Κυριακή 21 Ιουλίου 2019

ΑΡΤΕΜΙΔΑ!! ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΌ: Καταγγελία για αντιεπαγγελματική, αγενή και επικίνδυνη συμπεριφορά

Απίστευτη καταγγελία για αντιεπαγγελματική, αγενή και επικίνδυνη συμπεριφορά απέναντι σε πελάτη-λουόμενο πολύ γνωστού καταστήματος στην παραθαλάσσια περιοχή της Αρτέμιδος
που οι ξαπλώστρες του γειτνιάζουν με το καφέ-μπαρ « Τρόλεϊ».
Καταγγελία λουόμενου:

«Το περιστατικά συνέβη την Κυριακή 21/07 και περί τις 13:00 όταν έφτασα στην παραλία αναζητώντας ξαπλώστρα. Κατευθύνθηκα στο καφέ-μπαρ «Τρόλεϊ» στο οποίο είμαι θαμώνας αλλά δυστυχώς δεν βρήκα κάπου να κάτσω.

Έτσι προχώρησα στο διπλανό μαγαζί. Λόγο του κόσμου όλες οι ξαπλώστρες ήταν πιασμένες πλην μίας στην τελευταία σειρά. Ήταν μία ξαπλώστρα σπασμένη, με το σίδερο να εξέχει πολύ επικίνδυνα, μία ομπρέλα και τραπεζάκι. Η παρέα που περίμενα δεν ήξερα που θα καθίσει παρόλα αυτά αποφάσισα να την κρατήσω γιατί δεν είχα επιλογή. Προσπάθησα πολλές φορές να παραγγείλω αλλά το σέρβις ήταν άθλιο. Ευτυχώς είχα και δικό μου καφέ. Έτσι κολύμπησα, βγήκα κι αποφάσισα να στεγνώσω και να φύγω αφού η παρέα μου είχε αργήσει αρκετά. 
Τότε, σχεδόν μετά από μία ώρα με πλησίασε η σερβιτόρα ώστε να παραγγείλω. Της εξήγησα ότι ήδη περιμένω αρκετή ώρα και ότι σε λίγο φεύγω κι έτσι αποχώρησε. Σε δύο λεπτά με πλησίασε ξανά και μου είπε ότι πρέπει να φύγω για να δώσει αλλού την ξαπλώστρα. 
Της υπενθύμισα ότι αυτό είναι αντιεπαγγελματικό και αγενές. Σε 15 λεπτά θα έφευγα έτσι κι αλλιώς. Δεν πέρασε ούτε μία στιγμή και έφερε έναν κύριο με το παιδί του λέγοντάς του ότι εγώ φεύγω ώστε να μπορέσουν να καθίσουν. 
Στο εντωμεταξύ δέχτηκα τηλεφώνημα από τον φίλο μου ότι έρχεται. Έτσι ανακοίνωσα στον κύριο ότι δυστυχώς δε θα φύγω. Φώναξα την σερβιτόρα να παραγγείλω και αφού αρνήθηκε αρκετές φορές λέγοντας μου ότι πρέπει να καθίσει ο κύριος, τελικώς δέχτηκε την παραγγελία μου. Της ζήτησα επιπλέον μια ακόμη ξαπλώστρα γιατί θα έρθει ένας φίλος. Η απάντησή της ήταν εριστική λέγοντάς μου ότι με έναν καφέ πάει μία ξαπλώστρα. Επέμενα, λέγοντας ότι θα παραγγείλουμε κι άλλο καφέ. Επίσης ζήτησα μία δεύτερη ξαπλώστρα ώστε να αντικαταστήσουμε την σπασμένη και επικίνδυνη δική μου. Πλέον δεν παρακρατούσα τσάμπα τις ξαπλώστρες… ήμουν πελάτης και πλήρωνα και δε θα ήθελα να τραυματιστώ κατά λάθος από το σπασμένο σίδερο. 
Παρακάλεσα την κοπέλα ότι θέλω να κάνει λίγο γρήγορα γιατί είμαι ήδη μιάμιση ώρα σχεδόν στην παραλία. Έκπληκτος πήρα την απάντηση ότι θα με σερβίρει όταν «γουστάρει» εκείνη. Της εξήγησα ότι δεν μιλούν έτσι στους πελάτες, ότι είναι ειρωνική και αγενής, για να πάρω την απάντηση ότι εγώ δεν είμαι πελάτης αλλά ένας «μ@λ@κας και μισός». 
Στο άκουσμα της απάντησης απαίτησα να μου φέρει την παραγγελία μου και να μου φωνάξει τον υπεύθυνο του καταστήματος. Τότε πήρε τον καφέ που είχα από το αμάξι και μου τον πέταξε με μανία πάνω μου βρίζοντας με και ξεσηκώνοντας όλη την παραλία. 
Όταν ήρθε ο υπεύθυνος αποφασισμένος να μην δώσω συνέχεια απαίτησα να επισπεύσουν την παραγγελία μου. 
Έκπληκτος για ακόμα μια φορά, μου είπε ότι δε μπορεί να με εξυπηρετήσει και θα πρέπει να φύγω διαφορετικά θα μου πάρει την ομπρέλα. 
Τότε, γνωρίζοντας ελάχιστα τον αγορανομικό κώδικα και τις διατάξεις του αποφάσισα να καλέσω την αστυνομία σκεπτόμενος και την πιθανότητα να προχωρήσω σε μήνυμα. Το διάστημα που περίμενα την αστυνομία, οι εργαζόμενοι, ιδιοκτήτες του καταστήματος και οι «φίλοι» τους, είχαν σχηματίσει πηγαδάκι μπροστά μου, βρίζοντας με, δείχνοντας με υποτιμητικά και επιδεικνύοντας ένα άτυπο bulling. 
Κάποιος από τους υπευθύνους μάλιστα εκμεταλλευόμενος το γεγονός ότι λίγο νωρίτερα του είπα ότι είμαι κι εγώ καταστηματάρχης και γνωρίζω ότι έχει υποχρέωση να με εξυπηρετήσει, φώναζε συνέχεια ότι «γι' αυτό δεν πάει καλά το μαγαζί μου» και «γι αυτό δε μου μιλάνε οι υπόλοιποι λουόμενοι» κι άλλα παρόμοια ασταθή λόγια με σκοπό να με προσβάλει στους περίγυρους. 
Το κερασάκι στην τούρτα ήρθε όταν τελικά πλησίασε και πήρε την ομπρέλα δίνοντας ένα ακόμα «ωραίο» θέαμα στους παρευρισκομένους λουόμενους προσβάλλοντας την προσωπικότητα μου.

Με όλη αυτή την συμπεριφορά, η μητέρα της οικογένειας (4 άτομα) που ήταν δίπλα μου, πήρε το θάρρος, με πλησίασε και μου εκμυστηρεύτηκε ότι όταν έφτασαν, είχαν στη διάθεση τους 3 ξαπλώστρες κι ένα σκαμπό, αλλά επειδή παρήγγειλαν δύο καφέδες και όχι τρεις ή τέσσερις, τους πήραν την τρίτη ξαπλώστρα θέλοντας να μου τονίσει την κακή και αντιεπαγγελματική συμπεριφορά των ιδιοκτητών, υπευθύνων κι εργαζομένων του συγκεκριμένου καταστήματος.

Η αστυνομία δεν έφτασε ποτέ κι έτσι αποφάσισα να φύγω. Επικοινωνώντας με το συνήγορό μου και με μία μικρή έρευνα που έγινε για το συγκεκριμένο κατάστημα, στο παρελθόν είχε γίνει οριστική ανάκληση της άδειας λειτουργίας του για πλήθος παραβάσεων. Το ερώτημα που γεννιέται είναι πως λειτουργεί τώρα, με χώρο για εκμετάλλευση στην παραλία και ταυτόχρονα με τέτοια συμπεριφορά προς τους πελάτες.

Η συνέχεια θα δοθεί στα δικαστικά έδρανα αφού σκέφτομαι να προχωρήσω σε μήνυμα για άρνηση εξυπηρέτησης, επίθεση, εξύβριση, και προσβολή προσωπικότητας»


Χ.Ν

4 σχόλια:

  1. Αγαπητέ Φίλε πήγες γυρεύοντας να δημιουργήσεις θέμα, εγώ δεν θα φιλοξενούσα την Καταγγελία σου ούτε επί πληρωμή,λες ήταν μια μοναδική καρέκλα σπασμένη και επέλεξα να καθίσω και μετά ζητούσες την επισκευή της Έλεος !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΕΣΥ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙΣ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΝΕΣΑΙ ΘΑ ΑΦΗΝΕΣ ΚΑΠΟΙΟΝ ΝΑ ΓΡΑΨΕΙ Η ΝΑ ΠΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΟ ΠΑΡΑΠΟΝΟ Η ΤΗΝ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ?
      ΟΛΟΙ ΜΙΚΡΟΙ ΧΙΤΛΕΡΙΣΚΟΙ Κ ΜΙΚΡΟΙ ΘΕΟΥΛΗΔΕΣ ΕΙΣΑΣΤΕ.
      ΜΟΥΓΚΑ ΣΤΗΝ ΣΤΡΟΥΓΚΑ ΝΑ ΠΑΤΕ ΑΛΛΟΥ.
      ΕΥΤΥΧΩΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΠΛΟΓΚ ΠΟΥ ΤΟΠΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΕΚΦΡΑΣΗΣ ΚΑΘΕ ΠΙΚΡΑΜΕΝΟΥ ΠΟΛΙΤΗ.

      Διαγραφή
  2. Τη ΣΔΟΕ έπρεπε να φωνάξεις να αρχίσουν τα γλέντια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αυτούς δεν τους πιάνει κανένας ποτέ.
    Είναι άνθρωποι της νύχτας και τους λαδώνουν όλους έτσι έχουν τα παράνομα μαγαζιά.
    Τι θα του κάνει το ΣΔΟΕ? 48 ώρες λουκέτο δεύτερα τρίτη που δεν υπάρχει ψυχή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Αρχειοθήκη ιστολογίου