Πέμπτη 4 Απριλίου 2019

Ντιλέκ Ιμάμογλου: Η ξανθιά δύναμη του εν αναμονή δημάρχου της Κωνσταντινούπολης

Ο «άσσος» στο μανίκι του Κεμαλιστή που βάζει πλώρη για το δημαρχείο της
Κωνσταντινούπολης είναι ξανθός με μακριά μαλλιά...
Η φωτογενής Ντιλέκ Ιμάμογλου είναι η κρυφή δύναμη του Εκρέμ Ιμάμογλου, υποψηφίου με το Ρεπουμπλικανικό Λαικό Κόμμα της Τουρκίας που ετοιμάζεται να καθίσει στην καρέκλα του δημάρχου.
Εκτός από τα τρία παιδιά τους, η φωτογενής σύζυγος του Εκρέμ είναι αυτή που τον καθοδηγεί από τότε που ασχολήθηκε με τα κοινά, όπως σχολιάζει ο τουρκικός Τύπος. Είναι αυτή που τον ενθαρρύνει να ανεβάσει κι άλλο τον πήχη.
Όπως αναφέρει η βρετανική εφημερίδα «Guardian» επικαλούμενη ανώνυμη πηγή, οι υποστηρικτές του Εκρέμ εύχονται να είναι ο πολιτικός αντίπαλος του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν στις προεδρικές εκλογές του 2023.


Η Ντιλέκ είναι μία γυναίκα που δίνει ιδιαίτερη έμφαση στην «εικόνα». Η ίδια αντιπροσωπεύει την σύγχρονη Τουρκία. Έχει βάψει τα μαλλιά της ξανθά, έχει κάνει τατουάζ στο μπράτσο, δεν φοράει μαντίλα και είναι φαν των social media. Διαφημίζει μέσω του Instagram το έργο του συζύγου του αφού στα τουρκικά ΜΜΕ, το περιεχόμενο ελέγχεται από το κράτος. Ήταν συνεχώς στο πλευρό του συζύγου της ο οποίος μετά από μία δραματική εκλογική νύχτα στις δημοτικές εκλογές , κατάφερε να επικρατήσει του υποψηφίου του κυβερνώντος κόμματος, του πρώην πρωθυπουργού της Τουρκίας, Μπιναλί Γιλντιρίμ. Το ζευγάρι ενώθηκε με τα δεσμά του γάμου το 1995. Ντιλέκ και Εκρέμ απέκτησαν δύο αγόρια κι ένα κορίτσι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου