Παρασκευή 13 Δεκεμβρίου 2019

Ραφτόπουλος Γκρουπ χωρίς Ελπίδα


Κα Ραφτοπούλου όταν αγοράζετε "λαγό" φροντίστε να είναι νέος και να δουλεύει το μυαλό του. Ο "λαγός που διαλέξατε και προσπαθεί να σας στηρίξει με την "πένα" του, δεν μπορεί
απλώς να βρει τα μάτια σας να σας τα βγάλει. Όσο κακό μπορεί να σας κάνει το κάνει καθημερινά με αυτά που γράφει!

Εσείς, πιθανόν, να θεωρείτε την δική μου αρθρογραφία επιθετική και εναντίον σας, γι αυτό χτύπησα με σφεντόνα το "λαγό" σας και σας τον στέλνω στιφάδο, μια που δεν σας έμειναν λεφτά μετά από τις εκλογές να κάνετε Χριστούγεννα!

Λέει ο υπάλληλος σας ότι  "η κα Άννα Ραφτοπούλου είναι ισχυρή και ελέγχει τα Τοπικά Συμβούλια"! Αν αυτό αληθεύει γιατί δεν διέταξε το προσωπικό της και τους υποτακτικούς της να φέρουν σαν θέμα και να ψηφίσουν άλλο στολισμό όπως τον καταλαβαίνει η 'Μπάρμπη-Μπάμπη'. Σε αυτή την περίπτωση θα υπήρχε η ελπίδα.
Τώρα η ελπίδα έγινε με "ήτα".

Αλλά όπως έχω γράψει και σε προηγούμενο άρθρο η κα Ραφτοπούλου δεν ζει εδώ. Μπορεί να ζει στην Θράκη, στην Κομοτηνή, στην Ξάνθη...πάντως, σίγουρα, όχι στην Αρτέμιδα!

Έχετε σκοπό να περάσετε τέσσερα ολόκληρα χρόνια χαζεύοντας γκρίζες μπουρμπουλήθρες;
Είναι μια αντιπολίτευση χωρίς παρών και μέλλον.  Η Ραφτοπούλου τελείωσε με αυτανάφλεξη. Δεν την πείραξε κανένας, δεν την κοντράρισε κανένας γιατί, απλά, δεν υπάρχει!
Ήταν η τελευταία της φορά που έφτασε τόσο πολύ κοντά αλλά οι ψηφοφόροι τελικά δεν εξαγοράστηκαν. 
Ας την αφήσουμε στην πίκρα της, να ξεχάσουμε την ύπαρξή της γιατί τώρα το τιμόνι το έχει πάρει το κανονικό αφεντικό της -η Πρόεδρος! Για ποια Ραφτοπούλου μας μιλάς και τι "ελπιδοφόρο"; Αν δεν ξέρεις να διαβάζεις να σου στείλουμε την σύνθεση των εκλεγμένων με την κυρία Ραφτοπούλου οι οποίοι έχουν μέσο όρο ηλικίας άνω των 60 χρονών. 

Το "ελπιδοφόρο" μη το χρησιμοποιείς. Ελπιδοφόρος, αυτή την στιγμή είναι ένας και μοναδικός, ο Αρχιεπίσκοπος Αμερικής, εκεί από όπου σε έδιωξαν.

Υ.Γ. Το 1960 τελείωσε! Αισίως μπαίνουμε στο 2020! Ή θα καταφέρετε να εκσυγχρονιστείτε ή εξαφανιστείτε!

3 σχόλια:

  1. ΛΑΤΖΕΡΗ ΟΣΟ ΝΑ ΓΛΥΦΕΙΣ ΤΟΝ ΠΟΜΑΚΟ ΣΤΗΝ ΚΑΤΣΑΡΟΛΑ ΘΑ ΣΕ ΒΑΛΕΙ.
    ΤΙ ΘΑ ΠΑΘΕΙΣ ΠΟΜΑΚΕ ΔΕΝ ΤΟ ΒΛΕΠΕΙΣ?
    ΜΑΖΕΨΕ ΤΗΝ ΓΥΦΤΟ ΦΑΜΙΛΙΑ ΣΟΥ Κ ΤΡΑΒΑ ΣΤΑ ΠΟΜΑΚΟΧΩΡΙΑ ΣΟΥ ΝΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΕΙ Η ΛΟΥΤΣΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο Δημήτρης Πνευματικάτος είναι με τον Tsadilas Xristos. 14 Δεκεμβρίου στις 6:36 μ.μ.
    Ακούω πληροφορίες και εύχομαι να είναι σωστές ότι η μεγάλη απώλεια του δημοτικού Συμβουλίου Σπάτων-Αρτέμιδος, κ. Χρήστος Τσαντήλας, το 2020 θα γίνει σύμβουλος. Ως γνωστόν ο κ. Τσαντίλας ήταν υποψήφιος με τη δημοτική παράταξη ΑΝΝΑΣΑ, της κ. Άννας Ραφτοπούλου και δεν τα κατάφερε να εκλεγεί.
    Όσοι έχουμε παρακολουθήσει συνεδριάσεις του ΔΣ, ξέρουμε για τις γνώσεις και τις τεκμηριωμένες θέσεις του σε παρεμβάσεις που έκανε. Πραγματικά λείπει. Ελπίζω να επαληθευτούν οι πληροφορίες μου.

    Αθανάσιος Ζηρογιάννης Επικροτώ!!!


    Anna Raftopoulou
    Anna Raftopoulou Καλησπέρα... όντως μεγάλη η απώλεια και για εμένα προσωπικά και για τον Δήμο (Όχι πως οι υπόλοιποι 13 συμβουλοι μας δεν είναι πολύ αξιόλογοι...). Στο θέμα μας πάντως... Εγώ δεν έχω τέτοια πληροφορία.........

    Ο Λαντζερης αποτυχημενος μεταναστης, που τον διωξαμε απο εδω, με τον αλογομουρη, Συριζαιο ντιρλα, τον γνωστο κωλοτουμπα τα 500€ να αρπαζω, που δεν μπορεσε να μπει στο ΔΣ, γιατι ο ραφτοπουλος ηθελε μονο τα δικα του τυφλα υπακουα ζωα να μπουν, ξερουν ποιο πολλα απο την θεωρητικα αρχηγο ΑΝΝΑ του χιονια της παραταξης,ΡΑΦΤΟ_ΠΙΤΣΙ ΓΚΡΟΥΠ .
    Μηπως πρεπει να το παραδεχτει ο Ραφτοπουλος επιτελους οτι με μπροστινη την ΑΝΝΑ εδω τελειωσε, ολο το ταξιδι στο ονειρο δημαρχος μαζι με τα πεταμενα λεφτα του?
    Οταν ξερει ο λαντζερης και ο αλογομουρης και δεν ξερει τιποτα η κομμωτρια, ειναι το λιγοτερο επικινδυνα ηλιθια,που το ομολογει δημοσια γραπτα.
    Αντε Καλες Γιορτες σε ολους, γιατι Αννα του χιονια, ζητημα να σε βρει το 2020 με 4-7 ΔΣ.
    στον κτηνιτρο να πανε καλυτερα θα ειναι, αλλα τους βλεπω ομαδικα στον Μαρκου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ραφτόπουλο Γκρουπ! Αν διάλεξε επίσημο εκπρόσωπο επικοινωνίας του, τον υπέργηρο αποτυχημένο σε όλα δημοσιογράφο των 20€ γράφω ότι θες και ξέρει ο υπέργηρος από το νοσοκομείο ότι ο Τσαντίλας άλλη Μεγίστη πολίτικη προσωπικότητα, ότι με κάποια πολίτικη κομπίνα θα διώξουν κάποιον να χωθεί ο ντιρλα Τσαντίλας, που αν συμβεί αμέσως θα γίνει ανεξάρτητος, για να πουλάει την ψήφο του 500-1000€ ανάλογα το θέμα και δεν έχει ιδέα η Μπάρμπι Μπάμπης, τι αρχηγός παράταξης είναι η κομμώτρια?
    Η Μπαρμπι χρωστάει την πολίτικη της ύπαρξη πρώτα στον ντίρλα Τσαντίλα, θα μου πείτε τον πλήρωσε τον λιγούρη, άλλα όσα και να του έδωσε λίγα είναι, γιατί ο Πακιστανός Λάμπρου την είχε πάει πακέτο για Κακούργημα όταν ήταν Πρόεδρος της μαύρης αμαρτωλής παράνομης Ομοσπονδίας. Ο πληρωμένος ΔΣ Τσαντίλας τιμώντας τα 40 αργύρια, δεν τους έστειλε την Μπάρμπι Μπάμπη, Καβουροχελωνα, Πετουγια, Πομακο, τον καμπουρη Καραπιδακη, που ηταν ο εγκεφαλος και εκτελεστης της απατης αναγεννησεως της Ομοσπονδιας.
    Η Μπάρμπι Μπάμπης, χρωστάει την Πολίτικη της ύπαρξη, πρώτα και κυρίως στον Δ.Μαρκου, που την φορτώθηκε στην πλάτη του και την έβαλε στο Άβατο του ΔΣ.
    Δεύτερος σωτήρας της Μπαρμπι Μπάμπη ο ντίρλας Τσαντίλας που δεν την τέλειωσε δικαστικά.
    Τρίτος ήρωας κουβαλήτης ενός πολίτικα νεκρού πτώματος της Μπάρμπι Μπάμπη ήταν αυτός ο βλάκας ο κηπουρός, που πέντε χρόνια, την κράτησε ζωντανή αυτήν και την γλάστρα χασοδίκη Τσακάλι.
    Έφυγε ο κηπουρός και σωθήκανε όλα τα λαμόγια και χάσαμε ΕΜΕΙΣ οι Δημότες μια ΦΩΝΗ που μιλούσε άπλα και καθαρά, για τα προβλήματα που ζούμε κάθε μέρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Αρχειοθήκη ιστολογίου