Τετάρτη 29 Μαΐου 2019

67η Διάσκεψη της Λέσχης Βilderberg: Tρεις Έλληνες θα δώσουν το παρών στο Μοντρέ της Ελβετίας

Οι εργασίες της 67ης Συνάντησης θα διεξαχθούν στο πολυτελές Hotel Montreux
Υπό δρακόντεια μέτρα ανοίγει αύριο τις πύλες της η Λέσχη Μπίλντερμπεργκ στο Μοντρέ
της Ελβετίας. Οι εργασίες της 67ης Συνάντησης θα διεξαχθούν στο πολυτελές Hotel Montreux.

Από ελληνικής πλευράς, σύμφωνα με τον κατάλογο των συμμετεχόντων, θα παραστούν η βουλευτής της ΝΔ Νίκη Κεραμέως, ο Γιώργος Παγουλάτος, αντιπρόεδρος του ΕΛΙΑΜΕΠ και καθηγητής στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών και ο Δημήτρης Παπαλεξόπουλος, διευθύνων σύμβουλος της ΤΙΤΑΝ.




Πιστή στο ετήσιο ραντεβού της, η Λέσχη Bilderberg οργανώνει και φέτος με κάθε διακριτικότητα μια διάσκεψη πολιτικών και οικονομικών παραγόντων από την Ευρώπη και τη Βόρεια Αμερική. Βασικά θέματα στην «ατζέντα της» θα είναι το Brexit και η κλιματική αλλαγή.

Στον κατάλογο των προσκεκλημένων περιλαμβάνονται ο Τζάρεντ Κούσνερ, ο γαμπρός και σύμβουλος του Αμερικανού προέδρου Ντόναλντ Τραμπ, ο πρωθυπουργός της Ολλανδίας Μαρκ Ρούτε, η υπουργός Άμυνας της Γερμανίας Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν, ο υπουργός Οικονομικών της Γαλλίας Μπρουνό Λε Μερ, η γενική διευθύντρια της Unesco Οντρέ Αζουλέ,ο γενικός γραμματέας του ΝΑΤΟ Γενς Στόλτενμπεργκ και ο πρώην ΥΠΕΞ των ΗΠΑ Χένρι Κίσινγκερ. Ο βασιλιάς της Ολλανδίας Γουλιέλμος-Αλέξανδρος θα δώσει επίσης το παρών.



«Οι εργασίες της 67ης Συνάντησης Μπίλντερμπεργκ θα ολοκληρωθούν μέχρι στις 2 Ιουνίου. Περίπου 130 πρόσωπα από 23 χώρες επιβεβαίωσαν τη συμμετοχή τους», ανακοίνωσαν οι οργανωτές.

Το πρόγραμμα της διάσκεψης περιλαμβάνει έντεκα θέματα, όπως το μέλλον της Ευρώπης και το Brexit, η κλιματική αλλαγή, οι κυβερνοαπειλές, η Ρωσία,η Κίνα, το μέλλον του καπιταλισμού και η ηθική της τεχνητής νοημοσύνης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου