Δευτέρα 8 Ιουλίου 2019

Αυτοί είναι οι βουλευτές του Βελόπουλου

 Αλλοι τρεις βουλευτές του Κυριάκου Βελόπουλου, εκτός από τον ίδιο, έχουν θητεία σε τηλεοπτικά κανάλια Να ακολουθήσει αντίστροφη πορεία από αυτή που κατέγραψαν τα
πρωτοεμφανιζόμενα στην Βουλή κόμματα της τελευταίας δεκαετίας θα επιχειρήσει η Ελληνική Λύση ευελπιστώντας ότι θα μακροημερεύσει στην κοινοβουλευτική ζωή του τόπου.

Η Κοινοβουλευτική Ομάδα του Κυριάκου Βελόπουλου αποτελείται από 10 βουλευτές οι οποίοι εκλέγονται για πρώτη φορά. Ως ιδιαίτερο «συστατικό» που χαρακτηρίζει την ομάδα είναι πως αναλογικά διαθέτει τους περισσότερους δημοσιογράφους - τηλεπερσόνες επιβεβαιώνοντας ότι η Ελληνική Λύση αποτελεί τηλεοπτικό προϊόν.




Εκτός δηλαδή από τον κ. Βελόπουλο που έγινε γνωστός μέσα από τις τηλεοπτικές εκπομπής και την τηλεπώληση προϊόντων, η Ελληνική Λύση διαθέτει: τον πρώην αξιωματικό της Αεροπορίας Στρατού και επί σειρά ετών τηλεπαρουσιαστή δελτίων ειδήσεων σε περιφερειακά κανάλια Αντώνη Μυλωνάκη ο οποίος εξελέγη στην Α’ Ανατολικής Αττικής με 11.301 ψήφους. Ο κ. Μυλωνάκης έχει περάσει από αρκετά περιφερειακά κανάλια και έγινε γνωστός για τον απαγγελτικό του λόγο.





Την εκπομπή derby στο tv Μακεδονία παρουσίαζε ο Κώστας Χήτας που εκλέγεται στη Β' Θεσσαλονίκης.





Ως δημοσιογράφος καταγράφεται και ο Κωνσταντίνος Μπούμπας που εξελέγη στις Σέρρες.


Επίσης, την νέα ΚO πλαισιώνει ο οικονομολόγος - αναλυτής της ιστοσελίδας analyst.gr Βασίλης Βιλιάρδος, που εκλέγεται στο Επικρατείας.



Στον Νοτιο Τομέα εξελέγη ο πιλότος Δημήτρης Βαγενάς ο οποίος στο παρελθόν πέρασε και από το ΛΑΟΣ.
Βουλευτική έδρα κατέλαβε η Αναστασία-Αικατερίνη Αλεξοπούλου στη Β1 Βορείου Τομέα Αθηνών.


Βουλευτικές έδρες καταλαμβάνουν και η Μαρία Αθανασίου(Β2 Δυτικού τομέα) και η Σοφία -Χάιδω Ασημακοπούλου στη Β' Πειραιά.

O κ.Βελόπουλος επέλεξε την έδρα στη Λάρισα και έτσι εκλέγεται ο κ.Απόστολος Αβδελάς στην Α' Θεσσαλονίκης.

Αυτή είναι η κοινοβουλευτική ομάδα του ΜεΡΑ25

Να αφήσει ισχυρό πολιτικό στίγμα στην Βουλή των Ελλήνων θα επιχειρήσει το ΜεΡΑ25 του Γιάνη Βαρουφάκη που κατάφερε να εκλέγει συνολικά εννέα βουλευτές.

Ολοι πλην του κ. Βαρουφάκη και της κυρίας Σοφίας Σακοράφα είναι πρωτοεμφανιζόμενοι.
Συγκεκριμένα στην Α’ Αθηνών εκλέγεται η δικηγόρος Αγγελική Αδαμοπούλου, στο Β1′ Βόρειου Τομέα Αθηνών ο γνωστός ηθοποιός Κλέων Γρηγοριάδης, στο Β3′ Νότιου Τομέα Αθηνών η πρώην πρωταθλήτρια επί κοντώ και βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Σοφία Σακοράφα και στο Β2′ Δυτικού Τομέα Αθηνών ο περιβαλλοντολόγος-βιοκαλλιεργητής Κρίτων Αρσένης (ευρωβουλευτής του ΠΑΣΟΚ επί Γιώργου Παπανδρέου).

Στη Β’ Θεσσαλονίκης έδρα λαμβάνει η Κωνσταντίνα Αδάμου η οποία στην ιστοσελίδα του κόμματος αναφέρεται ως «ιστορικός-φιλόλογος και αυτοαπασχολούμενη Επιστήμων», και στην Α’ Ανατολικής Αττικής η ιδιωτική υπάλληλος Μαρία Απατζίδη που γεννήθηκε στην πρώην Σοβιετική Ενωση.

Ανάλογα με το ποια έδρα (δεν) θα επιλέξει ο Γ. Βαρουφάκης εκλέγονται επίσης: Στην Β Πειραιώς η πολιτική επιστήμων-ιστορικός Φωτεινή Μπακαδήμα, στο

Στο νομό Ηρακλείου ο οικονομολόγος Γιώργος Λογιάδης και στην Α’ Θεσσαλονίκης η Σοφία Φουντουκίδου, διδάκτωρ στα Social Robotics.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου