Πέμπτη 2 Μαΐου 2019

ΣΠΑΤΑ, ΑΡΤΕΜΙΣ: Ένας τόπος που δεν τον αγάπησε κανείς

ΣΠΑΤΑ, ΑΡΤΕΜΙΣ: Ένας τόπος που δεν τον αγάπησε κανείς
Άρθρο από αναγνώστη
Τα Σπάτα, ο τόπος που γεννήθηκα και μεγάλωσα είναι ένα μέρος που ψάχνει να βρει μια αρχή για να τον διοικήσει και όχι να τον εκμεταλλευτεί.
Τόσα χρόνια όσοι πέρασαν από τις μεγάλες θέσεις (δήμαρχοι, δημοτικοί σύμβουλοι) μόνο πήραν και δεν έδωσαν τίποτα. Τα Σπάτα και η Άρτεμις συνδυάζουν βουνό και θάλασσα και το αεροδρόμιο που είναι ανάμεσα τους είναι πηγή πλούτου και τουρισμού. 
Δυστυχώς, καμία από τις δύο περιοχές δεν έχει αξιοποιηθεί σωστά και ο πλούτος πήγε στις τσέπες των μεγάλων και ο τουρισμός δεν ήρθε ποτέ. 

Έρχονται εκλογές και οι επιλογές για τη διοίκηση είναι δύο. 

Η μία είναι η ήδη υπάρχουσα αρχή, η οποία έχει λάμψει δια της απουσίας της. Καμία ανάπτυξη και καμία εξέλιξη. Η μόνη κινητοποίηση είναι αυτή των τελευταίων μηνών γιατί πρέπει να ρίξει λίγο στάχτη στα μάτια των πολιτών και να δείξει ότι εκείνη έκανε έργα. 

Η άλλη επιλογή όχι μόνο δε φέρνει κάτι το νέο αλλά κουβαλάει ότι πιο σάπιο υπάρχει. 
Ένα θέατρο παραλόγου με θεατές τους πολίτες τόσο των Σπάτων όσο και της Αρτέμιδος. 
Κανένα πρόγραμμα μόνο αλληλοκατηγορίες και υποσχέσεις που δεν θα υλοποιηθούν μετά τις εκλογές. 
Όλα για ένα υπέρτατο εγώ και ο μόνος στόχος η καρέκλα και τα χρήματα. 
Η αγάπη για αυτόν τον τόπο χαμένη. 
Κανείς δεν μίλησε για τα σχολεία που τα περισσότερα είναι σε άθλια κατάσταση, κανείς δεν μίλησε για το κολυμβητήριο στα Σπάτα που του έκαναν εγκαίνια και μετά το παράτησαν και έχει, πλέον, ρημαχτεί. 
Ούτε μια κουβέντα για τη σωστή εκμετάλλευση των θαλασσών της Αρτέμιδος που πάλι το καλοκαίρι θα είναι μέσα στα σκουπίδια. 
Ούτε λόγος για προγράμματα που θα προσφέρουν στη νεολαία ευκαιρίες για μόρφωση και άθληση. 
Ούτε ένας δεν ανέφερε ότι θα βοηθήσει οικογένειες που έχουν ανάγκη. 
 Για να αλλάξει κάποια στιγμή η όλη κατάσταση και ο τόπος μας να αγαπηθεί και να ανθίσει θα πρέπει όλοι εμείς να μην κόψουμε ούτε ένα εισιτήριο σε αυτό το θέατρο

Να τους γυρίσουμε τη πλάτη και να αντιδράσουμε. 
Μην ψηφίσουμε με κριτήριο και γνώμονα το ατομικό μας συμφέρον ή με τη δικαιολογία του φίλου, του συγγενή ή του γείτονα. 
Ας δώσουμε χώρο σε νέα παιδιά που έχουν εφόδια, όρεξη και φιλοδοξίες. 
Ας στείλουμε όλους τους άχρηστους σπίτι τους, ότι έφαγαν έφαγαν. 
Ο τόπος μας μας χρειάζεται, ας μη τον προδώσουμε και τον παραδώσουμε πάλι σε αυτούς που θέλουν να τον φάνε.

1 σχόλιο:

  1. Φτωχοί αγρότες οι Σπαταναιοι, πουλήσανε την καταπατημένη Άμμο, σε άλλους φτωχούς εργατικούς όμως που είχανε πέντε δραχμές να αγοράσουν από τους πάμφτωχους Σπαταναιους.
    Αυτό το κράμα νεόπλουτων φτωχών εξόριστων από την πατρική ΓΗ. Κρητικοί,Ηπειρωτες,Πομακοι κοκ, ειναι οι κατοικοι αυτου του τοπου.

    Βγάζουν Δήμαρχο έναν με αυτά τα κριτήρια.
    Οι ανοησίες που ζητάς και γράφεις θέλουν λεφτά, λεφτά έχει μονό η κεντρική κυβέρνηση και φυσικά δεν τα δίνει σε βλαχοδημάρχους. έτσι αυτοί κάνουν μελέτες αμελέτητα να πάρουν λεφτά και ο κάθε Δήμαρχος γίνεται πλούσιος με μελέτες αμελέτητα στα χαρτιά.
    Η Πομάκε η ΛΟΑΤΚΙ γιατί πεθαίνει να γίνει Δήμαρχος με αυτήν την ληστρική συμμορία που ει φτιάξει?
    Έκτος από το πρεστίζ μια Πομάκε ΛΟΑΤΚΙ Δήμαρχος, είναι Π.Μηχανικος του αυθαίρετου, ξέρει τι θησαυρός κρύβεται στις μελέτες καρμπόν αντίγραφο.
    Ο τόπος για να αλλάξει πρέπει να αλλάξουμε ΕΜΕΙΣ ΠΡΩΤΑ. Να σταματήσουμε να είμαστε ζήτουλες ζητιάνοι μωρόπιστοι, οποίος τάξει να το ψηφίζουμε.
    Ο ποιος δώσει ένα πρόγραμμα που είναι εφικτό στην πραγματοποίηση του και ΔΕΝ βασίζεται σε ΚΡΑΤΙΚΗ χρηματοδότηση, μπορεί να αλλάξει τον τόπο.
    Κάνεις ΠΟΤΕ δεν μας λέει τι θα κάνει να βρει τα λεφτά που χρειάζονται τα έργα, ΟΛΟΙ τάζουν με την πιθανότητα να τους πετάξει κάποιο κέρμα η κυβέρνηση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Αρχειοθήκη ιστολογίου