Κυριακή, 21 Ιουλίου 2019

H Μαρία Κορινθίου έδειξε τα.. νύχια της σε όσους την κατακρίνουν


Η μακροσκελής ανάρτηση της ηθοποιού στο Instagram προς όσους την ενοχλούν

Η Μαρία Κορινθίου ουκ ολίγες φορές έχει μπει στο στόχαστρο των χρηστών του Διαδικτύου οι οποίοι άλλοτε την κατακρίνουν για την εμφάνισή της και άλλοτε για τις σέξι φωτογραφίες που ανεβάζει.
Η ηθοποιός αυτή τη φορά δεν κρατήθηκε και τους απάντησε μέσα από ένα μακροσκελές κείμενο και με μια ιδιαίτερη φωτογραφία στο Instagram.
«"Throw me to the wolves and I will come back leading the pack" (σ.σ. «Ρίξτε με στους λύκος και θα επιστρέψω οδηγώντας την αγέλη»). Να είστε καλά που με κάνατε και έκλαψα. Αυτοί οι «κάποιοι» ξέρουν. Άλλωστε είναι γνωστό ότι το δάκρυ μου είναι η δύναμη μου. Ούτως ή αλλιώς όλα εδώ ξεπληρώνονται σε αυτή τη ζωή. Μεγάλο πράγμα το κάρμα.

Έμαθα να παλεύω και να μη χαραμίζω τα όνειρα μου σε πισώπλατα μαχαιρώματα. Έμαθα να μην διαπραγματεύομαι τους αγώνες μου και τον πόνο μου. Ένα πράγμα να ξέρετε…. ότι έχω δύο δυνάμεις. Πρώτον τη μαγκιά μου και την αγάπη μου γι αυτό που κάνω, που το κάθε χτύπημα είναι η τροφή μου και η δύναμη μου και δεύτερον την αγάπη του κόσμου!

Όσο κακό πάτε να μου κάνετε, χωρίς εγώ η ίδια να μπαίνω στα χωράφια κανενός και χωρίς να ενοχλώ κανένα, τόσο θα γυρίσει πίσω σας και τόσο πιο δυνατή με κάνετε. Να είστε καλά λοιπόν και να σας ευχαριστήσω που μου δίνεται τέτοια δύναμη για να τα διαλύσω όλα!

Άλλωστε το έχω ξαναπεί: … θα τα γκρεμίζω μέχρι να τα ξαναφτιάξω όπως θέλω εγώ….τίποτα λιγότερο……δε χρωστάω άστρα σε κανέναν και δε ζητάω να μου χαριστούν…..κάτι ουρανούς απλά έχω βάλει στο μάτι να κατακτήσω», έγραψε στην ανάρτησή της.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου