Πέμπτη 2 Ιανουαρίου 2020

Που ζείτε κα Άννα Ραφτοπούλου;

12/12/19
Κα Ραφτοπούλου με τον Δημήτρη Μάρκου, "συζείτε" πολιτικά εδώ και 10 χρόνια. Το τι λέει και το τι κάνει ο Δημήτρης Μάρκου είναι γνωστό και έχω γράψει τόσα άρθρα που
έχω εξαντλήσει την περιγραφή του! Οπότε δεν έχει νόημα, μετά από τόσα χρόνια, να συνεχίζετε να τον περιγράφετε και να τον κατακρίνετε. Η προεκλογική περίοδος τελείωσε! Πρέπει να το συνειδητοποιήσετε επιτέλους. Αποδεχθείτε, επίσης, ότι το εκλογικό σώμα του έδωσε για άλλη μια φορά την θέση του Δημάρχου. 
Σε εσάς δεν την έδωσε! Φυσικά αυτό δεν προκάλεσε καμία έκπληξη! Είναι αποτέλεσμα της σύστασης της παράταξή σας με άτομα που έχουν βαρύ και σκοτεινό πολιτικό παρελθόν και κυρίως της προσωπικής σας πολιτικής ιστορίας και των πράξεών σας μέσα στην περίοδο που ασχολείστε με τα κοινά του τόπου. Η προσωπική σας δραστηριοποίηση σε οτιδήποτε αφορά τον τόπο μας είναι μηδενική έως ανύπαρκτη. Οι κορώνες σας και τα μακροσκελή λογίρδια σας μέσα στο Δημοτικό Συμβούλιο δεν αγγίζουν την πραγματικότητα του απλού δημότη. 

Στο πρόσφατο άρθρο σας: «ΑΝΑΣΣΑ: Κριτική της Συνεδρίασης Δ.Σ. 17-10-19» αναφέρεστε στο Αεροδρόμιο. Το μεγαλύτερο ρυπαντή ολόκληρης της χώρας. Το αεροδρόμιο δεν άνοιξε εχθές! Λειτουργεί εις βάρος της τοπικής κοινωνίας από την πρώτη πτήση μέχρι σήμερα. Χρόνια ολόκληρα!!
Συγκεκριμένα αναφέρετε:
"Το πρόβλημα της ηχορύπανσης από τον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών (ΔΑΑ) και ειδικότερα το θέμα της έντονης όχλησης της μαθητικής κοινότητας από τις υπερπτήσεις άνωθεν των σχολικών συγκροτημάτων της Αρτέμιδος, κατά τις ώρες της διδασκαλίας. Από την παράταξή μας κατατέθηκαν και μετρικά στοιχεία..." 
Τι χρειάζονται τα "μετρικά στοιχεία" που κατέθεσε η παράταξή σας;
Μέσα στην παράταξή σας έχετε όλα τα άτομα που μπορούν να διαλευκάνουν και να μας πληροφορήσουν με κάθε ακρίβεια γιατί έφτασε το αεροδρόμιο να αποτελεί τόσο σοβαρό πρόβλημα επιβίωσης για τους κατοίκους! 
Μπορούν διότι πρωτοστάτησαν στους αγώνες κατά του αεροδρομίου. Ας μας πουν για ένα συγκεκριμένο αγώνα.
Στις 2.11.2010 κατατέθηκε ΑΓΩΓΗ στο Διοικητικό Πρωτοδικείο Αθηνών κατά της εταιρείας «Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών ΑΕ», την οποία είχαν υπογράψει 134 κάτοικοι – δημότες Αρτέμιδος, προβάλλοντας ζητήματα ηθικής βλάβης και αιτούμενη αποζημίωση (συνολικού ύψους: 134Χ18.000 € = 2.412.000 €). 
Για πρώτη φορά η υπόθεση έφθασε στο ακροατήριο στις 7.3.2013 αλλά η εκδίκαση αναβλήθηκε. Η δεύτερη εκδίκαση ορίσθηκε στις 11.2.2016, αλλά η υπόθεση «ΔΕΝ ΕΚΦΩΝΗΘΗΚΕ» καν γιατί δεν παρέστη εκπρόσωπος – νομικός σύμβουλος των 134 αιτούντων κατοίκων, αλλά κατά περίεργο τρόπο φαίνεται ότι δεν παρέστη ούτε η πλευρά του αεροδρομίου. Ας μας εξηγήσουν λοιπόν γιατί:
α) Εγκατέλειψαν μια τέτοια δικαστική υπόθεση και πρόδωσαν την εμπιστοσύνη των δημοτών, υποθηκεύοντας το μέλλον της Αρτέμιδος χωρίς κανένα όφελος; 
β) Δεν έχουν δώσει εξηγήσεις στους 134 ανυποψίαστους δημότες που τους είχαν εμπιστευθεί και 
γ) Δεν εξήγησαν όχι μόνο γιατί δεν παρέστησαν στη δίκη της 11.2.2016, αλλά (το σημαντικότερο) πως το ήξερε το αεροδρόμιο ότι θα απείχαν και εκ του ασφαλούς δεν παρέστη ούτε αυτό; Υπήρξε συνεννόηση μεταξύ των 2 πλευρών;  
Χρόνια τώρα δεν απαντούν! Θα απαντήσουν τώρα που έγιναν και μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου;
Επίσης αναφέρεστε στο «θέμα της έντονης όχλησης της μαθητικής κοινότητας από τις υπερπτήσεις άνωθεν των σχολικών συγκροτημάτων της Αρτέμιδος». 
Η πραγματικότητα, όμως είναι ότι η συγκεκριμένη όχληση είναι σοβαρή και για ευπαθής ομάδες που κατοικούν στην περιοχή και είναι πολυπληθέστερες της μαθητικής κοινότητας. Μένω κατάπληκτος με την αδιαφορία σας για όλους τους κατοίκους! Αυτοί γιατί δεν αξίζουν την προστασία σας;
Το πρόβλημα που δημιουργεί το αεροδρόμιο δεν είναι μόνο η ηχορύπανση αλλά και η ατμοσφαιρική ρύπανση η οποία είναι ίσως σοβαρότερη. Ουσιαστικά πρόκειται ΜΟΝΟ για περιβαλλοντολογική μόλυνση μέσα στην οποία περιλαμβάνεται και η ηχορύπανση.  Δεν έχετε μπορέσει, όλα αυτά τα χρόνια, να συνειδητοποιήσετε τον όγκο και την σοβαρότητα του προβλήματος, την καταστροφή που προκαλεί καθημερινά και έχει αυξητική επίπτωση σε όλο τον τόπο;
Τελικά είναι σαν να μη βιώνετε εσείς, η ίδια προσωπικά, το πρόβλημα. Μοιάζει σαν να μην κατοικείτε στην περιοχή. 
Που ζείτε; 
Γιατί έχετε μείνει να αντιμετωπίζετε τα προβλήματα του τόπου με απλά κλισέ; Είναι σαν να αντιγράφετε  προτάσεις από παλιά κείμενα. Δεν μιλάτε για την πραγματικότητα γιατί δεν σας ενδιαφέρει. Ποτέ δεν σας ενδιαφέρει τι συμβαίνει γύρω σας. 
Δεν καταλαβαίνω πως επιβιώνετε!
Πραγματικά απορώ!
Ακόμη δεν έχετε καταλάβει γιατί δεν είστε σήμερα Δήμαρχος; Θα συνεχίσετε να ασχολείστε με αυτά που κάνει ο Δήμαρχος ή θα ξεκινήσετε να ασχολείστε ουσιαστικά με τον τόπο;
Ξέρετε πως γίνεται αυτό;
Με αυτές τις ικανότητες διεκδικούσατε τον θώκο του Δημάρχου;
Τελικά είναι σοφό το εκλογικό σώμα!!

38 σχόλια:

  1. Όταν επελέγη η θέση της δημιουργίας του Αεροδρομίου είχαν μετρηθεί όλες οι παράμετροι ασφαλείας, ηχορύπανσης, και περιβαλοντικής επιβάρυνσης. Δεν συντρέχει ΚΑΝΕΝΑΣ λόγος απομάκρυνσης του αεροδρομίου. Δεν έχω καταλάβει από που προέρχονται αυτές οι πληροφορίες στους πολίτες και με ποιά σκοπιμότητα. Είμαι πιλότος της Πολεμικής Αεροπορίας και έχω πλήρη γνώση του τι λέω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο ΑΙΑ ΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ 100 ΧΡΟΝΙΑ ΔΕΝ ΦΕΥΓΗ ΝΑ ΜΕΓΑΛΑΩΣΗ ΚΙΑΛΛΟ ΝΑΙ
      ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΙΑΛΟ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΝΑΙ ΑΥΤΟ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΦΕΥΔΗ.
      ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΑΚΟΛΟΥΘΗ ΚΑΜΙΑ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΗ ΑΦΗΝΗ ΤΑ ΑΕΡΟΠΛΑΝΑ ΝΑ ΠΕΥΑΝΕ ΟΠΟΥ ΤΟ ΣΥΜΦΕΡΗ ΟΥΤΕ ΥΨΟΣ ΟΥΤΕ ΠΡΟΚΑΘΠΡΙΣΜΕΝΕΣ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ ΔΕΝ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ.
      ΠΕΤΑΝΕ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΑ ΧΑΜΗΛΑ ΠΑΡΑΝΟΜΑ.
      ΟΣΟΙ ΠΙΛΟΤΟΙ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΥΣ ΔΕΝ ΤΑ ΑΚΟΥΣ ΤΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΜΟΛΙΣ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΤΗΝ Λ.ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ Κ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΕΒΕΙ ΓΙΑ ΠΡΟΣΕΙΓΩΣΗ ΣΤΑ 1500 ΜΕΤΡΑ ΑΡΧΙΞΗ Ο ΔΙΑΔΡΟΜΟΣ

      Διαγραφή
  2. Την κοινοποίηση την έκανε η Δέσποινα...Μραβο Δέσποινα έδειξες..ότι είσαι ένα τίποτα ότι προσκυνάς αυτούς που σε εφτησαν..Τσουρη. Νομικος..Μαρκου κτλ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εσυ ποιος μισθοφορος της συμμοριας εισαι?
      Η Δεσποινα οσο τρελη και αν ειναι ηλιθια καιπεινασμενη δεν ηταν ποτε.
      Κατεβηκε με τον Δ.Μαρκου και αν εισαι τοπικος μισθοφορος ο Σαμαρας προσπαιησε με κομπινα να αρπαξει τον συλλογο εμπορων και τον σκοτωσε η Δεσποινα.
      Τι κακο εκανε η Δεσποινα που κοινοποιησε τις αμαρτιες ληστειες της συμμοριας λεηλασιας?

      Διαγραφή
    2. Άσε τα πολλά λόγια...την ξεφτιλησατε...ακόμα και τώρα την είπες τρελη..τι να πω. Αυτή φταίει που σας προσκηναει

      Διαγραφή
  3. Πιλότος Cargo, πρώην Π.Α.10 Νοεμβρίου 2019 στις 2:09 μ.μ.

    To ΔΑΑ είναι σχεδιασμένο σωστά μεν, Άλλα δεν τηρεί κανέναν Απολύτως κανονισμό, για τον απλό λόγο Οικονομία καύσιμων και έτσι είναι ελκυστικό για τις Αεροπορικές Εταιρίες.
    Πετάμε πάρα πολύ χαμηλά,για μεγάλη απόσταση και φτάνουμε πάνω από το χωριό με ύψος 500-600 ποδιά, ενώ έπρεπε να ήμασταν στα 1200-1300 ποδιά.
    Πετάμε έκτος αεροδιαδρόμων, για να αφήνουμε αεροστρόβιλους για το επόμενο αεροσκάφος.
    Έχουν δίκιο,οι κάτοικοι άλλα τα γνωστά, ελληνικά δεν βαριέσαι ποιος θα ασχοληθεί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τι έχετε να πείτε για τα ελικοφόρα? Μπορουν να πετάνε παντου και χαμηλά με ευθύνη των πιλότων?

      Διαγραφή
    2. Κυβερνήτης 767 εν ενεργεία14 Νοεμβρίου 2019 στις 11:07 π.μ.

      Αυτο το σχόλιο είναι έκτος θέματος, γιατί η ερώτηση χωρίς απάντηση είναι Ποια Πρόεδρος συλλόγου πήρε τα χρήματα του διακανονισμού. Άνθρωπε μου έχεις internet, κάνε την ερώτηση σου εκεί να σου δώσει πληροφορίες, άλλα θα σείε δώσω εγώ.
      Ο Πιλότος λέγεται υπηρεσιακά Χείριστης, ουσιαστικά δεν υπάρχει στο κόκπιτ,παρα μονό να δίνει κ να λαμβάνει πληροφορίες και σε έκτακτη ανάγκη να αναλάβει την διαχείριση του αεροσκάφους.
      Δίνει σχέδιο πτήσης, κάνει τους εξωτερικούς έλεγχους και μετά του κόκπιτ, από εκεί και πέρα εκτελεί διαταγές του πύργου έλεγχου, δεν έχει και δεν μπορεί να κάνει καμιά αυθαιρεσία, γιατί ο ουρανός έχει τόσο υπερβολικά αυξημένη κίνηση, που η Στάδιου μεσημέρι είναι άδεια.
      Αν μπεις στην σελίδα που δείχνει τι πετάει σε ακριβή χρόνο, θα τα δεις όλα κόκκινα.
      Άφησαν τον ΗΛΙΟΣ 3 ώρες να γύρνα ανεξέλεγκτο και στο τέλος έπεσε στο Γραμματικό λόγω καύσιμων, όπως είχε προγραμματίσει ο κυβερνήτης, αυτή ήταν η αρχική πορεία που έδωσε στον Αυτόματο Πιλότο.
      Όταν μπεις στο FIR ΑΘΗΝΩΝ, ενημερώνεις και σε καθοδηγούν πορεία ύψος κλπ κλιπ Τίποτα δεν είναι αυθαίρετη απόφαση του κυβερνήτη, όλη την πτήση την καθοδηγεί ο πύργος έλεγχου και ο κυβερνήτης εκτελεί τις εντολές που του δίνει.
      Μόνον σε έκτακτη ανάγκη εκτελεί αυτοβούλως, άλλα ακόμα και τότε ενημερώνει τον πύργο.

      Διαγραφή
  4. χωρις Ανσσα στο βοθρο ΟΜΟ11 Νοεμβρίου 2019 στις 2:36 μ.μ.

    λαμογια κλεφτες της συμμοριας ΑΝΝΑ ΣΑ γκρουπ πως τα μοιρασατε τα λεφτα που αρπαξατε απο το αεροδρομιο?
    δεν πας στο δικαστηριο, οταν τα εχεις βρει με τον αντιδικο, ποσα σας εδωσε και δεν πηγατε ποσα πηρε ο καθε ληστης?
    Αννα περιμενω απαντηση αφου θες αρχηληκι εχεις την ευθυνη για οτι κανουν η εκαναν οι ληστες λαμογια στο κοτετσι ΑΝΝΑ ΣΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ο χρήστης Catherine Papaioannou είναι με το χρήστη Anna Raftopoulou και 8 ακόμη στην πόλη Δήμος Σπάτων - Αρτέμιδος.
    20 Νοεμβρίου στις 8:31 μ.μ. ·
    Μου αρέσει που τα βάζουν με τον πρόεδρο του τοπικού Αρτεμιδος ΣΠΥΡΟΣ ΑΡΜΥΡΟΣ που προσπαθεί. να προλάβει την μετακίνηση προσφύγων στον Δήμος Σπάτων - Αρτέμιδος!!!
    Μόλις το πρωι ενημερώθηκα από τις φωτεινές αναρτήσεις του Δήμου ότι το Σάββατο στις 18.30 στο Β Καπή Αρτέμιδος εχει θέμα «Προσφυγιά και Πόλεμος»!!!!
    Σύμπτωση η πρόληψη ;;;;

    ΔΛΔ για να καταλάβω και ΕΓΩ ο βλάκας.
    Όλοι εσείς που ήρθατε εδώ δεν είστε πρόσφυγες? από κάποιον καταραμένο τόπο κ ήρθατε εδώ, να σωθείτε?

    Ραφτόπουλο, Μπαμπουίνο, Βερβέρας,Γκελο, λαμογακης, όλα αυτά δεν ήρθατε από άλλου? Τώρα θα έρθη άλλη νέα προσφυγιά.
    Ήδη έχουν μόνιμο καταυλισμό τα αδέρφια σας οι Ρομα, τώρα θα σας αλλάξουν συνήθειες?
    200 σύλλογοι από κάθε καταραμένο τόπο έχει ο δήμος θα μαζευτούν και άλλοι καταραμένοι σαν εσάς.

    Η Χρυσή τρυπά έκλεισε, γιατί δεν ήταν τόσο σκληρή σαν τον Χίτλερ,σταλιν,καστρο,μαδουρο, άλλα αν Πάρη κάποιος σαν έμενα το κουμάντο και σας στήλη από κει που σας έδιωξαν, θα με πείτε φασίστα ρατσιστή!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Εδώ θα πάμε Anna Raftopoulou χωρίς την Elena Tsakali για να μάθει να μας την λέει.
    Elena Tsakali
    Elena Tsakali Casa d ellinares.. Πράγματι φτιαγμένο για σας..
    Anna Raftopoulou
    Anna Raftopoulou Ναι Θανάση μου... Ναι... να πάμε... Και ΑΥΤΗ να σκαει από την ζήλια της........

    Thanasis Apalos
    Ο χρήστης Thanasis Apalos απάντησε
    Vasilis Skipitaris Να πας:
    tabernamoderna.com
    πολύ καλό φαγητό...
    Σκέψου αυτό το χυδαίο άτομο την ΑΝΝΑ δημαρχεία, απαξιώνει δημοσία την καλύτερη ακόλουθο της, γιατί φίλους δεν χέουν οι ραφτόπουλο, το πεινασμένο τσακάλι,που τρέχει μήπως φάει κάτι που θα της πετάξει, η Άννα το αφεντικό-κηδεμόνας Άννα γκρουπ+Πίτσι.

    Εγκάρδιος Φίλος τς Άννας.
    Άγγελος Θεριστής.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΚΟΡΟΙΔΟ ΑΛΛΑ ΗΜΟΥΝ ΜΙΚΡΟΣ29 Νοεμβρίου 2019 στις 7:06 μ.μ.

      ΡΕ ΜΑΚΑΚΑ ΛΑΣΤΙΧΑ ΜΙΣΕΛΕΝ ΝΟΜΙΖΕ ΟΤΙ ΠΟΛΑΗ ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ Ο ΒΛΑΖΟΣ ΠΗΓΕ ΚΟΝΤΑ Κ ΕΙΔΕ ΦΑΙ ΘΥΜΗΘΗΚΕ ΟΤΙ Η ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΜΙΛΑΗ ΣΥΝΕΖΙΑ ΓΙΑ ΤΕΤΙΑ ΠΡΑΜΑΤ Κ ΘΕΛΗ ΝΑ ΤΟ ΠΑΙΞΗ ΟΤΙ ΠΕΡΑΣΕ ΑΠ ΟΞΩ ΓΙΑΤΙ ΜΕΣΑ ΔΕΝ ΜΠΑΙΝΕΙΣ ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΗΣ ΚΛΗΣΗ ΤΡΑΠΕΖΙ ΠΟΛΛΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΠΡΙΝ.
      ΜΕ ΠΗΓΕ ΜΙΑ ΓΚΟΜΕΝΑ ΠΟΥ ΤΟ ΕΙΧΕ ΚΛΗΣΗ Ε ΤΡΙΣ ΜΗΝΕΣ ΠΡΙΝ.
      ΠΛΗΡΩΣΑ ΕΓΩ ΜΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΔΩΣΑ ΤΟΤΕ ΑΓΟΡΑΖΑ ΜΗΧΑΝΗ Κ ΜΕΤΑ ΠΗΓΑ ΣΕ ΕΝΑ ΙΤΑΛΙΚΟ ΝΑ ΦΑΩ ΓΙΑΤΙ ΗΤΑΝ ΣΤΟ ΛΟΝΔΙΝΟ Κ ΦΙΣ ΕΝΤ ΤΣΙΠΣ ΔΕΝ ΤΑ ΠΑΩ

      Διαγραφή
  7. Άννα μην Κ@λατόπιεσε άλλο,Δημαρχος είναι ο Μητσοτιποτας και θα ειναι και την αλλη τετραετια, γιατι δεν αξιζεις ΕΣΥ ουτε για Δημοτικη Συμβουλος.
    Κάμερες δεν βάζει ο Δήμαρχος, γιατί θέλει μια σαλταρισμένη να την βλέπει το σόι της.
    Ποιος μας λέει ότι τις προτάσεις που έκανε η συμμορία σου, δεν τα είχε δρομολογήσει ο Δήμαρχος?
    Αν υιοθέτησε τις προτάσεις σου, ΤΟΤΕ είναι Μπροστά, εσείς είστε Όλοι άχρηστοι.
    Και στις δυο εξηγήσεις ΕΣΥ είσαι, το τίποτα, η γλάστρα και όλη αυτή η συμμορία που έχεις μαζέψει.
    Εσύ είσαι Κομμώτρια,νυχου,γλαστρα κατι τετοιο μονο, βρες καποιον που ξερει Καλα Ελληνικα, να σου γραφει σωστα τις ανοησιες που θελεις να πουλησεις.
    Ποσά λεφτά άρπαξες ΕΣΥ από την κομπίνα αεροδρόμιο?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Anna Raftopoulou
    3 Δεκεμβρίου στις 5:17 μ.μ. ·
    Συγχαρητήρια....
    Σας αξίζει... Και με το παραπάνω....
    Είναι τιμή μας που αυτό το στολίδι είναι στον τόπο μας.....
    Αγαπάμε πετρεζα..........��
    Μηπως το Αννα ντιρλα σου ταιριαζει καλυτερα? Για σκεψου αλλαγη ονοματος ασε και το μαλι κανονικο της γυφτισας και εισαι ετοιμη να μας πεις την μοιρα και το ριζικο μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Anna Raftopoulou
    3 Δεκεμβρίου στις 10:31 μ.μ. ·
    ....
    Η εικόνα ίσως περιέχει: ένα ή περισσότερα άτομα, άτομα κάθονται, παιδί και εσωτερικός χώρος
    Genny Gelou
    3 Δεκεμβρίου στις 6:01 μ.μ.
    Οι εκπρόσωποι μας στη βουλή... Γκοντζος.. Λαμπρου... ΦΥΤΡΟΣ...

    1313
    5 σχόλια
    Μου αρέσει!
    Σχόλιο
    Κοινοποιήστε
    Σχόλια
    Μιχάλης Βερβέρης
    Μιχάλης Βερβέρης Στελεχαρες να ουμε
    1
    Απόκρυψη ή αναφορά
    Μου αρέσει!
    · Απάντηση · 1 ημέρα
    Τάσος Ρακιτζης
    Τάσος Ρακιτζης Με τα όλα τους είναι πάρε τον ένα και χτυπά τον άλλον
    1
    Απόκρυψη ή αναφορά
    Μου αρέσει!
    · Απάντηση · 1 ημέρα
    Genny Gelou
    Genny Gelou Για τους 2 να πω αντε να πάει στο διάβολο είναι δημοτικοί σύμβουλοι.... Ο 3ος που κολλάει...τοχε καιμο να κατση στα εδραΝα της βουλής?
    1
    Απόκρυψη ή αναφορά
    Μου αρέσει!
    · Απάντηση · 1 ημέρα · Τροποποιήθηκε
    Θεοδώρα Τσέπα
    Θεοδώρα Τσέπα Genny Gelou δεν αξίζει να ασχολείστε....είναι φίλος του Μηστοπουθενα Άστον να χαρεί ακόμα λίγο. Όταν βρεθεί ενώπιον της δικαιοσύνης να δούμε αν τον σώσουν οι " φίλοι του"
    Απόκρυψη ή αναφορά
    Μου αρέσει!
    · Απάντηση · 22 ώρες
    Genny Gelou
    Genny Gelou Θεοδώρα Τσέπα ζω γιαυτη την μερα
    Απόκρυψη ή αναφορά
    Μου αρέσει!
    · Απάντηση · 22 ώρες
    Αρωστακια σαλταρισμενα,γεροξεφτιλες εχει κανονικες φωτογραφιες δεν χρειαζεται να βγαζετε φωτογραφιες την τηλεοραση. ΝΑΙ αυτα τα πεταμενα τον Πακιστανο και τον Σουβλακερμαν, ψηφισε ο ΛΑΟΣ και ειναι Δημοτικη Αρχη. Εσεις δεν μπορειτε ουτε Πακιστανοι να γινετε.
    Ακομα να σας περασει ο ΚΑΡΚΙΝΟΣ χασαμε την Δημαρχεια, χαμενα ΟΛΑ τα λεφτα? % χρονια αυτο το σαρακι θα σας στειλει στον ταφο και θα ζασουμε τζαμπα διασκεδαστες μοιρολογιστρες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Catherine Papaioannou — με την Anna Raftopoulou και 4 ακόμη.
    3 Δεκεμβρίου στις 8:16 π.μ. ·
    Σήμερα η σχολική τροχονόμος κάλεσε και την Δημοτική αστυνομία που είναι ήδη στην γωνία . Ο Giannis Paraherakis αρμόδιος αντιδήμαρχος ήρθε στο σχολείο εδώ και 8 ημέρες και με ενημέρωσε ότι θα γινόταν η διάβαση που λείπει στο σημείο της σχολικής τροχονόμου !!!
    Συνεχίζουμε να ελπίζουμε ότι θα λυθεί το θέμα στο δημοτικό των Σπατων !!!
    Εσυ δεν εχεις καμια σωτηρια απο κανεναν.
    Εκανες την Αγριογουρουνα του Δ.Μαρκου, μεχρι που παντρευτηκε και πηρες και εσυ εναν οποιον ναναι για να εχεισ κατι στο σπιτι. εκανες και παιδι στειλτο σε ιδιωτικο ταληροφονια αν δεν σου αρεσει το δημοσιο/
    ΟΥΣΤ απο δω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ο χρήστης Catherine Papaioannou είναι στην πόλη Σπάτα.
    Χθες στις 7:33 π.μ. ·
    Μετά από 2 μήνες στα Δημιτικα Συμβούλια με Νίκος Κρόκος και Anna Raftopoulou και με συνεχόμενη πίεση μέσα από το διαδίκτυο , με ατυχήματα που έγιναν στον συγκεκριμένο δρόμο θέλω να ευχαριστήσω τον αντιδήμαρχο παιδείας Giannis Paraherakis που εδώ και 15 ημέρες ενέργησε με τις τεχνικές υπηρεσίες και η σχολική τροχονόμος και τα παιδιά έχουν διάβαση !!!
    Ελπιζω να μας φροντίσει και τα υπόλοιπα που έχουμε συζητήσει στην συνάντηση μας !!!

    ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΕΛΕΦΑΝΤΑΣ ΣΤΟΝ ΟΓΚΟ ΑΛΛΑ ΜΝΗΜΗ ΦΥΣΤΚΙΟΥ Κ ΜΑΛΙΣΤΑ ΛΑΜΟΓΙΟΥ.
    ΑΥΤΟΣ Ο ΚΡΟΚΟΣ ΣΑΠΙΟΥ ΑΒΤΟΥ 30 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΝΗ ΚΟΥΜΑΝΤΟ Κ ΑΡΠΑΖΗ ΟΛΑ ΛΕΦΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΤΟΝ ΕΔΙΩΞΕ Ο ΜΗΤΣΟΠΟΥΘΕΝΑΣ ΓΙΑΤΙ ΑΡΠΑΞΕ ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ Κ ΠΗΓΕ ΟΠΩΣ ΕΣΥ Κ ΟΛΑ ΤΑ ΛΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΞΕΦΤΙΛΕΣ ΣΤΟ ΡΑΦΤΟ-ΠΙΤΣΙ ΜΠΑΡ.
    ΤΟΝ ΚΡΟΚΟ ΤΟΝ ΔΟΥΡΟ Κ ΤΗΝ ΑΝΝΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΣΚΟΤΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΔΕΝ ΕΦΤΙΑΞΑΝ ΔΙΑΒΑΣΗ.
    ΜΕΣΑ ΣΕ ΔΥΟ ΜΗΝΕΣ Η ΝΕΑ ΔΑ ΕΦΤΙΑΞΕ ΚΑΤΙ ΠΟΥ Ο ΚΡΟΚΟΣ ΔΕΝ ΕΦΤΙΑΞΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΝΑ ΠΑΤΗ ΜΙΖΑ.
    ΠΗΓΕΣ ΤΩΡΑ ΕΣΥ ΤΟ ΒΛΑΣΤΑΡΙ ΣΟΥ ΝΑ ΜΑΘΗ ΑΛΑΒΑΝΙΚΑ Κ ΘΕΣ ΔΙΑΒΑΣΗ ΞΕΒΡΑΚΡΩΤΗ ΓΕΛΟΙΑ?
    ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΒΡΑΚΙΑ ΓΙΑ ΕΛΕΦΑΝΤΕΣ ΔΕΝ ΠΟΥΛΑΝΕ ΕΔΩΜΟΝΟ ΓΙΑ ΠΙΘΗΚΟΥΣ ΣΑΝ ΤΗΝ ΑΝΝΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Η ΦΥΣΗ ΠΑΝΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΕΜΟΡΦΗ ΧΩΡΙΣ ΤΕΡΑΤΑ ΣΑΝ ΤΟΝ ΠΟΜΑΚΟ.
    ΑΝ ΣΒΗΣΗΣ ΤΟΝ ΠΟΜΑΚΟ ΘΑ ΔΗΣ ΤΗΝ ΟΜΟΡΦΙΑ ΤΗΣ ΠΗΓΕ ΜΕ ΤΟΝ ΜΕΣΙΤΑΚΟ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΑΡΠΑΞΕ ΕΚΕΙ ΤΟ ΟΙΚΟΠΕΔΟ ΝΑ ΔΟΥΝΕ ΤΙ ΑΡΠΑΞΑΝ Κ ΑΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΛΕΦΤΑ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ.
    Ο χρήστης Γιάννης Ραφτόπουλος είναι με τους Anna Raftopoulou και Αθανάσιος Ζηρογιάννης.
    5 ώρες ·
    Όταν η φύση έχει ΚΕΦΙΑ
    Καλημέρα με αγάπη από τα Τρίκαλα της ορινης Κορινθίαςκαι Τσέπα Θεοδώρα Τσέπα
    Η εικόνα ίσως περιέχει: 2 άτομα, περιλαμβάνεται ο Γιάννης Ραφτόπουλος, άτομα στέκονται, βουνό, ουρανός, υπαίθριες δραστηριότητες και φύση
    100Anna Raftopoulou, Γιάννης Ραφτόπουλος και 98 ακόμη
    11 σχόλια
    Μου αρέσει!
    Σχόλιο
    Κοινοποιήστε
    Σχόλια
    Δείτε 1 ακόμη σχόλιο
    Γιωργος Μπαλτας
    Γιωργος Μπαλτας Όταν η φύση εχει κέφια φτιάχνει ωραίο ζευγάρι.!!!!!!
    3
    Απόκρυψη ή αναφορά
    Μου αρέσει!
    · Απάντηση · 4 ώρες · Τροποποιήθηκε
    Γιωργος Μπαλτας
    Ο χρήστης Γιωργος Μπαλτας απάντησε

    ·
    2 απαντήσεις
    4 ώρες
    Μαρια Αμπατζη
    Μαρια Αμπατζη
    Απόκρυψη ή αναφορά
    1
    Μου αρέσει!
    · Απάντηση · 2 ώρες
    Μαρια Αμπατζη
    Ο χρήστης Μαρια Αμπατζη απάντησε

    ·
    2 απαντήσεις
    12 λεπτά
    Αποστολος Καραπιδακης
    Αποστολος Καραπιδακης
    Απόκρυψη ή αναφορά
    1
    Μου αρέσει!
    · Απάντηση · 2 ώρες
    Γιάννης Ραφτόπουλος
    Ο χρήστης Γιάννης Ραφτόπουλος απάντησε

    ·
    1 απάντηση
    1 ώρα
    Αγγελικη Τσεπα
    Αγγελικη Τσεπα Ωραίο τοπίο και ένα πανέμορφο ζευγάρι παντα γεροί και ευτυχισμενη
    2
    Απόκρυψη ή αναφορά
    Μου αρέσει!
    · Απάντηση · 29 λεπ.
    Γιάννης Ραφτόπουλος
    Γιάννης Ραφτόπουλος Αγγελικη Τσεπα εωχαριστω ξαδέλφη
    Απόκρυψη ή αναφορά
    Μου αρέσει!
    · Απάντηση · 19 λεπ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΟΛΑ ΕΔΩ ΘΑ ΤΑ ΠΛΗΡΩΣΗΣ ΠΟΜΑΚΕ8 Δεκεμβρίου 2019 στις 8:22 μ.μ.

    ΠΟΙΟΣ ΣΕ ΣΥΚΟΦΑΝΤΗΣΕ ΡΕ ΛΑΜΟΓΙΟ ΤΟΚΟ ΓΟΚΟΓΛΥΦΤΗ? ΕΠΙΣΗΜΑ ΧΑΡΤΙΑ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΑΡΠΑΞΑΤΕ ΤΑ ΟΙΚΟΠΕΔΑ.
    ΑΝ ΠΗΓΕΣ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΤΑ ΚΛΕΜΜΕΝΑ ΠΟΥ ΕΧΗΣ ΣΤΟ ΚΙΟΥΠΙ ΘΑ ΣΤΑ ΑΡΠΑΞΟΥΝ ΝΟΜΙΜΑ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΠΗΓΕΣ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΒΛΑΚΑ ΠΟΜΑΚΕ ΓΕΡΑΣΕΣ ΜΥΑΛΟ ΔΕΝ ΕΒΑΛΕΣ ΤΕΛΕΙΩΣΕΣ ΕΣΥ Κ Η ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΣΟΥ ΤΟΝ ΕΝΑ ΤΟΝ ΣΥΝΑΙΤΕΡΟ ΣΟΥ ΤΟΝ ΑΡΠΑΞΕ ΤΟ ΜΑΥΡΟ ΧΡΗΜΑ ΤΩΡΑ Η ΣΗΡΑ ΣΟΥ.
    Γιάννης Ραφτόπουλος
    10 Νοεμβρίου στις 2:12 μ.μ. ·
    Η εικόνα ίσως περιέχει: 7 άτομα, , τα οποία χαμογελούν, άτομα κάθονται, πίνακας και εσωτερικός χώρος
    Η Anna Lemoni τρώει δείπνο με το χρήστη Dimitris Markou και 7 ακόμη στην τοποθεσία Μιτεράν -Miteran.
    9 Νοεμβρίου στις 12:34 μ.μ. · Αρτέμιδα Αττικής
    Χθες βραδυ ..!! Βραδυά τσίπουρου με το Σύλλογο Ηπειρωτών

    17Γιάννης Ραφτόπουλος και 16 ακόμη
    4 σχόλια
    Μου αρέσει!
    Σχόλιο
    Κοινοποιήστε
    Σχόλια
    Γιάννης Ραφτόπουλος
    Γιάννης Ραφτόπουλος Να βλέπουν όλοι και να κρίνουν από που και πως ξεκίνησαν οι συκοφαντιες κατά της οικογένειας μου και έμού προσωπικά.αλλά
    ΕΣΤΊ ΔΙΚΉΣ ΟΦΘΑΛΜΌΣ ΌΣ ΤΑ ΠΑΝΘ ΟΡΑ...
    και η ελληνική δικαιοσυνη
    6
    Απόκρυψη ή αναφορά
    Μου αρέσει!
    · Απάντηση · 4 εβδομάδες · Τροποποιήθηκε
    Θεοδώρα Τσέπα
    Θεοδώρα Τσέπα Όλος ο καλός ο κόσμος μαζεμένος
    6
    Απόκρυψη ή αναφορά
    Μου αρέσει!
    · Απάντηση · 4 εβδομάδες
    Αθανάσιος Ζηρογιάννης
    Αθανάσιος Ζηρογιάννης Τα αργύρια τριάντα???
    2
    Απόκρυψη ή αναφορά
    Μου αρέσει!
    · Απάντηση · 4 εβδομάδες
    Γιάννης Ραφτόπουλος
    Γιάννης Ραφτόπουλος Τα αργύρια τριαντα αλλά στο τέλος κρεμαστη κε..ο
    ΙΟΎΔΑΣ
    3
    Απόκρυψη ή αναφορά
    Μου αρέσει!
    · Απάντηση · 4 εβδομάδες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ο χρήστης Catherine Papaioannou είναι με τους Anna Raftopoulou και Γιωργος Αργυρος στην πόλη Δήμος Σπάτων - Αρτέμιδος.
    13 Δεκεμβρίου στις 7:47 μ.μ. ·
    Ψέμα στο ψέμα !
    Είναι πραγματικά συγκλονιστικό όταν ένας αιρετός σε Δημοτικό συμβούλιο σε ερωτηση που του γίνεται από δημοτικό συμβουλο της αντιπολιτευσης να απαντάει με ψέμματα !!!
    Στην χθεσινή συνεδρίαση ο πρώην πρόεδρος του αθλητικού οργανισμού και δημοτικός συμβουλος κ Διονυσης Φράγκος σε ερωτηση του που του έθεσε κ. Αργυρος Γιωργος ως προς τις 2 τουαλέτες ανδρών και γυναικών που δεν λειτουργούν σωστά στις εγκαταστασεις στο αθλητικού στο Γι άλλου στα

    ΤΙ ΓΡΑΦΕΙΣ ΓΟΥΡΟΥΝΑ ΤΟΥ ΡΑΦΤΟ-ΠΙΤΣΙ ΓΚΡΟΥΠ ΜΕ ΤΟΝ ΓΥΜΝΟΣΑΛΙΑΓΚΑ ΠΕΡΙΠΛΑΝΩΜΕΝΟ ΠΟΥ ΒΡΗΚΕ ΜΑΝΤΡΙ Κ ΡΩΤΗΣΕ ΜΙΑ ΑΝΟΗΣΙΑ ΑΝΤΙ ΝΑ ΠΑΗ Ο ΙΔΙΟΣ ΝΑ ΤΟ ΦΤΙΑΞΗ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ.
    Ο ΤΕΜΠΕΛΗΣ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΕΣΤΕΙΛΕ ΤΑ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ ΑΡΓΟΜΙΣΘΟΥΣ ΔΥ ΝΑ ΦΤΙΑΞΟΥΝ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΤΟΥ ΕΠΑΝΕ ΤΗΝ ΦΤΙΑΞΑΜΕ ΠΟΥ ΝΑ ΣΗΚΩΘΗ ΑΥΤΟΣ Ο ΤΕΜΠΕΛΗΣ ΝΑ ΠΑΗ ΝΑ ΔΗ ΤΗΝ ΕΦΤΙΑΞΑΝ?
    ΑΝ ΠΑΗ Κ ΤΗΝ ΔΗ ΣΠΑΣΜΕΝΗ ΠΡΕΠΗ ΝΑ ΔΙΩΞΗ ΤΟΥΣ ΚΟΛΗΤΟΥΣ ΤΟΥ ΠΟΥΛΑΚΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΟΜΙΣΘΟΙ.
    ΓΟΥΡΟΥΝΑ ΔΕΝ ΕΧΗ ΦΑΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΗΓΕΣ ΘΑ ΣΕ ΣΦΑΞΟΥΝ ΤΡΑΒΑ ΚΡΥΨΟΥ ΠΑΛΙ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΠΙΑΣΟΥΝ Κ ΤΟ ΒΛΑΣΤΑΡΙ ΣΟΥ ΣΤΟ ΜΠΟΥΛΙΓΚ.
    ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΔΕΝ ΦΤΑΙΗ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΑΙΔΙ ΑΠΟ ΔΥΟ ΖΩΑ ΚΤΗΝΗ ΔΕΝ ΔΙΑΛΕΞΕ ΑΥΤΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Πομάκος με την αρχηγό σας Πιτσι βλέπω είστε στο Δικαστήριο κατηγορούμενοι. Άντε καλο κρέμασμα ήρθε η ώρα να σας πάρουν Όλα τα κλεμμένα. Τέλος τα κόλπα σας
    Εύχομαι το 2020 να σας βρει μέσα κ άφραγκος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ξεκολλάτε με αυτήν, ο Δ.Μάρκου κυβερνάει, αντιπολίτευση στην αντιπολίτευση θα κάνουμε τώρα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Αυτή όπως την αποκαλείς, είναι το Τσίρκο και αυτό μαζεύει το γέλιο και το κράξιμο, όπως στον στάβλο, το σκέτο την μύγα.
    Ο κυρ Μητσοτιποτας έδιωξε τα ληστρικά λαμόγια και αυτά πήγανε ΟΛΑ στον Ραφτόπουλο, γιατί η Αυτή που λες είναι γλάστρα.
    Ο δήμαρχος έπιασε ΤΖΑΚ ΠΟΤ, Άννα,Καβουροχελωνα,Κροκος, Πετουγια,Πουλακης, Γυμνοσαλιαγγας, οτι σαβουρα εχει ο τοπος τα αγορασε ΟΛΑ το ραφτο-πιτσι γκρουπ απατης.
    Τζάμπα διασκέδαση είναι η Άννα σα άσε να γελάσουμε να σατιρίσουμε, δεν έμεινε τίποτα αλό τόσο γελοίο σαν αυτήν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Ο Δημήτρης Πνευματικάτος είναι με τον Tsadilas Xristos. 14 Δεκεμβρίου στις 6:36 μ.μ.
    Ακούω πληροφορίες και εύχομαι να είναι σωστές ότι η μεγάλη απώλεια του δημοτικού Συμβουλίου Σπάτων-Αρτέμιδος, κ. Χρήστος Τσαντήλας, το 2020 θα γίνει σύμβουλος. Ως γνωστόν ο κ. Τσαντίλας ήταν υποψήφιος με τη δημοτική παράταξη ΑΝΝΑΣΑ, της κ. Άννας Ραφτοπούλου και δεν τα κατάφερε να εκλεγεί.
    Όσοι έχουμε παρακολουθήσει συνεδριάσεις του ΔΣ, ξέρουμε για τις γνώσεις και τις τεκμηριωμένες θέσεις του σε παρεμβάσεις που έκανε. Πραγματικά λείπει. Ελπίζω να επαληθευτούν οι πληροφορίες μου.

    Αθανάσιος Ζηρογιάννης Επικροτώ!!!


    Anna Raftopoulou
    Anna Raftopoulou Καλησπέρα... όντως μεγάλη η απώλεια και για εμένα προσωπικά και για τον Δήμο (Όχι πως οι υπόλοιποι 13 συμβουλοι μας δεν είναι πολύ αξιόλογοι...). Στο θέμα μας πάντως... Εγώ δεν έχω τέτοια πληροφορία.........

    Ο Λαντζερης αποτυχημενος μεταναστης, που τον διωξαμε απο εδω, με τον αλογομουρη, Συριζαιο ντιρλα, τον γνωστο κωλοτουμπα τα 500€ να αρπαζω, που δεν μπορεσε να μπει στο ΔΣ, γιατι ο ραφτοπουλος ηθελε μονο τα δικα του τυφλα υπακουα ζωα να μπουν, ξερουν ποιο πολλα απο την θεωρητικα αρχηγο ΑΝΝΑ του χιονια της παραταξης,ΡΑΦΤΟ_ΠΙΤΣΙ ΓΚΡΟΥΠ .
    Μηπως πρεπει να το παραδεχτει ο Ραφτοπουλος επιτελους οτι με μπροστινη την ΑΝΝΑ εδω τελειωσε, ολο το ταξιδι στο ονειρο δημαρχος μαζι με τα πεταμενα λεφτα του?
    Οταν ξερει ο λαντζερης και ο αλογομουρης και δεν ξερει τιποτα η κομμωτρια, ειναι το λιγοτερο επικινδυνα ηλιθια,που το ομολογει δημοσια γραπτα.
    Αντε Καλες Γιορτες σε ολους, γιατι Αννα του χιονια, ζητημα να σε βρει το 2020 με 4-7 ΔΣ.
    στον κτηνιτρο να πανε καλυτερα θα ειναι, αλλα τους βλεπω ομαδικα στον Μαρκου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Βασίλης σκέτο ΟΧΙ άγιος24 Δεκεμβρίου 2019 στις 5:59 μ.μ.

    Έχει καταλάβει η ΑΝΝΑ ΛΟΑΤΚΙ, τι θα πάθει η ίδια και το Ραφτό-Πίτσι γκρουπούσκουλο της, αν καταλάβει ο ΚΗΠΟΥΡΟΣ ότι μπορεί να τους πάρει ότι έχουν έχουν κλέψει, όλα τα χρόνια και να τους στείλει άστεγους?
    Ναι ο βλάκας ΚΗΠΟΥΡΟΣ, που κράτησε στην πολίτικη ζωή την νεκρή ΑΝΝΑ με την γλάστρα Τσακάλι, αντί να του κάνουν άγαλμα και να του κόψουν μισθό εχεμύθειας 5-6.000€ τον μήνα, πήγε το τσόκαρο να το πεις προσβάλεις τα τσόκαρα και τον έδωσε φευδώς και συκοφαντικά στην Περιφέρεια ότι άρπαξε απευθείας αναθέσεις, αντί να το ψάξει στα σίγουρα, άκουσε το Λαμόγια Πουλάκι, Κρόκο.Δουρο,Πριφτη,Πιτσι κλπ κλπ και έρχεται η κατραπακιά από την Περιφέρεια ο πράγματικος Αρχηγός της ΑΝΑΣΑ ΚΗΠΟΥΡΟΣ δεν έχει πάρει φράγκο τσακιστό από τον Δήμο, ούτε με ανάθεση, ούτε με διαγωνισμό,ουτε με φακελάκι.
    Μαύρο 2020 σε περιμένει Ραφτό-Πίτσι λεφτά να μαζέψετε πολλά πάρα πολλά, σώθηκε ο κηπουρός, από την κάκια σας θα γίνει νόμιμα πλούσιος κ μάγκας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Η Anna Raftopoulou είναι με τον Samaras Spiros.
    18 ώρες ·

    Και κάπως έτσι αποχαιρετισαμε το 2019....
    Μια χρονιά που για εμένα είχε πολλές και έντονες συγκινήσεις....Πολλές χαρές και αρκετές λύπες.
    Κανοντας μια συντομη ανασκόπηση το 2019 ήταν μια χρονιά που συνειδητοποίησα τι σημαίνει να είσαι μάνα, που πολλοί αξιόλογοι ανθρωποι ειναι πια συνοδοιποροι μου και η "ανασσα" μου έγινε και ανασσα τους, που απέκτησα πολλούς πολλούς πολλούς φίλους, που η οικογενεια μου χτυπηθηκε αλυπητα απο κρατικοδιαιτα ανθρωποειδή, που ενωθηκα με τα ιερά δεσμά του γάμου με τον επί 12 χρόνια σύντροφο μου, που η κόρη μου έγινε Χριστιανή και από μπεμπουλα έγινε Θωμαίς, που όλοι όσοι αγαπώ είναι δίπλα μου.
    Θα ευχηθώ το 2020 να είναι μια χρονιά με ακόμα πιο έντονες συγκινήσεις για όλους. Να ζήσουμε όμορφες στιγμές με τους ανθρώπους που αγαπάμε, να έχουμε υγεία και να είμαστε δημιουργικοί...
    Να χαμογελάμε πιο πολύ...
    Να ονειρευόμαστε πιο πολύ...
    Να αγαπάμε πιο πολύ...
    Να παλεύουμε γι αυτά που πιστεύουμε...
    Να βοηθάμε....
    Και να μην ξεχνάμε να κοιτάμε που και που ψηλά και Εκείνον που μας χαμογελα και μας κλείνει το μάτι...
    Καλή και ευλογημένη χρονιά φίλοι μου....
    ΤΙ ΓΡΑΦΕΙΣ ΜΩΡΗ ΑΡΩΣΤΗ ΠΑΛΙ?
    ΑΛΛΟ Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΑΛΛΟ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ ΟΛΑ ΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΓΩ Η ΑΝΝΑ ΛΟΑΤΚΙ ΜΕ ΚΑΡΓΑ ΦΩΟΣΟΠ ΜΗΠΩΣ ΤΟ ΤΕΡΑΣ ΜΟΙΑΣΕΙΣ ΜΕ ΑΝΘΡΩΠΟ.
    ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΕ ΕΣΕΝΑ ΝΑ ΓΕΛΑΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΖΑΒΟΜΑΡΑ ΠΟΥ ΚΟΥΒΑΛΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Άννα για να το πιάσουμε και εμείς οι συντηρητικοί ηλιθιοι, που δεν καταλαβαίνουμε τα ήθη και τα έθιμα των πομάκων..
    Είσαι δώδεκα χρόνια με έναν σύντροφο σου, δική σου προσωπική ζωή είναι ότι θες κανεις,εμεις γιατί πρέπει να το μάθουμε και να μην το κριτικαρουμε, όσο πιο προκλητικά και χυδαία το παραδέχεσαι εσύ δημοσια? Μας έχεις ζαλίσει ότι είσαι βαθεία ελληνορθόδοξη χριστιανή και όσο μπορείς κρατάς τα ήθη και το πρωτόκολλο της εκκλησίας μας, άλλα να σου δώσουμε ελαφρυντικο, δεν ήξερες αν θα τον κρατησεις, δεν μπορούσατε να κάνετε παιδι,το παλέψατε και επιτέλους έγινε το θαύμα θαυμάτων και αποκτήσατε ένα παιδακι. Δεν βλέπουμε ποτέ το παιδάκι με τον μπαμπά του,ουτε εσένα τον σύζυγο και το παιδι, αυτο δεν θα μας βάλει σε πονηρές σκεψεις? Ποια κτήνη κρατικοδίαιτα χτυπήσαν την Αγια οικογένεια σου και ότι είπαν ήταν σωστό η λαθος?
    Που πας κυρά Βλαχοπομακα στο χωριο. είσαι δήθεν έγκυος και δεν έκανες έναν γάμο άρπα κόλα πριν γεννηθεί το παιδακι? όχι δεν ήσουν έγκυος περίμενες να πάρεις το παιδάκι και να κάνεις εκείνη την παρωδία σύμφωνο συμβίωσης στο υπόγειο σου με τον δήμαρχο Ραφηνας,ουτε καν με τον δήμαρχο που ήθελες να του πάρεις τον θωκο..
    Πως εξηγείς μια στέρφα που ξαφνικά αποκτα με οποίον τροπο, ένα παιδάκι αντί να χαθεί από πρόσωπου γης να αναστήσει την νέα ζωη, ΕΣΥ αντίθετα κατεβαίνεις για δήμαρχος σπαταλώντας πολύτιμο χρόνο από το να είσαι με το βρέφος και χάνεις και την δημαρχεια γιατί σε έπιασε η γυφτιά την δεύτερη Κυριακη.
    Δεν είσαι Χριστιανή εσύ και ο συντροφος σου, γιατι ακόμα σύζυγο σου δεν τον προσφωνεις.
    Το παιδάκι ανήκει σε ζευγος χριστιανών που παντρευτήκαν σε εκκλησιά όταν το παιδάκι ήταν σίγουρο ότι δεν θα σου το παρουν πισω, η τι αλλο, δώσε μας μια εξήγηση λίγο πιστευτη.
    Το παιδάκι το είπες Θωμάς και κάλα εκανες, άλλα η Πολίτικη Παράταξη που κολλάει σε αυτό το οικογενειακό προσωπικό αφηγημα?
    Η ΑΝΑΣΑ είναι Παραταξη? η οικογενειακή ταβερνα? Θα αντέξεις να γέλαμε όλοι μαζί σου, είσαι κτήνος δεν σε νοιαζει, άλλα το παιδάκι σου τι φταίει να φάει την τρέλα σου όλη του την ζωη?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Anna Raftopoulou Άνασσα Μου αρέσει η Σελίδα!
    Μετά το κλείσιμο της Εθνικής Τράπεζας στην Αρτέμιδα ήρθε η ώρα της Eurobank στα Σπάτα να σταματήσει τη

    Τι λες μωρή ψωνάρα λοατκι?
    Εσύ ζεις από το γλείψιμο του τόκου, τι σχέσεις έχεις με πραγματική εργασία?
    Ξυπνάς στις 11 και δεν θα προλάβεις να πας στην τράπεζα να σηκώσεις λεφτά αρπαγμένα?
    Οι Τράπεζες επειδή δεν το ξέρεις είναι ΙΔΙΩΤΙΚΕΣ και δουλεύουν με μονό στόχο το απολυτό κέρδος.
    Εσείς χαρίζεται σε αυτούς που χρωστάνε? ΟΧΙ του αρπάζετε το οικοπεδάκι σπιτάκι ότι βρητέ εύκολο.
    Δεν ζούμε σε ΚΑΘΕΣΤΩΣ όπως θέλει να κάνεις ΕΣΥ.
    Ότι συμφέρει την τράπεζα θα κάνει.
    Τώρα ΕΣΥ η Πομάκο Βλάχα Κρητικιά, μια από όλα χωρίς μυαλό, γιατί έχετε παρτίδες με ένα μαγαζί που δεν σας θέλει πελάτες?
    Κλείνεις τους Λογαριασμούς και τραβάτε στην τράπεζα που θα αφήσει μαγαζάκι στην ΛΟΥΤΣΑ.
    ΔΛΔ μωρή ξεφτίλα, αν ήσουν εσύ δήμαρχος, τι σκ@τα θα έκανες. αφού δεν μπορείς να πάρεις τα λεφτά σου από από ένα μαγαζί και να τα πας σε άλλο?
    Από Ποτέ νομίζεις ότι ζεις στην Κούβα και το κάθε τσουτσέκι δήμαρχος θα χώνεται και στην ιδιωτική πρωτοβουλία?
    Έγινες τετράπαχη γουρούνα άλλα το μυαλό σου το ξεφορτώθηκες για να δείχνει δέκα γραμμάρια λιγότερα η ζυγαριά?

    λειτουργία της, μαρτυρώντας, με έναν ακόμη τρόπο, την απαξίωση που βιώνει ο Δήμος μας από το τραπεζικό σύστημα, ως φυσικό επακόλουθο της συρρίκνωσης των αγορών των δύο πόλεων.

    Κι ενώ το ένα μετά το άλλο, τα πιστωτικά ιδρύματα μας γυρίζουν την πλάτη, η διοίκηση του δήμου μας μοιάζει να σφυρίζει αδιάφορα και να δηλώνει ουσιαστικά απούσα, αρκούμενη σε παρελκυστικές δήθεν περίλυπες αναρτήσεις περί της γενικότερης πολιτικής περικοπών των τραπεζών, θύματα της οποίας είμαστε τάχα κι εμείς. Μία δημοτική αρχή απλός θεατής της συνεχούς οικονομικής υποβάθμισης της τοπικής κοινωνίας, που μόνη της έννοια φαίνεται να είναι όχι το πώς θα σταματήσει τη συνεχιζόμενη ύφεση, αλλά το πώς θα την "πλασάρει" καλύτερα στους δημότες, ώστε να έχει τις λιγότερες δυνατές απώλειες ψήφων...

    Η παράταξή μας αρνείται να μείνει αμέτοχη απέναντι σε αυτήν την κατάσταση. Ζητούμε την άμεση αποστολή Ψηφίσματος εναντίωσης του Δήμου μας στο κλείσιμο των υποκαταστημάτων οποιαδήποτε τράπεζας, πολλώ μάλλον εν προκειμένω μιας Τράπεζας, που ο Δήμος εμπράκτως εμπιστεύεται και στηρίζει με καταθέσεις τάξης εκατομμυρίων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Ο Γιωργος Αργυρος είναι μαζί με την Anna Raftopoulou στην τοποθεσία Παραλία Αρτέμιδας.18 Ιανουαρίου στις 1:17 π.μ. · Αρτέμιδα Αττικής · ΑΟΚ Σπάτων
    Αυτο το πραμα την Μπαρμπι-Μπαμπη, την λες μωρομανα?
    Θα σε σταυρωσουν ολες οι πραγματικες μωρομανες.
    Πως μπορειτε κ ειστε στον ιδιο χωρο με τετοιο εγωιστικο καθαρμα? μαλλον τα ιδια καθαρματα ειστε κ οι ακολουθοι της, γιατι αυτη δεν εχει συνεργατες μονο αναλωσιμους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Κάθαρμα δεν την λες, Ανόητη, Ανεύθυνη, είναι αποδεδειγμένα, άλλα το παιδί τι το ήθελε, που είναι σαν μωρό πιθήκου, ελπίζω μεγαλώντας να αλλάξει και να μοιάζει με άνθρωπο. Αυτή δεν είχε και δεν έχει πρώτη προτεραιότητα το μωρό της, άλλα το εγώ της.
    Τα παιδιά δεν μεγαλώνουν με λεφτά, άλλα με αγάπη και παρουσία των γονέων, άλλα έχει τους παππούδες το μωρό και την νταντά τόσο του αξίζει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Ο Ioshf Manolopoylos νιώθει ενθουσιώδης και αποφασισμένος με το χρήστη Anna Raftopoulou και 6 ακόμη.
    52 λεπτά ·
    Καλησπέρα , αποφάσισα σήμερα να σας γνωρίσω μία αθλήτρια του καλλιτεχνικού πατινάζ, η Σοφία Λαμπρινού, είνσιι 9 ετών σήμερα,, την πρώτη της επαφή με το παγοδρόμιο στα 3 στον Μπλανο,...,
    Ρε Σηφη οτι εισαι ογκολιθοσ ανοησιας το ξερουμε, μην μας το θυμιχεις καθε τοσο.
    Χορηγοι ειναι και γινονται ΙΔΙΩΤΙΚΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ σαν αυτην που σε εχει αγορασει η ΡΑΦΤΟ_ΠΙΣΙ ΓΚΡΟΥΠ.
    Η Πιτσι αρπαξε τοσα λεφτα γιατι δεν τα χαριζει στο πειδι αυτο,η Αννα για να βγει τιποτα πεταξε ενα μυριο ευρω και εχει εσας συμβουλους.
    Οι ΔΗΜΟΙ δεν μπορουν να γινουν μονιομοι ΧΟΡΗΓΟΙ μονο κατι λεφτουδακια ισως να δωσουν.
    Ο ΑΘΛΗΤΗΣ εχει αναγκη απο ΙΔΙΩΤΗ ΧΟΡΗΓΟ ΔΙΑΦΗΜΙΖΟΜΕΝΟ.
    Πως τα λαμογια ΡΑΦΤΟ ΓΚΡΟΥΠ ταχατεσ κ δηθεν εδωσαν 200.000€ στον ΑΗΤΤΗΤΟ, δεν τα εδωσαν πουλησαν παραμυθι αλλα λεμε τωρα.
    Απο το ιχθυοτροφειο σου να ζητησεις φραγκα για την ΑΘΛΗΤΡΙΑ ΟΧΙ απο τον ΔΗΜΟ.
    Αλλα εισαι τελειως ΠΑΡΩ απο οπου ΠΑΡΩ καλα ειναι αρκει να παρω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. ΠΙΑΤΑΣ ΑΜΕΡΑΚΛΗΣ ΛΟΥΤΣΑΣ25 Ιανουαρίου 2020 στις 7:01 π.μ.

    Δημήτρης Πνευματικάτος23 Ιανουαρίου στις 2:59 μ.μ. Σήμερα το πρωί, βρέθηκα στο Κέντρο Υγείας στη Ραφήνα. Έτριβα τα μάτια μου από: Καθαριότητα, Οργάνωση,Εξυπηρέτηση ...
    ΛΑΝΤΖΕΡΗ ΕΦΥΓΕ Η ΚΟΥΔΟΥΝΑΤΗ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΙΣΕ Ο ΤΟΠΟΣ. ΤΗΝ ΕΦΕΡΕ Ο ΒΛΑΚΑΣ Δ.ΜΑΡΚΟΥ ΣΤΑ ΣΠΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΕΒΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΡΑΦΤΟ-ΠΙΤΣΙ ΚΑΙ ΝΑ ΑΡΑΧΤΗ ΚΑΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΕΤΑΙ.
    ΗΡΘΕ ΕΦΕΡΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΒΡΩΜΑ ΤΗΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. ‎Βασιλικη Τσεπα‎ προς ΑΝ.Α.Σ.Σ.Α - Ανανεωτική Ανεξάρτητη Συμμαχία Σπάτων Αρτέμιδας7 ώρες ·
    Συσσωμη η παράταξη Ανασσα με την Άννα Ραφτοπουλου έκοψε την Πρωτοχρονιάτικη πίτα, το Σάββατο 25 /1 στο εστιατόριο Όπερα. Μια επιτυχημένη εκδήλωση με πάρα πολύ κόσμο, που διασκέδασαν μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες. Με την οικοδέσποινα Άννα να είναι πολύ φιλόξενη και χαρούμενη για όλον αυτό το κόσμο που την τίμησε και της έδειξε την αγάπη του και τη εμπιστοσύνη του.

    ΤΩΡΑ ΤΟ ΚΑΠΗ ΑΛΛΑΞΕ ΟΝΟΜΑ Κ ΤΟ ΛΕΝΕ ΑΝΣΣΑ ΡΑΦΤΟ-ΠΙΤΣΙ ΓΚΡΟΥΠ?
    ΠΙΤΟΥΡΑ Κ ΠΙΤΕΣ ΘΑ ΤΡΩΤΕ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΑΝ ΖΗΣΟΥΝ ΤΑ ΓΕΡΟΝΤΙΑ Κ ΣΑΣ ΞΑΝΑΦΗΣΟΥΝ.
    ΚΑΠΟΙΟΝ ΝΑ ΜΕΤΡΗΣΗ ΚΕΦΑΛΙΑ ΔΕΝ ΕΙΧΑΤΕ?
    ΕΓΩ ΜΑΣ ΜΕΤΡΗΣΑ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΠΙΑΣΑΜΕ 87 ΚΕΦΑΛΙΑ.
    ΟΥΤΕ ΤΟ ΣΟΙ ΡΑΦΤΟ ΤΣΕΠΑ ΠΙΤΣΙ ΔΕΝ
    ΗΡΘΕ ΟΛΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Anna Raftopoulou·
    Η εφορία που στείλατε στην επιχείρηση μου δεν μας σταματά... δουλεύουμε 12 ώρες το 24ωρο και δεν πτοουμαστε με τέτοια....
    Ευχαριστούμε για την καταγγελία.....��

    Αννα δεν μας τα λες σωστα.η επιβεβαιωνεις τον τιτλο του αρθρου, που ζεις εσευ?
    Ολοι μας ανηκουμε στην εφορια, ουσιαστικα, δεν μας ανηκει τιποτα, δουλευουμε να πληρωνουμε εφορια και να τα σκορπα σε αργομισθους τεμπεληδες ΔΥ.
    Ειδικα για εσενα αργησε παρα πολυ να ερθει ο ελεγχος, κατεβηκες στις εκλογες, με τεραστια ποσα, εδωσες 200.000€ στον Αηττητο κοκ δεν θαρουν να δουν, που τα βρηκες? ειναι δηλωμενα φορολογημενα κοκ, αφου ειναι ληστες με χαρτι και μολυβι η εφορια,οταν δει χρημα, ορμαει και ψαχνει να βρει παραβαση να σου τα αρπαξει.
    Εγω προσωπικα καθε τοσο, τους εχω για ελεγχο, δεν χρωσταω σεντ, κανω τεραστιους τζιρους,πληρωνω τρελο ΦΠΑ και καθε λιγο εφοδοι στα λογιστηρια,δεν βρικανε και δεν θα βρουν ποτε τιποτα, γιατι οι συνναλαγες μου ειναι με πολυεθνικες, αλλα σε καθε εφοδο μειωνεται ο τζιρος του μηνα 50-60%, δεν μπορει να ειναι 5-6 ατομα της εφοριας στο λογιστηριο και να μπορει να δουλεψει η επιχειρηση κανονικα.
    Εσυ γιατι θεωρεις οτι σε καρφωσαν εχθροι σου και δεν ηρθεη εφορια ο μονιμος Εχθρος καθε επαγγελματια να σου ρουφιξει το αιμα?
    Εισαι υπερβολικα προκλητικη για το χωριο, αργησαν πολυ σε λεω.
    Οι επιχειρησεις μου ειναι Α.Ε. ολεςκαι δεν ειναι απο τις μεγαλυτερες στον κλαδο τους και ομως καθε τοσο ελεγχο, ηρθανε και μετρησανε το σπιτι μου αν εχω σωστα δηλωμενα τετ μετρα, τιμολογιο για χαλια που τα εχω απο την γιαγια μου εφεραν ειδικο εκτιμητη να πιστοποιηση οτι ειναι 200 χρονια παλια, τι αλλο να σου πω?
    Θα βρουν μια ανοησια θα σου ριξουν ενα προστιμο θα το πληρωσεις και καθε τοσο θα τους εχεις νταβατζηδες, αυτη ειναι η ελλαδα της Ευρωπης! με 24% ΦΠΑ 90% φορο 100% προκαταβολη φορου. Χαχαχαχ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Καλά ποια είναι αυτή η Άννα που μας τα έχετε κάνει τούμπανο, την ξέρει η μάνα της?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΕΛΑ ΡΕ ΔΕΝ ΞΕΡΗΣ ΤΗΝ ΑΝΝΑ?
      ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΓΙΝΗ ΔΗΜΑΡΧΕΣΑ Η ΜΠΟΥΧΕΣΑ.
      ΚΑΤΕΒΗΚΕ ΣΤΙΣ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΑΡΧΗΓΟΣ ΣΥΜΜΟΡΙΑΣ ΛΑΜΟΓΙΩΝ.

      Διαγραφή
  30. ΑΝΝΑ ΤΗΣ ..... ΕΙΣΑΙ ΜΕΓΑΛΟ ΛΑΜΟΓΙΟ ΔΕΝ ΗΡΘΕ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΚΟΤΕΤΣΙ Η ΕΦΟΡΙΑ ΜΟΝΟΝ 10 ΚΟΤΕΤΣΑΚΙΑ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΕΨΑΞΕ ΝΑ ΠΕΡΑΣΗ ΕΥΚΟΛΑ Η ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ
    ΑΦΟΥ ΜΠΗΚΑΝΕ ΗΠΙΑΝ ΚΑΦΕ Κ ΕΦΥΓΑΝ ΤΙ ΝΑ ΣΟΥ ΒΡΟΥΝ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΕΨΑΞΑΝ Κ ΤΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΧΕΙΣ ΕΣΥ? ΕΧΕΙΣ ΦΤΙΑΞΕΙ 5-6 ΚΟΝΤΕΙΝΕΡ ΑΠΟ ΤΣΙΜΕΝΤΟ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΕΣ ΠΥΛΩΤΕΣ ΠΟΥ ΤΙΣ ΕΚΑΝΕΣ ΔΙΜΑΡΕΣΜΑΤΑ.
    ΕΝΑΣ ΕΜΠΕΙΡΟΣ ΕΛΕΕΓΚΤΗΣ ΤΑ ΠΙΑΝΕΙ Κ 5 ΛΕΠΤΑ ΣΟΥ ΑΦΗΝΕΙ ΕΛΕΗΜΟΣΥΝΗ 2€ ΝΑ ΠΙΕΙΣ ΕΝΑΝ ΚΑΦΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Την ξέρουμε φυσικά αλλά δεν μας αφορά που πάει και με ποιον βρίσκεται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Αρχειοθήκη ιστολογίου