Σάββατο 25 Μαΐου 2019

Δέσποινα Ζωγράφου-Παπαγιαννοπούλου. Μια σημαντική & γνωστή παρουσία....στα κοινά!!!

Πρώτη Δημοσίευση: 9.3.19
Με χαρά σάς ανακοινώνω ότι στις ερχόμενες εκλογές θα είμαι υποψήφια δημοτική σύμβουλος στον Δήμο Σπάτων-Αρτέμιδος στηρίζοντας από την αρχή έως και σήμερα τον νυν Δήμαρχό μας κ. Δημήτρη Μάρκου.
Φίλες και Φίλοι συνδημότες,
Στις δημοτικές εκλογές το 2019 θα κριθεί το μέλλον και η προοπτική του δήμου μας.
Θα κριθεί αν θα μείνουμε στη διαχείριση της αναγκαίας καθημερινότητας ή αν θα βαδίσουμε όλοι μαζί μπροστά με τη σκέψη μας επικεντρωμένη στον άνθρωπο και τις ανάγκες του, στον τόπο μας και στην προοπτική του.

Τριάντα συναπτά έτη ήμουν και είμαι κοντά στις ανάγκες των δημοτών της Αρτέμιδος χωρίς καμία θέση ....σαν απλή ευαισθητοποιημένη πολίτης αυτού του τόπου...γι' αυτό αποφάσισα αυτό να γίνει πράξη μέσα από μια δυνατή ομάδα ισχυρή που θα εξυπηρετήσει όλους τους πολίτες και όχι μια ομάδα μόνο πολιτών.

Η αποκέντρωση αποφάσεων και λειτουργιών, η συμμετοχή και η συλλογική δράση είναι πρακτικές που μας εκφράζουν και θα εφαρμόσουμε.

Έχουμε όραμα για το μέλλον του τόπου μας και θα κάνουμε τα πάντα να το υλοποιήσουμε.
Θέλουμε το Δήμο μας Πρότυπο και ισχυρό, ανθρώπινο και Φιλικό με τον πολίτη, πρωτοπόρο στη δράση, μοχλό ανάπτυξης, Δήμο ανοιχτό και παρόντα στις ραγδαίες προκλήσεις και εξελίξεις.

Θα αγωνισθούμε για ένα δήμο Ενωτικό, Ακομμάτιστο, με συμμετοχή όλων των πολιτών και των Φορέων στον προγραμματισμό, οργανωμένο αξιοκρατικά και αποτελεσματικά στην υπηρεσία του πολίτη.

Δέσποινα Ζωγράφου-Παπαγιαννοπούλου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου