Πέμπτη 30 Μαΐου 2019

4 πράγματα που δεν ήξερες ότι μπορείς να φτιάξεις στη φρυγανιέρα


Εάν νομίζεις πως η φρυγανιέρα βρίσκεται στον πάγκο της κουζίνας σου μόνο για να ψήνεις το ψωμί που απλώνεις τη μαρμελάδα σου το πρωί, γελιέσαι! Η μικρή αυτή ηλεκτρική συσκευή, μπορεί να σε βοηθήσει να φτιάξεις πληθώρα νόστιμων σνακ:



1. Grilled cheese

Γύρισε την τοστιέρα σου, έτσι ώστε το πλαϊνό της μέρος να ακουμπά στον πάγκο. «Ξάπλωσε» μέσα δύο φέτες ψωμί με τυρί από πάνω και περίμενε το χαρακτηριστικό μπιπ! Μέσα σε λίγα λεπτά θα έχεις το τέλειο αλμυρό τυρένιο σνακ!



2. Ψήσε μπιφτέκια λαχανικών

Επειδή τα εν λόγω μπιφτέκια είναι συχνά αρκετά «σφικτά» και ξηρά, μπορείς να τα ψήσεις τέλεια στη φρυγανιέρα.



3. Φτιάξε κελύφη για tacos

Επίλεξε το σωστό μέγεθος μαλακής τορτίγιας για τη φρυγανιέρα σου και ψήσ’ τες όπως θα έκανες με οποιαδήποτε φέτα ψωμί στη φρυγανιέρα σου. Προσοχή! Μην απομακρυνθείς καθόλου από τη συσκευή! Οι τορτίγιες μπορούν πολύ εύκολα να καούν. Μόλις λοιπόν μυρίσεις καπνό, πάτησε το eject και βγάλε τη συσκευή από την πρίζα!



4. Ψήσε γλυκοπατάτες

Ένα από τα τελευταία food trends είναι η αντικατάσταση του κοινού φρυγανισμένου ψωμιού με ψητή γλυκοπατάτα. Κόψε μια λεπτή φέτα, βάλ’ την στη φρυγανιέρα για 2-3 φορές μέχρι να μαλακώσει και να ψηθεί πλήρως. Ύστερα μπορείς να την απολαύσεις με λιωμένο αβοκάντο από πάνω ή να χρησιμοποιήσεις το πρώτο tip για να λιώσεις τυρί.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου