Τρίτη 28 Μαΐου 2019

ΧΡ.ΜΑΡΛΑΝΤΗΣ: Oι business του Ραφτόπουλου

Κακώς φωνάζετε για τις αποκαλύψεις της επαγγελματικής δραστηριότητας της οικογένειας Ραφτοπούλου. Είναι μια νόμιμη επιχείρηση! Όσοι δεν μπορούν να δανειστούν από τις κανονικές
τράπεζες, και μέσα στην κρίση που επικρατεί είναι πάρα πολλοί, οδηγούνται σε ιδιώτες που αντικαθιστούν το τραπεζικό σύστημα. Όπως η Τράπεζα,  που φροντίζει να διασφαλίσει την είσπραξη των χρημάτων που δανείζει έτσι και ο ιδιώτης δίνει ένα ενυπόθηκο δάνειο   με προσημείωση, σπίτι, χωράφι, οικόπεδο, και αν δεν το πληρώσει ο δανειζόμενος σου το  κατάσχει.  Σε όλο αυτό δεν υπάρχει τίποτα παράνομο αλλά δεν είναι  ηθικό, ειδικά σε μια μικρή κοινωνία..... 
Φυσικά στην εποχή μας η έννοια της ηθικής έχει αλλοιωθεί και νερωθεί σημαντικά. 

Όλα αυτά θα ήταν ανάξια συζητήσεως αν η οικογένεια Ραφτοπούλου δεν πολιτευόταν. 
Η Άννα Ραφτοπούλου είναι αρχηγός παρατάξεως από την οποία έφυγα όταν ακόμη δεν γνώριζα τίποτα για αυτές τις παράλληλες δραστηριότητες. 
Ο αδελφός της, που και εκείνος αναφέρεται στα έγγραφα, είναι υποψήφιος της παρατάξεως. 
Ο πατέρας Ραφτόπουλος είναι μέλος στα διοικητικά Συμβούλια πολλών συλλόγων συμπεριλαμβανομένης και της Ομοσπονδίας Συλλόγων Αρτέμιδος-Σπάτων, είναι δημόσια πρόσωπα. 

Ο ξεπεσμός του  κ.Τσαντήλα και όλων των λοιπών που αμφισβητούν επίσημα κρατικά έγγραφα,  δείχνει την επικίνδυνη ανοχή σε κάθε είδους εκτροπή.!!!! Ο βίος και η πολιτεία του κ.Τσαντήλα είναι γνωστή σε όλους. Επίσημο μέλος του ΣΥΡΙΖΑ στις προηγούμενες εκλογές, κατέβηκε υποψήφιος με τον συνδυασμό του κόμματός του, τότε, που είχε αρχηγό την πολύ έγκριτο νομικό και άνθρωπο,  κα Ντελάκη. Στην διάρκεια της θητείας του σαν Δ.Σ. ανεξαρτητοποιήθηκε από τον συνδυασμό που ανήκε, όπως συνηθίζει!!!

Σε αυτές τις εκλογές υπάρχει επίσημος συνδυασμός του ΣΥΡΙΖΑ!!!  Γιατί δεν κατέβηκε μαζί τους; Αντίθετα προσχώρησε στο συνδυασμό του Ραφτόπουλου που, ως φαίνεται, τον εκπροσωπεί και ηθικά και πολιτικά με όποια οφέλη αυτό συνεπάγεται!! Αυτά που λέω για τον Τσαντήλα είναι προσωπικά μου συμπεράσματα και εικασίες. 
Αυτά όμως που δημοσιεύθηκαν στην εφημερίδα "Η Αλήθεια" είναι επίσημα δημόσια έγγραφα του κράτους. Δεν πρόκειται για συκοφαντία αλλά περιγραφή και αποτύπωση μιας επαγγελματικής δραστηριότητας. Θα μπορούσαν να έχουν κάνει και διαφημιστικό, όπως τόσοι άλλοι που να λέει ότι αν δεν σας δίνει η Τράπεζα δάνειο ελάτε σε εμάς! Γιατί αποκαλούν το δημοσίευμα ψεύτικο και ανήθικο; 

Δεν  ντρέπομαι για την προέλευση των χρημάτων μου, ούτε για την μεθοδολογια που τα δημιούργησα.......
Εγώ λέγομαι Χρήστος Μαρλαντής, είμαι κηπουρός και είναι τιμή μου η ενασχόληση μου στον πρωτογενή τομέα. Όποιος θέλει να φτιάξει τον κήπο του θα του τον φτιάξω, αλλά φυσικά όχι τσάμπα και θα κόψω Τιμολόγιο. 
ΔΕΝ δέχομαι απειλές και δεν θα κάνω πίσω,  θα βγει η αλήθεια στο φως έτσι ώστε ο καθένας να ξέρει τι ψηφίζει, ποιον ψηφίζει και τι να περιμένει!!!!

Πριν τις εκλογές και όχι μετά, που για τον τόπο μας θα είναι αργά.......και δεν υπάρχει κανενός πόλεμος εναντίον της παράταξης που αντιπροσωπεύετε, πάρα μόνο απλή αποτύπωση των γεγονότων και των εγγράφων, χωρίς καμία εμπάθεια, γιατί ο πολίτικος στίβος στον οποίο θέλετε να δραστηριοποιηθήτε, απαιτεί διαφάνεια, χρηστά ήθη και αντοχή στην καθημερινή κριτική....ειδάλλως κάτσε σπίτι σου........

Δείτε πιο προσεκτικά τα έγγραφα που περιλαμβάνονται στο σχετικό άρθρο: «Η ΑΛΗΘΕΙΑ» - ΕΚΛΟΓΕΣ 2019 ΣΠΑΤΩΝ, ΑΡΤΕΜΙΔΟΣ και δημοσιεύθηκαν στη εφημερίδα και  θα καταλάβετε ότι δεν πρόκειται για λάσπη και συκοφαντία. Είναι η αλήθεια. Αν στην  οικογένεια Ραφτοπούλου,  ντρέπονται για την επαγγελματική τους δραστηριότητα,  γιατί πρέπει να  φταίνε αυτοί που την περιγράφουν?????

Αν δεν τους αρέσει,  Ας πρόσεχαν...!!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου