Σάββατο, 6 Ιουλίου 2019

Υπό άκρα μυστικότητα η βάφτιση του μικρού Άρτσι

Για μία ακόμη φορά, οι Δούκες του Σάσεξ, πρίγκιπας Χάρι και Μέγκαν Μαρκλ, οι γονείς του νεοφώτιστου, σπάνε την παράδοση επιλέγοντας να βαφτίσουν τον μοναχογιό τους Άρτσι
Χάρισον Μαουνμπάτεν Ουίνδσορ υπό άκρα μυστικότητα.
Οι γονείς Χάρι και Μέγκαν βαφτίζουν τον γιο τους δεχόμενοι επικριτικά σχόλια για τη «μυστικότητα» της τελετής.
Ο Άρτσι, ο οποίος γεννήθηκε στις 6 Μαΐου και είναι το νεότερο μέλος της βασιλικής οικογένειας της Βρετανίας, θα βαφτιστεί σε «μικρή ιδιωτική τελετή», όπως ανακοίνωσαν τα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ.

Η επιλογή των γονιών του Άρτσι να μη δώσουν δημοσιότητα στη βάπτιση, όπως έκαναν πρίγκιπας Ουίλιαμ και η Κέιτ Μίντλετον με τα τρία τους παιδιά, αλλά και ολόκληρη η βρετανική βασιλική οικογένεια, προκαλεί ήδη πολλά επικριτικά σχόλια.Τη βάπτιση τελεί ο αρχιεπίσκοπος του Καντέρμπουρι στο ιδιωτικό παρεκκλήσι του Κάστρου των Ουίνδσορ. Η ταυτότητα των νονών θα παραμείνει μυστική, «όπως επιθυμούν οι ίδιοι», προσέθεσαν τα ανάκτορα στην ανακοίνωση που εξέδωσαν.

Οι νονοί δεν είναι διασημότητες, αλλά προέρχονται από τον στενό φιλικό κύκλο του ζευγαριού και τα παιδιά τους διαδραμάτισαν κάποιο ρόλο στη γαμήλια τελετή.

Ο Δούκας και η Δούκισσα του Σάσεξ θα δώσουν στον Τύπο μόνο τις φωτογραφίες που θα τραβήξει την ίδια ημέρα ο Κρις Αλερτον, που είχε απαθανατίσει το ζευγάρι και στον γάμο του.

Στο μεταξύ, πολλά βρετανικά ΜΜΕ επικρίνουν το πριγκιπικό ζεύγος επειδή δέχθηκε να χρησιμοποιήσει δημόσιους πόρους για τον γάμο και για την ανακαίνιση της νέας κατοικίας του, αλλά τώρα αρνείται στο κοινό να δει τον Άρτσι, τους νονούς και τους γονείς να φθάνουν στο παρεκκλήσι για την τελετή.Η βασιλική χρονικογράφος Πένι Τζούνορ χαρακτήρισε αυτή την ενέργεια «λάθος».

«Είτε θα αποφασίσουν να κρατήσουν τη ζωή τους παντελώς ιδιωτική, να χρηματοδοτούν οι ίδιοι το σπίτι τους και να αποφεύγουν τα βλέμματα, είτε θα παίξουν το παιχνίδι», είπε η Πένι Τζούνορ.

«Ο κόσμος ενδιαφέρεται να δει τον Άρτσι και τους νονούς. Πολλοί δεν καταλαβαίνουν γιατί πλήρωσαν σχεδόν τρία εκατομμύρια λίρες για το σπίτι τους, επομένως για λόγους δημοσίων σχέσεων θα ήταν καλή αντιπροσφορά να τους δείξουν για λίγο τον Άρτσι», προσθέτει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου