Σάββατο 18 Μαΐου 2019

Σήμερα τα εγκαίνια του νέου γηπέδου του Α.Ο Άρτεμις

Διονύσης Στρούμπος 
Μετά από περίπου 30 χρόνια ήρθε η στιγμή να γίνουν τα εγκαίνια του νέου ποδοσφαιρικού γηπέδου του Α.Ο. Άρτεμις, λίγα μέτρα από την παραλία της Αρτέμιδας.
Σπουδαία μέρα για τον Α.Ο. Άρτεμις, τα εγκαίνια του ποδοσφαιρικου γηπέδου της

Οι αθλητικοί χώροι είναι, θα μπορούσε να πει κανείς, το καλύτερο δώρο που μπορεί να κάνει μία δημοτική αρχή στους δημότες της. Μία κληρονομιά που θα μείνει στους πολίτες για πολλά χρόνια.

Στον Δήμο Σπάτων Αρτέμιδας, χρόνια τώρα, δεκαετίες όπως θυμούνται οι περισσότεροι, η ποδοσφαιρική ομάδα της Αρτέμιδας, ο Α.Ο. Άρτεμις, πάσχιζε να βρει που θα παίξει τα παιχίδια του. Όχι πια.



Σήμερα, Σάββατο, στις 18:00 το απόγευμα, η Δημοτική αρχή του τόπου, με τον Δήμαρχο Δημήτρη Μάρκου, έγιναν  τα εγκαίνια του νέου ποδοσφαιρικού γηπέδου της περιοχής και της ομάδας. Ένα γήπεδο διαστάσεων (105x68μ.) με συνθετικό χλοοτάπητα τελευταίας γενιάς που ήρθε από το Βέλγιο, με γήπεδο μπάσκετ με ελαστικό δάπεδο και νέες μπασκέτες και λίγα μέτρα από την υπέροχη παραλία με μπλε σημαία της Αρτέμιδας.

Στα εγκαίνια έκαβαν χώρα διάφορα event με τα παιδάκια να βρίσκονται στο επίκεντρο.



Το έργο δεν είναι ολοκληρωμένο, καθώς σε λιγες ημέρες θα τοποθετηθούν οι εξέδρες, καθώς και τα "φοτουριστικά" κτήρια γραφείν και αποδητηρίων που θα αποτελούν ένα ξεχωριστό σχέδιο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου