Παρασκευή 24 Μαΐου 2019

ΚΟΒ ΣΠΑΤΩΝ ΑΡΤΕΜΙΔΑΣ ΤΟΥ ΚΚΕ: Νέο ξέπλυμα της Χρυσής Αυγής μέσα από τις παρατάξεις

ΚΟΒ ΣΠΑΤΩΝ ΑΡΤΕΜΙΔΑΣ ΤΟΥ ΚΚΕ: Νέο ξέπλυμα της Χρυσής Αυγής μέσα από τις παράταξεις
Νέο ξέπλυμα της Χρυσής Αυγής μέσα από τις παράταξη «Στοχεύουμε μαζί» του Δημήτρη Μάρκου και την παράταξη ΑΝΑΣΣΑ της Άννας Ραφτόπουλου. Νέα επεισόδια στην επιχείρηση «ξέπλυμα της εγκληματικής οργάνωσης "Χρυσή Αυγή"» καταγράφεται αυτή τη φορά και στο Δήμο μας. Ο υποψήφιος βουλευτής της Χρυσής Αυγής στις εκλογές του 2012 και υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος της Ελληνικής Αυγής Τσούκας Βασίλης στις εκλογές για το δήμο μας το 2014 έγινε δεκτός με επαίνους στο ψηφοδέλτιο του υποψήφιου «αυτοδιοικητικού» δημάρχου Δημήτρη Μάρκου. Σημειώνεται ότι στη δημοτική αρχή μετέχουν στελέχη της νυν μείζονος αντιπολίτευσης και στελέχη του ΚΙΝΑΛ (ΠΑΣΟΚ) που παρότι αυτοαποκαλούνται δημοκράτες δεν φάνηκε να δυσαρεστήθηκαν με την είσοδο του φασιστικού μορφώματος της Χρυσής Αυγής στο ψηφοδέλτιο του Δήμου. Μάλιστα στο site κοινωνικής δικτύωσης της παράταξης του δημάρχου στην πρώτη θέση των υποψηφίων προβάλλει ο εν λόγω υποψήφιος.

Από κοντά και η παράταξη ΑΝΑΣΣΑ της Ραφτοπούλου που στην τελευταία προεκλογική της συγκέντρωση ανακοίνωσε την παρουσία του υποψηφίου Ευρωβουλευτή της Χρυσής Αυγής Παπαγεωργίου Γιώργο.

Το βαρέλι για τους υπερασπιστές της αντιλαϊκής πολιτικής δεν έχει πάτο. Τα ατέλειωτα αλισβερίσια για να μοιράζονται τις καρέκλες των δημοτικών συμβουλίων και να υπηρετήσουν με αφοσίωση τα ίδια συμφέροντα που υπηρέτησαν ως τώρα είναι η καλύτερη απόδειξη του πόσο ψεύτικα είναι τα προοδευτικά μέτωπα ή οι ανεξάρτητοι συνδυασμοί τους. Στην πραγματικότητα είναι πολύ εξαρτημένοι στην πολιτική της ΕΕ και των κυβερνήσεων της που ξεζουμίζει διαρκώς τους εργαζόμενους για να θησαυρίζουν οι λίγοι.

Οι εργαζόμενοι, οι κάτοικοι του δήμου μπορούν σήμερα να δουν πιο καθαρά τα συγκοινωνούντα δοχεία μεταξύ αυτών που εφαρμόζουν την αντιλαϊκή, αντεργατική πολιτική και αυτών υπηρετούν μια εγκληματική ιδεολογία που γεννά το μίσος του ανθρώπου προς τον άνθρωπο, που θέλει το φτωχό να τσακώνεται με τον φτωχότερο. Να δει γιατί είναι πολύ χρήσιμοι για το σύστημα όλοι αυτοί που χτυπάνε μετανάστες, απεργούς, αγωνιστές εργαζόμενους, αλλά βαράνε προσοχή στα μεγάλα αφεντικά. Αυτοί που έσκιζαν τα ιμάτια τους για να πέσουν τα μεροκάματα στη ζώνη του Περάματος και έχουν καταθέσει πάνω από 150 ερωτήσεις για το πώς θα ενισχυθούν οι εφοπλιστές.

Δεν είναι σύμπτωση ότι όλο και αυξάνονται περιπτώσεις που στελέχη της φασιστικής ΧΑ βρίσκουν στήριξη και θαλπωρή με διάφορους τρόπους από την κυβέρνηση και τα πολιτικά κόμματα που ψηφίζουν σύνταξη πείνας στα 67, ΕΝΦΙΑ 3,5 δις για το λαό, την κατάργηση των συλλογικών συμβάσεων εργασίας και μαζί ψηφίζουν φόρο πουρμπουάρ για τους εφοπλιστές, παροχές πολλών δισεκατομμυρίων για τις μεγάλες επιχειρήσεις, ΝΑΤΟΪΚΕΣ δαπάνες 4 δις το χρόνο.

Αυτή την πολιτική και τα κόμματα της ο λαός πρέπει να την καταδικάσει σε όλες τις εκλογικές μάχες που έρχονται. Να μαυρίσει και όλες αυτές τις παρατάξεις που την υπηρετούν και στο τοπικό επίπεδο. Να δώσει δύναμη για ισχυρό ΚΚΕ στη Βουλή και ευρωβουλή, για ισχυρή "Λαϊκή Συσπείρωση" στο Δήμο Σπάτων Αρτέμιδας, ώστε από καλύτερες θέσεις να βάζουμε περισσότερα εμπόδια στις αντιλαϊκές πολιτικές, να δυναμώνουμε τη διεκδίκηση μέτρων στήριξης των εργατικών-λαϊκών οικογενειών, για να ανοίξουμε το δρόμο για βαθιές αλλαγές προς όφελος της λαϊκής πλειοψηφίας.

ΚΟΒ ΣΠΑΤΩΝ ΑΡΤΕΜΙΔΑΣ ΤΟΥ ΚΚΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου