι δεν θέλει η παρουσιάστρια από τους συνεργάτες της και οι όροι που υπάρχουν στο συμβόλαιό της Η αποχώρηση του Γιώργου Ασημινάκη από την ομάδα της Ελένης Μενεγάκη
είναι τις τελευταίες μέρες το θέμα συζήτησης στα τηλεοπτικά παρασκήνια. Ο επί 17 συναπτά έτη floor manager της παρουσιάστριας όπως έχουμε ήδη γράψει μίλησε στον Χάρη Λεμπιδάκη ο οποίος έδωσε σήμερα περισσότερες λεπτομέρειες για αυτή την αποχώρηση στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά.

«Εγώ γνωρίζω ότι υπήρχαν ειδικά τη φετινή σεζόν αρκετά περιστατικά έντασης στο πλατό της εκπομπής. Η Ελένη είναι ένα πρόσωπο, που επειδή το έζησα κι εγώ σε κάποιες εγγραφές που κάναμε για εορταστικά με καλλιτέχνες που συνεργάζομαι, μέσα στο πλατό της εκπομπής δεν επιτρέπεται να φύγει ούτε μια φωτογραφία προς τα social media αν δεν έχει παρθεί έγκριση και αυτό δεν είναι εικασία, το ζήσαμε. Θέλαμε να βγάλουμε κάποια instastories και έπρεπε η Ελένη να δώσει το «οκ», είναι όρος στο συμβόλαιο της που δεν επιτρέπεται να βγαίνουν πράγματα από τα παρασκήνια της εκπομπής, ούτε στα social media, ούτε καν από συνεργάτη της.
Έχει σχέση, γιατί υπήρχαν κάποια περιστατικά από την αρχή της σεζόν που χρεωνόταν ο floor manager της εκπομπής, είτε όσον αφορά κάποιες διαρροές κάποιου υλικού που γινόντουσαν μέσα από την εκπομπή, είτε κάποια τεχνικά προβλήματα που υπήρχαν κατά τη διάρκεια της εκπομπής. Κι εσείς ξέρετε όταν έχετε μια σκαλέτα μπροστά σας κάποιο θέμα μπορεί να αλλάξει ώρα, ή ένα λινκ να μην έχει επιτυχία στον ήχο και την εικόνα και άρα ποιος το χρεώνεται αυτό; Το κοντρόλ και ο floor manager της εκπομπής. Κι όταν υπάρχει και μια παρουσιάστρια τόσο αυστηρή σε κάποια πράγματα, όπως είναι η Ελένη Μενεγάκη όλα αυτά τα χρόνια, τότε τα πράγματα αρχίζουν και περιπλέκονται. Γιατί τόνισε κάτι ο Γιώργος Ασημινάκης, ότι υπήρχαν πολλές αφορμές και περιστατικά, ας κρατήσουμε και αυτή την εκδοχή, δεν βγάζουμε λάθος την Ελένη, δεν ξέρουμε το παρασκήνιο», ανέφερε ο δημοσιογράφος.







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου