Σάββατο 25 Μαΐου 2019

ΣΠΑΤΑ, ΑΡΤΕΜΙΔΑ: «ΑΞΙΟΠΙΣΤΗ ΛΥΣΗ» - ΧΡ.ΠΟΘΟΥΛΑΚΗΣ

ΣΠΑΤΑ, ΑΡΤΕΜΙΔΑ: «ΑΞΙΟΠΙΣΤΗ ΛΥΣΗ» - ΧΡ.ΠΟΘΟΥΛΑΚΗΣ
Ο Δημοτικός Συνδυασμός «ΑΞΙΟΠΙΣΤΗ ΛΥΣΗ» και ο υποψήφιος Δήμαρχος, Χρήστος Ποθουλάκης, σας ενημερώνουν ότι στο πλαίσιο των οικονομικών τους δυνατοτήτων οργάνωσαν και λειτουργούν από 30-4-2019 το εκλογικό κέντρο του συνδυασμού.
Βρίσκεται στην Αρτέμιδα (δείτε τη θέση του στο απόσπασμα του παρακάτω χάρτη).

Επίσης σας ενημερώνουμε ότι γίνονται προσπάθειες από φίλους και συμπολίτες στα Σπάτα για την λειτουργία του εκεί εκλογικού κέντρου του συνδυασμού.

Αρτέμιδα – Σπάτα, 29/4/2019
Εκ του Γραφείου Τύπου

Συγκινητικό!!
Ένας φίλος, από την Αρτέμιδα, μου έστειλε πριν από λίγο επεξεργασμένη καλλιτεχνικά, την παραπάνω αφίσα δώρο για τον κοινό αυτοδιοικητικό αγώνα μας. Δεν θέλει να ανακοινώσω το όνομά του και το σέβομαι, μας στηρίζει λέει γιατί «ΕΤΣΙ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ», στέλνοντας έτσι ένα πρωτότυπο ΜΗΝΥΜΑ, βλέποντας το πάθος με το οποίο (λέει) δίνουμε τις μάχες μας για τον τόπο, χωρίς να λυγίζουμε, κόντρα σε όλους και κόντρα σε όλα τα εμπόδια που μας στήνει το «σύστημα». 

Φίλε σε ευχαριστούμε και ως υποψήφιος Δήμαρχος, με τους συνεργάτες μου συνυποψήφιους δημοτικούς συμβούλους της ΑΞΙΟΠΙΣΤΗΣ ΛΥΣΗΣ, υπόσχομαι και υποσχόμαστε να φανούμε αντάξιοι της εμπιστοσύνης σου και όλων των πολιτών, για την με έργα και εφαρμόσιμες προτάσεις αναβάθμιση της Αρτέμιδος και των Σπάτων, όπως θα είδες ήδη στην τελευταία μου συνέντευξη και θα δεις στη συνέχεια στο πρόγραμμα που σύντομα θα δημοσιεύσουμε. 

Γιατί ΕΤΣΙ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΜΕ, όπως κι εσύ, γιατί αγαπάμε τον τόπο μας και αναλαμβάνουμε τις ευθύνες μας, ενάντια στα σχέδια απομόνωσης της Αρτέμιδος και στην υποβάθμισή της (βλ. ΚΕΛ, παράνομες λειτουργίες του ΔΑΑ, κλπ), ενάντια σ’ αυτούς που γονατίζουν, σ’ αυτούς που παραδίνονται και για μια ακόμα φορά ετοιμάζονται για νέα ψέματα, προεκλογικές «μεταμορφώσεις» και πολιτικές συναλλαγές

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου