Πέμπτη 30 Μαΐου 2019

ΠΑΣΧΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ: ΣΤΟΧΕΥΟΥΜΕ ΜΑΖΙ...Έχουμε να δείξουμε έργα!! (Video)

Στηρίζουμε νέα πρόσωπα με νέες ιδέες που μπορούν και θέλουν να κάνουν τη διαφορά! Συνεχίζουμε δυναμικά για τη δεύτερη Κυριακή όπου ΣΤΟΧΕΥΟΝΤΑΣ ΜΑΖΙ η νίκη είναι μονόδρομος!!

Το έργο, οι δράσεις και το πρόγραμμά μας, αδιαμφισβήτητα αλλάζουν την όψη του τόπου μας και την ποιότητα ζωής μας! Δεν είμαστε στο "θα"!! Έργα και προσπάθειες χρόνων μπαίνουν στην τελική ευθεία και το αμέσως επόμενο διάστημα θα μας επιβεβαιώσει.

Κάθε εκλογική διαδικασία είναι μία ευκαιρία για ανανέωση, μία ευκαιρία να προωθήσουμε ιδέες και μηνύματα με σκοπό το καλύτερο του τόπου μας. Γι αυτό επιλέγουμε τα πρόσωπα που θα μας εκπροσωπήσουν και θα διαχειριστούν τις κοινές υποθέσεις μας. Εύχομαι να απολαύσουμε όλοι αυτή τη ΓΙΟΡΤΗ της ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ και πάνω απ' όλα να ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΜΕ.

Θέλω να ευχαριστήσω από τα βάθη της ψυχής μου όλους όσους πίστεψαν σε μένα, με εμπιστεύθηκαν και με τίμησαν με την ψήφο τους. Η εκλογή εκτός από μεγάλη χαρά είναι και μεγάλη ευθύνη και γι αυτό θα βάλω τα δυνατά μου να φανώ αντάξιος των προσδοκιών. Το πρώτο βήμα έγινε!!

"Ο τρόπος που εφαρμόζεις για να εκλεγείς, είναι ο τρόπος με τον οποίο θα διοικήσεις..."






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου