Σάββατο, 25 Μαΐου 2019

ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΑΡΛΑΝΤΗΣ: "ΑΝΑΣΣΑ Ή Αννα SA"

ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΑΡΛΑΝΤΗΣ: "ΑΝΑΣΣΑ Ή Αννα SA"
Σαν σήμερα πριν από πέντε χρόνια, Φεβρουάριος 2014, συναντηθήκαμε δύο προβληματισμένοι δημότες της Λούτσας, εγώ και η Άννα Ραφτοπούλου και δημιουργήσαμε την ΑΝΑΣΣΑ. Μια πολιτική κίνηση που σκοπό της είχε την μετάλλαξη της πόλης μας από μια από τις πιο υποβαθμισμένες περιοχές της Αττικής σε μια σύγχρονη πόλη με υποδομές, πόλη όπως της αρμόζει, μια πόλη που δεν θα την απαξιώνει το όνομά της.

Ξεκινήσαμε με πηγαία αγάπη για το δήμο και με ισχυρή θέληση για αλλαγή των συνθηκών διαβίωσης
των δημοτών. Αποφασίσαμε να είμαστε κομματικά ανεξάρτητοι αλλά και μακριά από μικροπολιτικές σκοπιμότητες.

Ο ενθουσιασμός με συνεπήρε!!!! Με κυρίευσε έντονο κέφι για δημιουργία. Ακολούθησα το σύστημα ποτάμι (σαρώνω κάθε κακό που βλέπω ). Πάντα όταν ξεκινώ κάτι καινούργιο ακολουθώ το ρητό «όταν δεν ξέρεις κάτι καλά, αντέγραψε το από αυτούς που έχουν πετύχει πριν από εσένα». Έτσι ξεκίνησα με την Άννα Ραφτοπούλου.

Δεν είναι τυχαίο ότι μέσα σε τρεις μήνες περίπου κάναμε πράγματα πολιτικά κοσμογονικά στο δήμο μας. Μια ομάδα άξιων δημοτών με φρέσκιες ιδέες και όραμα για την πόλη μας, ζητήσαμε όχι μόνο την ψήφο των συμπολιτών μας αλλά και την συμμετοχή τους στα κοινά του τόπου και την ΑΝΑΣΣΑ. Στην αρχή το πετύχαμε, συμπορεύτηκαν μαζί μας αρκετοί δημότες, επιστήμονες, επιχειρηματίες, νέοι άνθρωποι αλλά και άνθρωποι με εμπειρία για να αλλάξουμε τα πράγματα σε αυτόν τον τόπο. Ως επιβράβευση για την δράση μου έλαβα την ψήφο των συνδημοτών μου.

Περάσανε πέντε χρόνια και η απογοήτευση είναι μεγάλη.

Δυστυχώς αυτό που θέλαμε να γίνει η ΑΝΑΣΣΑ κατάντησε ένα μικρό φέουδο και μια μικρή
παρέα, η οποία κινείται χωρίς δημοκρατικές διαδικασίες, χωρίς δομή, χωρίς δράση, χωρίς αρχή, μέση και τέλος. Δεν υπάρχουν δημοκρατικές συλλογικές αποφάσεις και διαδικασίες, παρά μόνο προσωπικές αποφάσεις, κοινωνικές συγκεντρώσεις και καλέσματα για συζητήσεις άνευ σημασίας και εκτός του αρχικού σκοπού!!!!

Αρχαιρεσίες για την δομή της παράταξης, σχεδιασμός για τις δράσεις, τις προτάσεις, και τις δεσμεύσεις δεν έχουν γίνει ποτέ και το κοινό καλό πάει περίπατο μαζί με το όραμα του ξεκινήματος!!!!!!

Αυτή τη στιγμή πρόκειται για μια παράταξη φάντασμα, με αυτοδιορισμένο «αρχηγό» την Άννα Ραφτοπούλου. Εγώ τρέχω μόνος μου στην δικαιοσύνη προσπαθώντας να διαφυλάξω τα κεκτημένα, ρισκάροντας τα πάντα για το καλό των δημοτών, προσφέροντας εθελοντικά εργασία για τις δομές του δήμου, έχοντας επίσης μια επιχείρηση και μια οικογένεια που σε θέλουν 24 ώρες το 24ωρο. Η Ελένη Τσάκαλη να αγωνίζεται να ισορροπήσει ανάμεσα στις προσωπικές της υποχρεώσεις, και τις αυξημένες της νομικές επαγγελματικες εργασίες.

Όλα αυτά είχαν σαν αποτέλεσμα, σταδιακά, να δημιουργηθεί ένα τρομακτικό κενό με την αποχώρηση των δημοτών που συμμετείχαν, από την αρχή στην παράταξη, οι οποίοι την εγκαταλείπουν αλλά δεν αντικαθίστανται. Οι απίστευτες αλαζονικές κινήσεις που έχουν γίνει από την Άννα έχουν εκτοπίσει από τον συνδυασμό αξιόλογα στελέχη. Οι μικροπολιτικές τακτικές του 1960, αποτρέπουν ικανούς δημότες να ασχοληθούν με τα κοινά δήμου κοντά μας.
Η ΑΝΑΣΣΑ Έχει γίνει παράταξη χωρίς φωνή, σεβασμό και δυναμική. Μετατράπηκε σε ένα παρεάκι της Άννας (ANNA SA πλέον).

Φτάνω στο σημείο να γράψω δημόσια, γιατί πλέον δεν μπορώ ούτε στα δημοτικά συμβούλια, ούτε
ακόμη και τηλεφωνικά να επικοινωνήσω με την παράταξη μας. Δεν επιλέγω σαν μέσο επικοινωνίας τα email.
Αφού έφτασα σε αυτό το σημείο, εκφράζω δημόσια τον προβληματισμό μου για το τι πρέπει να γίνει, αν κάποιος πρέπει να συμμετέχει σε μια τέτοια παρεουλα , τι πρόγραμμα έχει και τι επιτέλους πρεσβεύει.!!!!!!

Ευτυχώς, για μένα, που η πενταετία τελειώνει!
Θα απελευθερωθώ, θα πάω σπίτι μου, στην δουλειά μου και θα ησυχάσω από όλη αυτή
την γενική μιζέρια.

Χρήστος Μαρλαντής

26 σχόλια:

 1. Εν μέρει καλά τα λες αλλά γιατί τόσο άργησες; Κάλλιο αργά θα μου πεις. . παρά ποτέ! Είναι κι αυτό μια άποψη αλλά γιατί τα απαρατάς; μήπως έχεις κάποια άλλη δέσμευση; Για την Αννούλα λίγο πολύ ξέρουμε σε τι αποσκοπεί... Εσύ εφόσον υποτίθεται γνωρίζεις παρασκήνιο εκ των έσω γίνε πιο αποκαλυπτικός. Ή πες μας τουλάχιστο όλη την αλήθεια όχι τη μισή...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. κ. Μαρλαντή λίγα λες. Βγάλε λεπτομέρειες, όχι για να γίνει κουτσομπολιό, αλλά για πολιτική ανάλυση. Να πέσουν τα προσωπεία. Να καταλάβει ο κόσμος ποιος είσαι εσύ και ποιοι είναι οι υπόλοιποι δημοτικοί σύμβουλοι, όλων των παρατάξεων που δεν είναι τίποτα άλλο αλλά καρμπόν η μια της άλλης. Όλοι δουλεύουν για την καρέκλα ή την καρεκλίτσα τους και παραμυθιάζουν τον κόσμο και τους ηλικιωμένους. Να βγεις να πεις αυτά που λες ότι πήγες στη Δικαιοσύνη και η Άννα δεν σε στήριξε αλλά στάθηκε απέναντί σου και μάλιστα με δημόσια ανακοίνωση κάλυψε ανομίες της αμαρτωλής Ομοσπονδίας των Συλλόγων. Να βγεις να πεις ξεκάθαρα ότι και ο νυν Δήμαρχος Δημήτρης Μάρκου σιώπησε και αποσιώπησε και αυτός τα θέματα αυτά που πήγες στη Δικαιοσύνη, για την Ομοσπονδία, έτσι για να καταλάβει ο κόσμος ότι και ο Δήμαρχος και η Ραφτοπούλου είναι της ίδιας σχολής και της ίδιας φάρας, απλά ο καθένας τους και ΟΣΟΙ-ΟΣΕΣ τους ακολουθούν και γλείφουν για να τους πάρουν στους συνδυασμούς τους αποσκοπούν στα οφέλη που αναμένουν από το φαγοπότι της αναμενόμενης εξουσίας που διεκδικούν. Να βγεις λοιπόν να μιλήσεις και να καλέσεις τίμιους ανθρώπους γύρω σου και με τον τρόπο αυτό να τους βάλεις όλους και να μας βάλεις όλους προ των ευθυνών μας. Οι σάπιοι από τη μια και οι καθαροί από την άλλη. Διαφορετικά να ξέρεις θα επικρατήσουν οι καιροσκόποι, τα αλισβερίσια, ο μπαμπάς της Άννας θα πληρώνει και οι πεινασμένοι θα τρέχουν για να γλείψουν κανένα κόκαλο ή για να αποκτήσουν καμιά καρεκλίτσα. Μιλάς για τη συνάδελφό σου την κα Τσάκαλη και εμμέσως δείχνεις να την καλύπτεις ή να την συμπονάς. Λάθος σου η κυρία αυτή είναι Δικηγόρος και όφειλε ως Δικηγόρος (λόγω λειτουργήματος) να είναι μαζί σου, να είναι με τον νόμο, γιατί είναι αδύνατον να μην έχει καταλάβει για παράδειγμα το διαχρονικό πολιτικό, ηθικό, αλλά και οικονομικό ΣΚΑΝΔΑΛΟ της Ομοσπονδίας Συλλόγων, αλλά σιωπά. Εκτός κι αν τα λέει και διαφωνεί κατ΄ιδίαν αλλά αυτό δεν την δικαιολογεί, γιατί οι ατασθαλίες της Ομοσπονδίας από όταν ήταν Πρόεδρος η Άννα είναι γνωστές και δημοσιευμένες και ως δικηγόρος γνωρίζει τη σημασία τους. Γνωρίζει επίσης ως δικηγόρος που είναι ότι κάθε σύλλογος ή φορέας γενικώς που επιχορηγείται από το Δημόσιο ή τους ΟΤΑ – δήμους, οφείλει να υποβάλλει στο τέλος – εντός προθεσμίας οικονομικό και διοικητικό απολογισμό, ο οποίος έρχεται στο Δημοτικό σας Συμβούλιο για έγκριση ή μη, πράγμα που στην περίπτωση της Ομοσπονδίας δεν έγινε για το πεντοχίλιαρο που έδωσε ο Δήμαρχος και το Δημοτικό Συμβούλιο το 2016 (με αυτό εξαγόρασε την Πρόεδρο και πούλησε το θέμα του ΚΕΛ – είδες από τότε τίποτα να κινείται από την Ομοσπονδία ;). Δεν μιλά όμως και δεν αντιδρά για αυτά ΚΑΙ η κα Τσακάλη και το πιο σημαντικό δεν βάζει βέτο να αποδεσμευτεί τουλάχιστον η παράταξη της Άννας (ΑΝΑΣΑ) από τις κυρίες και τις φανατικές φίλες της Ομοσπονδίας, έως ότου αποφανθεί οριστικά η Δικαιοσύνη στην οποία έχουν παραπεμφθεί κυρίως από ενέργειές σου. Και συνεχίζω ……………………..

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Και συνεχίζω, κ. Μαρλαντή. Έλεγα λοιπόν για την κα Τσάκαλη την κατά τα άλλα συμπαθή και αξιοπρεπέστατη δικηγόρο ότι δεν εγκρίνω τη στάση της που δεν βγήκε ανοικτά να σου συμπαρασταθεί, αλλά συνεχίζει με αυτήν …. την ΑΝΑΣΑ. Όπως φυσικά δεν βγήκαν κι άλλοι κύριοι Δημοτικοί Σύμβουλοι, που αν και λαλίστατοι ορισμένοι από αυτούς περί τιμιότητας, διαφάνειας και άλλα στο Δήμο, όταν γενικώς αντιπολιτεύονται, ποιούν την νήσσα στην περίπτωση της Ομοσπονδίας, είτε γιατί έτσι θεωρούν ότι θα πάρουν ψήφους από τους συλλόγους, είτε γιατί δεν θέλουν να δυσαρεστήσουν την ηγεσία της ΑΝΑΣΑ (Άννα και πατέρα) γλείφοντας για να παραμείνουν ή για να μεταγραφούν ή εγγραφούν στο συνδυασμό – ψηφοδέλτιο των εκλογών του Μαϊου. Παράδειγμα ο έναντί σου καθήμενος στο Δημοτικό Συμβούλιο, κ. Γρηγόρης Γερακόπουλος, που ομοίως όπως και οι υπόλοιποι συνάδελφοί του, ούτε είδε, ούτε άκουσε ποτέ τίποτα, αντίθετα μάλιστα βλέπω από φωτογραφίες στο facebook να συντρώγει πανευτυχής στις συνεστιάσεις της Ομοσπονδίας. Και θα μου πει κανείς, μα κάνεις έτσι για 5.000 ευρώ που δόθηκαν στην Ομοσπονδία, όπως δόθηκαν και όπως κακοδιαχειρίστηκαν (κάπως έτσι διάβασα κάπου ότι έλεγε ή έγραφε η κα Εμφιετζή, εκκολαπτόμενη κι αυτή να μεταγραφή στην ΑΝΑΣΑ – σιγά λέει να μαζέψουν οι σύλλογοι και να τα γυρίσουν, τι ομολογία !). Μάθε λοιπόν φίλε Μαρλαντή, αν δεν το ξέρεις ήδη, το πραγματικό γεγονός που βρίσκεται πίσω από την οικονομική διαχείριση της Ομοσπονδίας (η οποία σημειωτέον εισπράττει και από τους δημότες μέσω της «μεθόδου των συνεστιάσεων», αλλά λογαριασμό δεν τους δίνει). Η κα Άννα, ο πατέρας της, ο δήμαρχος, οι εμπλεκόμενοι σύλλογοι, οι 2 ποδοσφαιρικές ομάδες, οι πρώην δήμαρχοι και πρώην δημοτικοί σύμβουλοι, νυν (τωρινός) υποψήφιος δήμαρχος Σπάτων – Αρτέμιδος και οι διοικήσεις, οπαδοί και περίγυροι, ενώνονται με την πολιτική λαμογιά της υπόθεσης γιατί τους συνδέει κοινό ή όμοιο σκάνδαλο και μυστικό. Το γεγονός ότι οι ομάδες και οι διοικήσεις τους (και άλλοι σύλλογοι) έχουν λάβει κατά καιρούς συνολικά μεγάλα ποσά από τον Δήμο και αλλού (ανέρχονται σε εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ) χωρίς να έχουν δώσει απολογιστικά στοιχεία. Αυτό είναι το κρυφό σκάνδαλο κι αν δεν το πήγες στον εισαγγελέα πήγαινέ το τώρα. Να γιατί οι κυρίες εκπρόσωποι της Ομοσπονδίας πίεζαν τον δήμαρχο και τα κατάφεραν και πήραν πρόσφατα και για την πάρτη της Ομοσπονδίας έγγραφο συγχωροχάρτι. Και μη ξεχνάς ο μπαμπάς της Άννας, έχει υπάρξει πρόεδρος στην ποδοσφαιρική ομάδα της Αρτέμιδος και τώρα είναι ταμίας της αν δεν απατώμαι, οπότε όλα αυτά τα ξέρει και να γιατί είναι αλληλέγγυος με την Ομοσπονδία. Κατάλαβες κ. Μαρλαντή, αν και θα πρέπει να τα ξέρεις, τι πρέπει να μάθουν οι δημότες πριν πάνε να ψηφίσουν. Όλα αυτά τα παιχνίδια και τη διαπλοκή, για να μην πάω στα του ΚΕΛ, του αεροδρομίου, της παραλίας, κ.ά., στα οποία μάλλον θα επανέλθω.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. βρε Χρήστο Ποθουλάκη πιστεύεις πως θα διαβάσει κανείς αυτά τα κείμενα σου? ρε τι εμμονές κουβαλάει ο κόσμος.. γράψε τουλάχιστον επώνυμα...

   Διαγραφή
  2. Ποιος το λέει ότι δεν έχουμε και άλλους λόγιους τώρα στον δήμο μας, μονό στον Ποθουλάκη πάει το φτωχό μυαλό σας?
   Ο Ποθουλάκης γράφει επώνυμα γιατί θέλει προσωπική προβολή και ναι νόμιμο να θέλει προβολή γιατί μπορεί αυτήν την φορά να γίνει και Δήμαρχος.

   Διαγραφή
  3. Κάποιος γνωστός του ας τον ειδοποιήσει (τον Ποθουλάκη, τον ΣτΔΕ εννοώ) μπας και θελήσει να απαντήσει σ' αυτά που του γράφουν εδώ, έτσι για να καταλάβουν οι εμφυλιοπολεμιστές τι θα πει να ξύνονται στην γκλίτσα του τσοπάνη. Άντε βρε βρείτε τον κανείς μπας και γελάσουμε και ανοίξει ο φάκελος για τα καλά. Άντε ....

   Διαγραφή
 4. Θα αρχίσει πάλι προεκλογικά να μοιράζει μπαλόνια, λουλούδια, πρόεδρος σε καμία ομάδα έτσι για να δείξει ότι είναι στα κοινά.... Αλλά στην. 4ετι άφαντη

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. ΧΡΗΣΤΟ ΠΡΟΣΕΧΕ, ΘΑ ΣΚΙΣΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΚΑΛΣΟΝ. ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΚΑΙ ΣΥ ΑΝΗΞΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΡΙΨΑΣΠΙΔΕΣ. ΕΦΟΣΟΝ ΔΙΑΦΩΝΕΙΣ ΜΕ ΤΙΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΡΑΥΤΟΠΟΥΛΑΙΪΚΟΥ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟ ΟΤΙ ΔΙΑΘΕΤΕΙΣ ΠΟΥΓΚΙ ΓΙΑΤΙ ΛΟΙΠΟΝ ΔΕΝ ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙΣ ΝΑ ΚΑΤΕΒΑΣΕΙΣ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ (ΕΧΕΙΣ ΧΡΟΝΟ ΣΚΕΨΟΥ ΤΟ) ΕΠΙΛΕΓΟΝΤΑΣ ΑΤΟΜΑ "ΚΑΘΑΡΑ" ΚΑΙ ΠΟΥ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΟ ΡΕΥΜΑ ΣΕ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΑΝ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΛΑΜΨΕΙ ΤΕΛΙΚΑ Η ΑΛΗΘΕΙΑ. ΕΛΑ ΟΣΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙΡΟΣ ΣΕ ΕΠΑΦΗ ΜΕ ΤΑ ΣΩΣΤΑ ΑΤΟΜΑ. ΔΕΝ ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ ΕΓΩ ΤΑ ΑΥΤΟΝΟΗΤΑ.
  «Συν Αθηνά και χείρα κίνει»

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. ΟΛΟΙ ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΟΙ ΤΕΛΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΡΕΚΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΑΣΑ. ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ, ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΚΑΙ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ - ΣΥΛΛΟΓΟΙ ΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑ (ΔΙΑΦΘΟΡΑ ΠΑΝΤΟΥ), ΕΝΩΜΕΝΟΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΧΩΡΙΣΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΡΕΚΛΑ ΚΑΙ ΤΗ ΜΑΣΑ. ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙ Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΝΑ ΒΡΕΙ ΜΕΡΙΚΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣΤ ΤΙΜΙΟΥΣ ΚΑΙ ΙΚΑΝΟΥΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΚΛΕΞΕΙ ΣΤΑ ΔΗΜΑΡΧΙΑΚΑ ΕΔΡΑΝΑ ; ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΖΗΤΟΥΜΕΝΟ, ΑΛΛΙΟΣ ΟΠΟΙΟΣ ΚΙ ΑΝ ΒΓΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΗΜΕΡΙΝΟΥΣ ΙΔΙΑ ΓΕΥΣΗ. Ο ΜΑΡΛΑΝΤΗΣ ΗΤΑΝ ΣΩΣΤΟΣ ΩΣ ΕΔΩ ΠΟΥ ΠΗΓΕ ΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΣΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΤΗΝ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΕΙΝΑΙ ΜΠΛΕΓΜΕΝΟΙ ΟΛΟΙ. ΟΜΩΣ Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΟΤΙ Ο ΜΑΡΛΑΝΤΗΣ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ, ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΘΑ ΜΑΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΕΙ ΑΡΝΗΤΙΚΑ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 7. Ο ΚΗΠΟΥΡΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΙΧΑ ΑΞΙΟ ΓΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΘΑΥΜΑΤΑ ΜΕΣΑ ΣΕ ΜΙΑ ΘΗΤΕΙΑ ΕΚΑΝΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΚΑΝΑΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΣΕ 50 ΧΡΟΝΙΑ.

  ΗΛΙΘΟΙ ΒΛΑΚΕΣ Ο ΚΗΠΟΥΡΟΣ ΤΑ ΕΧΕΙ ΓΡΑΨΕΙ ΟΛΑ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΑ ΑΡΘΡΑ ΤΟΥ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ.

  ΟΣΟΙ ΔΙΒΑΖΕΤΕ ΧΑΡΤΙ ΠΟΥ ΒΓΑΙΝΕΙ 1 ΜΟΡΑ ΤΟ 3ΜΗΝΟ ΕΙΣΤΕ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 70 ΧΡΟΝΩΝ ΑΡΑ ΑΧΡΗΣΤΟΙ ΓΙΑ ΟΛΑ.

  Ο ΚΗΠΟΥΡΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΟΜΙΣΘΟΣ ΔΥ ΣΑΝ ΜΑΡΚΟΥ,ΛΑΜΠΡΟΥ,ΠΟΥΛΑΚΗ Η ΣΑΝ ΤΗΝ ΣΑΛΤΑΡΙΣΜΕΝΗ ΤΗΝ ΑΝΝΑ ΚΛΠ ΚΛΠ.

  ΔΕΝ ΕΔΕΙΞΕ ΠΟΤΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΔΗΜΑΡΧΟΣ Κ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΝ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ Ο ΙΔΙΟΣ ?
  ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΣΕΙ ΕΜΑΣ Κ ΤΟΝ ΤΟΠΟ?
  ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΝΑ ΨΗΔΙΣΟΥΜΕ ΤΟ ΣΩΣΤΟ Κ ΑΝ ΘΕΩΡΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΟΤΙ Ο ΚΗΠΟΥΡΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΣΩΣΕΙ ΠΡΕ[ΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΠΙΕΣΟΥΜΕ ΠΕΙΣΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΤΕΒΕΙ ΔΗΜΑΡΧΟΣ?
  ΑΛΛΑ ΣΙΓΙΥΡΑ ΘΑ ΜΑΣ ΖΗΤΗΣΕΙ ΑΝΤΑΛΛΑΓΜΑΤΑ.
  5ΧΡΟΝΙΑ ΠΑΛΕΥΕΙ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΤΙΣ ΣΥΜΜΟΡΙΕΣ ΘΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΝΑ ΠΑΤΕ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΑΝΑΚΑΤΕΜΕΝΟΙ ΜΕ ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ Κ ΚΑΘΕ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΝΑ ΔΩΣΕΤΕ ΣΤΟΙΧΙΑ ΣΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΘΑ ΠΑΤΕ?

  ΟΛΟΙ ΞΕΡΑΜΕ ΟΤΙ Η ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΙΝΑΙ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΑΥΤΟΣ ΤΟΛΜΗΣΕ Κ ΕΚΑΝΕ ΜΗΝΥΣΗ ΣΤΗΝ ΚΑΒΟΥΡΟΧΕΛΩΝΑ Κ ΟΛΟΙ ΤΟΝ ΑΦΗΣΑΝ ΜΟΝΟ ΤΟΥ.

  ΕΚΑΝΕ ΜΗΝΥΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΟΙΚΟΠΕΔΑΚΙΑ ΤΟΥ 1ΕΚΤ€ ΕΠΕΣΕ Η ΚΑΡΑΜΠΟΥΡΝΗ Η ΑΝΝΑ Ο ΜΑΡΚΟΥ ΝΑ ΤΟΝ ΦΑΝΕ.
  ΜΗΝΥΣΗ ΣΤΟΝ ΓΙΑΝΝΑΤΟ ΠΟΥ ΠΟΥΛΗΣΕ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΝΥΧΤΑ ΚΛΠ ΚΛΠ[ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΟΥ ΚΟΣΤΙΣΑΝ ΛΕΦΤΑ Κ ΧΡΟΝΟ Κ ΘΑ ΤΡΑΝΙΕΤΑΙ ΜΕ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ.
  ΤΟΝ ΑΦΗΣΑΜΕ ΜΟΝΟ ΤΟΥ Κ ΑΥΤΟΣ ΑΠΟΧΩΡΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΤΟΥ.
  ΟΣΑ ΕΦΤΑΝΕ ΤΑ ΕΚΑΝΕ ΟΛΑ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΕΙ ΑΛΛΟ Κ ΑΥΤΟ ΚΑΤΑΚΡΙΤΕΟ ΕΙΝΑΙ.
  ΦΕΥΓΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣ ΑΠΟ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΔΕΒ ΑΛΛΑΖΕΙ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΓΙΑ ΝΑ ΞΝΑ ΧΩΘΕΙ ΣΤΟ ΔΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΗΤΑΝ Κ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΑΠΛΟΣ ΔΗΜΟΤΗΣ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 8. Δήμαρχος = Μαρλαντής = Ραφτοπούλου = Ομοσπονδία = διαπλοκή - συγκοινωνούντα δοχεία της διαπλοκής. Δημότες ξυπνήστε όλοι τους είναι μια πολιτική

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Ξύπνα δεν ξέρεις που σου παν τα τέσσερα!

   Διαγραφή
 9. Θα δείξει και ο ....... χρόνος. Ψυχραιμία, κατι ξέρουμε κι εμείς

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 10. Με την εφημερίδα αυτήν Όλοι ξέρουμε πια τα πάντα.
  Άννα ΕΛΔ συμμορία ΡΑΦΤΟΠΟΥΛΟΣ-ΟΥΡΟΧΟΛΙΝΗ τέλειωσαν οριστικά, για την περιοχή.
  Πριν τις εκλογές είναι το Δικαστήριο για την συμμορία ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ που δημοσία οι Ραφτόπουλο υποστηρίζουν. Ο πατήρ πρώτα θα ακούσει καλή ποινή κ φυσικά το άλικο ψώνιο η Άννα.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 11. Η ξιπασμενη ΑΝΝΑ της ντροπης τελειωσε πολιτικα κοινωνικα.
  Μετα τον μουφα γαμο με τον προβληματικο Τζακα το παιδι αγνωστου πατρος πως θα αντιδρασει η κομμωτρια ο ερωτας της Αννας ο φαρμακοποιος ο ερωτας του τζακα?
  μικρο χωριο ολα ειναι φορα παρτιδα.
  Η Αννα μονη της εκανε ολα τα αισχη που θα μπορουσαν να κανουν 20 ξεφτιλισμενοι μαζι.
  θα φαει κραξιμο η τσουλα μεχρι εκει που δεν εχει αλλο

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Άμα εχεις αρχιδια βγες με το όνομα σου να τα πεις αυτά.
   Κότα ε κότα.
   Πίσω από ένα κρυφό προφίλ και εγώ σου γαμαω την μάνα επειδή είσαι μπάσταρδος αλλά.....βλεπεις ότι μπορώ να γράφω και εγώ ότι θέλω.
   Κότα !!!!!!!!!!!!!!!

   Διαγραφή
  2. Σαβουρα ειστε ολοι βρωματε.σας χαλαει που δεν τρωτε λαμογια πετατε την λασπη με το κιλο.καθηστε να τα πειτε σε καμια ταβερνα να σας κερασουνε κανα ψαρακι και να φωναζετε οπως παντα σαν ουνοι.αγραματοι βολεμενοι και βισματιες.ειστε ολοι λιματα της περιοχης και θα επρεπε να φτιαξουν βιολογικο να σας πεταξουν μεσα ολους.εχετε κανει την περιοχη μας ποιο σαβουρα απο οτι ηταν.πολιτικοι απο τα lidl ειστε σε προσφορα με συντομη ημερομηνια ληξης.βλεπω πολλους παρεα με τον τσοχατζο(πουλο).

   Διαγραφή
 12. Μετα λύπης διαβάζω το άρθρο σου κ.Μαρλαντη και δεν μου προξενεί καμιά εντύπωση για την εν γένει στάση σου. Χωρίς ουσία για ακόμη μία φορά,μόνο ΧΟΛΗ διακρίνω προς πρόσωπο της Ραφτοπούλου. Πέρασε το 2μηνο και ξαναχτύπησες με σκοπό να ταράξεις τα νερά. Αλήθεια τι έγινε πλήρωσες την συνδρομή γι αυτό ξαναβγήκες από το καβούκι σου? το μόνο που θα σου πω είναι πως αμφιβάλλω ότι το άρθρο είναι δικό σου, γιατί πολύ απλά εκτός του ότι ΄΄τσερδιζεις΄΄, άρχισες και να ΄΄Τσιπριζεις΄΄. Να σου θυμίσω πως ακόμη έχω την φωνή σου στα αυτιά μου, που στα Δημοτικά Συμβούλια φώναζες προς το Δήμαρχο και σε πολλούς Δημ.Συμβούλους του κ.Μάρκου ότι θα τους Μαμήσεις, τι έγινε τελείωσες μ αυτούς και άρχισες με τους δικούς σου? Αλήθεια τι έκανες εσύ αυτά τα πέντε χρόνια αντιπολίτευσης που ήσουν εκεί,εκτός από το να φωνάζεις και να βωμολοχείς? Έχεις κάποιο πλάνο και σου το πήγε πίσω η Ραφτοπούλου? βγάλτο λοιπόν μην το κρατάς, τι περιμένεις να ανθίσει? Ξέρεις τι μου θυμίζεις τελικά,τον κο Κούγια της Λάρισας.
  Η απορία μου(και προς τον κο 01¨06) είναι πως είναι δυνατόν να λέτε αρχικά ότι ο μπαμπαΡαφτοπουλος πληρώνει τους πάντες και στην επόμενη παράγραφο να μιλάτε για φαγοπότι της ομοσπονδίας? γιατί δε μιλάτε για τους άλλους 40-50 Συλλόγους της περιοχής? Για της εκδρομές για ΣΚΙ? Γιατί δεν αναφέρεστε καθόλου στον κο Δήμαρχο που δίνει απλόχερα αυτές της χορηγίες? Ούτε για τις ανακαινίσεις σπιτιών που έκανε ο ιστορικός ''Ξενοφώντας΄΄ της γνωστής οικογενείας και της παρέας του. Μήπως γιατί κύριε ''κοντέ των 140 ψηφων'' βολεύτικες με το γραφειάκι που πήρες και σου καλοάρεσε το μηνιαίο χιλιοπεντακοσαρικακι, που θα το χάριζες υποτίθετε. Τι έγινε τσεπάτο? Έχεις σκοπό να βολέψεις και κανένα άλλο μέλος της οικογενείας σου γι αυτό είσαι στο καβούκι σου? Τι έγινε με την κατεδάφιση στο γήπεδο Αρτέμιδος,έγινε με άδεια ή πετούσε κανένα αεροπλάνο χαμηλά και έπεσαν τα τσιμεντόλιθα?
  Όσο για τα τελευταία ΄΄εμετικά σχόλια΄΄ δυστυχώς το μόνο που δείχνει είναι την σοβαρότητα του blog.
  Καλό σας βράδυ και εύχομαι αυτός ο τόπος να βρει το δρόμο του επιτέλους

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. ΡΑΦΤΟΠΟΥΛΕ Η ΑΝΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΤΣΟΥΛΑΚΙ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ Κ ΕΣΥ ΔΕΝ ΤΟ ΒΛΕΠΕΙΣ Η ΝΟΜΙΖΕΣ ΟΤΙ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΚΡΥΦΕΣ ΟΙ ΠΟΜΠΕΣ ΣΑΣ?

   Ο ΚΗΠΟΥΡΟΣ ΟΣΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΠΡΑΞΕΙ Η ΑΝΝΑ Η ΤΣΟΥΛΑ ΤΑ ΕΚΑΝΕ ΑΥΤΟΣ Κ ΕΧΕΙ ΦΤΑΣΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΚΑΘΑΡΟΣ.
   ΕΚΑΝΕ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΠΡΑΞΕΙΣ.
   ΕΙΠΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΕΚΑΝΕ ΠΟΛΛΕΣ Κ ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΠΟΥ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΤΟΛΜΗΣΕΙ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΙ ΟΧΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ.
   ΠΡΩΤΑ ΚΑΘΑΡΙΖΕΙΣ Κ ΜΕΤΑ ΧΤΙΖΕΙΣ ΚΑΤΙ ΝΕΟ ΚΑΘΑΡΟ ΥΓΙΕΣ.

   Ο ΚΗΠΟΥΡΟΣ ΑΝΕΛΑΒΕ ΤΟ ΚΑΘΑΡΙΣΜΑ ΞΕΚΙΝΩΝΤΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΗΤΣΟΑΠΤΕΩΝΑ Κ ΤΗΝ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΤΟΥ.

   ΠΗΓΕ ΣΤΗΝ ΑΝΝΑ ΤΗΝ ΞΕΤΣΙΠΩΤΗ Κ ΤΗΣ ΕΙΠΕ Η ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ Η ΞΕΤΣΙΠΩΤΗ ΕΙΠΕ ΟΧΙ .

   Ο ΚΗΠΟΥΡΟΣ ΟΜΩΣ ΣΑΝ ΚΑΝΟΝΙΚΟΣ ΑΡΧΗΓΟΣ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕ ΣΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΕ ΣΩΣΤΟ Κ ΒΓΗΚΕ ΑΛΗΘΙΝΟΣ
   ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΟΙ ΓΙΑ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΑ.
   Ο ΤΟΠΟΣ ΒΡΗΚΕ ΤΟΝ ΜΑΡΛΑΝΤΗ ΝΑ ΣΑΣ ΣΤΕΙΛΕΙ ΦΥΛΑΚΗ ΘΑ ΒΡΟΥΜΕ Κ ΤΟΝ ΕΠΟΜΕΝΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΝΑ ΠΑΨΟΥΜΕ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΜΑΚΟΧΩΡΙΟ .
   ΜΗΝ ΑΝΗΣΥΧΕΙΣ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΧΕΙ ΕΞΟΔΟΥΣ ΚΙΝΔΥΝΟΥ Κ ΦΥΛΑΚΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΣΑΝ ΕΣΑΣ ΕΛΠΙΖΩ

   Διαγραφή
  2. Ο ΑΡΧΗΓΟΣ Ο ΚΗΠΟΥΡΟΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΑΠΛΗΡΩΤΟΥΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΤΟΥ 3 ΜΗΝΕΣ ΘΑ ΣΤΕΙΛΕΙ ΦΥΛΑΚΗ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ Η΄ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΤΟΝ ΜΠΟΥΖΟΥΡΙΑΣΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΑΦΗΣΕΙ ΠΑΝΤΟΥ, ΚΑΙ ΤΟ ΞΥΛΟ ΠΟΥ ΘΑ ΦΑΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΤΟΥ ΣΥΝΤΟΜΑ. ΤΥΧΑΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΕΧΟΥΝ ΑΠΕΡΓΙΑ ΚΑΙ ΜΙΣΟ ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΤΟΥ. ΔΗΛΑΔΗ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΟΤΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΞΙΟΣ ΝΑ ΔΙΟΙΚΗΣΕΙ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΜΑΣ? ΟΤΑΝ Ο ΙΔΙΟΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΙΟΙΚΗΣΕΙ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΧΕΙΡΙΣΗ ΚΑΙ ΧΡΩΣΤΑΕΙ ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΜΙΛΑΕΙ ΕΛΛΗΝΙΚΑ - ΑΛΒΑΝΙΚΑ? ΟΣΟ ΑΦΟΡΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΗΤΣΟΑΠΑΤΕΩΝΑ ΠΟΥ ΛΕΣ ΣΥΝΕΧΕΙΑ , ΑΧΡΗΣΤΟ ΤΟΜΑΡΙ, Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΤΟΥ ΔΙΝΕΙ ΤΑ ΕΡΓΑ (ΛΙΜΑΝΙ - ΓΗΠΕΔΟ ΣΠΑΤΩΝ ) Κ.Α ΝΑ ΤΑ ΦΤΙΑΞΕΙ Ο ΑΧΡΗΣΤΟΣ ΚΗΠΟΥΡΟΣ (ΓΕΩΠΟΝΟΣ ΤΗΝ Π...ΑΣ).
   ΜΕΤΑ ΑΛΛΟ ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΠΗΡΕ ΕΝΑ ΑΛΛΟ ΕΡΓΟ. ΠΗΓΕ ΚΑΙ ΕΒΡΙΖΕ ΤΟΥ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΡΟΧΘΕΣ Ο ΠΑ.....ΡΑΣ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΥΠ. ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ , ΟΥΣΤ ΑΠΟ ΕΔΩ ΡΕΜΑΛΙΑ ΟΛΟΙ ΣΑΣ , ΣΤΗΝ ΦΥΛΑΚΗ ΧΩΡΙΣ ΣΑΛΙΟ ΟΛΟΙ ΣΑΣ.

   Διαγραφή
 13. Αντε να δουλεψετε ρε λαμογια καθεστε και ασχοληστε με τα λεφτα που φαγατε και τα παιδια μας στα σχολεια δεν εχουν ουτε θερμαση και σιγουρα ουτε σχολεια.δεν εχουν γηπεδα να τρεξουν δεν εχουμε δρομους δεν εχουμε αστυνομια δεν εχουμε τιποτα ο καθε ενας σας κοιταει μονο τον κολο.προσοχη ομως γιατι τον κολο σας τον κοιταμε και εμεις οι οχι πολιτευομενοι της περιοχης και θα ερθει η ωρα σας λαμογια θα τρεχετε σαν τον κεντερη

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 14. Που ξέρεις το σχόλιο αν το γράψε άνδρας γυναικά η από τα άλλο φύλο που τα κάνει όλα με όλους?
  Κοτά σαν εσένα δεν έχω μεταξναδει, έχω δει κοτα με κομμένο το κεφάλι να τρέχει, κοτά με κομμένο κεφάλι ξεπουπουλιασμένη να τρέχει, άλλα κοτα στην σούβλα καμένη να μίλα πρώτη φορά είδα εσενανε..
  Εσύ που δεν είσαι κοτά ούτε κόκορας άλλα λυρατη γιατί δεν γράφεις όνομα?
  Να σου πω γιατί?
  γιατί είσαι μπάσταρδο άγνωστου πατρός και συ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 15. Ξεκίνησαν οι εκλογές!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 16. Ο ΚΗΠΟΥΡΟΣ ΑΝ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΤΕΣ ΤΟΥ Η ΟΧΙ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΝΑ ΒΓΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΠΟΥΝ ΟΙ ΕΡΓΑΤΕΣ ΤΟΥ ΟΙ ΝΑ ΠΑΝΕ ΕΚΕΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΟΥΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΑΑΝ ΤΟΥΣ ΧΡΩΣΤΑΕΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΤΕΙΛΕΙ ΟΜΑΔΙΚΑ ΣΤΟΝ ΟΑΕΔ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΝΑ ΧΟΡΤΣΟΥΝ ΑΝΕΡΓΙΑ ΚΑΙ ΖΗΤΗΝΙΑ.

  ΤΟ ΓΙΑΤΙ ΦΩΝΑΖΕ ΣΤΑ ΡΕΜΑΛΙΑ ΤΟΥΣ Δ.Υ. ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΛΛΑ ΟΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΟΜΙΣΘΟΙ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΑΛΛΙΩΣ ΟΛΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΑΠΟΛΥΣΗ ΧΩΡΙΣ ΣΥΝΤΑΞΗ.

  Ο ΔΥ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΕΡΓΑΛΕΙΟ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΜΟΝΟ ΝΑ ΥΠΗΡΕΤΕΙ ΤΟΝ ΔΗΜΟΤΗ ΠΟΛΙΤΗ ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΥΨΩΝ ΕΙ ΦΩΝΗ ΝΑ ΑΠΟΛΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΩΣ.

  Ο ΚΗΠΟΥΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΔΣ ΑΡΑ ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΔΥ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΙΛΑΕΙ ΟΠΩΣ ΘΕΛΕΙ ΣΤΟΥΣ ΤΕΜΠΑΛΗΔΕΣ ΛΑΜΟΓΙΑ ΑΡΓΟΜΙΣΘΟΥΣ ΑΦΟΥ Η ΚΟΤΑ Ο ΜΟΥΓΓΟΣ ΚΑΙ Η ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΚΑΝΟΙ ΝΑ ΔΙΟΙΚΗΣΟΥΝ.

  ΤΟ ΛΑΜΟΓΙΟ Ο ΔΥ ΠΟΥ ΤΟ ΕΣΤΕΙΛΕ Ο ΚΗΠΟΥΡΟΣ ΣΕ ΑΡΓΙΑ ΠΗΓΕ? ΑΡΑ ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ ΟΛΟΙ ΟΙ ΔΥ ΕΙΝΑΙ ΛΑΜΟΓΙΑ ΑΡΓΟΜΙΣΘΟΙ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 17. ΜΟΝΟ Ο ΚΗΠΟΥΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΗΓΟΣ ΛΑΙ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΕΡΓΑΤΕΣ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΤΕΜΠΕΛΗΔΕΣ ΔΥ Η ΣΟΥΒΛΑΚΕΡΜΑΝ ΜΠΑΚΑΛΙΣΕΣ ΚΟΚ.
  ΜΕ ΤΗΝ ΦΟΡΟΚΑΤΑΙΓΙΔΑ ΚΑΙ ΤΝ ΑΝΕΡΓΙΑ ΑΠΟΡΩ ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙ ΕΡΓΑΤΕΣ Ο ΚΗΠΟΥΡΟΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΡΓΑΤΕΣ ΜΕ ΕΡΓΑΤΟΣΗΜΟ ΝΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ 100-200€
  Ο ΙΔΙΩΤΙΚΟΣ ΤΟΜΕΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΧΘΡΟΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΑΛΛΛΑ ΔΕΝ ΒΡΗΚΑ ΠΟΥΘΕΝΑ ΝΑ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ Ο ΚΗΠΟΥΡΟΣ ΜΑΡΛΑΝΤΗΣ ΕΡΓΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙ ΔΗΜΑΡΧΟΣ Ο ΜΗΤΣΟΑΠΑΤΕΩΝΑΣ.

  ΑΝ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΕΡΓΟ ΜΕ ΛΕΦΤΑ ΝΑ ΠΛΗΡΩΘΕΙ ΤΟΤΕ ΝΑ ΤΟ ΒΓΑΛΕΙΣ ΣΤΗΝ ΦΟΡΑ.
  ΑΛΛΑ ΑΥΤΟΣ ΑΠΟ ΟΤΙ ΞΕΡΩ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥΣ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΕΡΓΑ ΤΖΑΜΠΑ ΔΩΡΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΕΣ.
  ΠΑΝΤΩΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΗΠΟΥΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΕΧΕΙ ΠΕΡΑΣΕΙ ΣΤΟ ΔΣ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 50 ΧΡΟΝΙΑ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 18. Μα αν ήταν τέτοιος τύπος και κακός συνεργάτης και δημοτικός σύμβουλος ο Μαρλαντής τότε γιατί το Ραφτοπουλέϊκο τον είχε πάρει στην παράταξη και γιατί δεν τον διέγραψε η παράταξη όπως και με τις διαδικασίες που ορίζει ο νόμος, αλλά σήμερα αυθαίρετα τον χαρακτηρίζει ως ανεξάρτητο, επειδή τάχα μου έχει αδρανοποιηθεί !! Επιχείρημα βέβαια σαθρό, γιατί αν ισχύει για τον Μαρλαντή, τότε γιατί δεν διέγραψαν και όλα τα άλλα αδρανή μέλη της ΑΝΑΣΣΑΣ ανακοινώνοντας δημόσια τα ονόματά τους ; Γιατί η κα Άννα λειτουργεί επιλεκτικά και θυμίζει τις μεθόδους που εφάρμοσε ο Δήμαρχος Δ. Μάρκου στην περίπτωση του ενοχλητικού δημοτικού του συμβούλου, κ. Ιωάννη Τούντα, που τον έφαγε χωρίς καν απολογία στην παράταξη. Ίδια πράγματα Ραφτοπούλου και Δ. Μάρκου, ίδιες συμπεριφορές, ίδια πολιτική, απλά διαφορετικές πολιτικές - "φαμίλιες". και οι δυο συγκάλυψαν την υπόθεση Ομοσπονδία, κλπ. Τυχαίο ;

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Αρχειοθήκη ιστολογίου