Παρασκευή 1 Φεβρουαρίου 2019

Η λακκούβα «πρόδωσε» την κινηματογραφική απόπειρα ληστείας σε τράπεζα!

Περαστικός ενημέρωσε τις πολεοδομικές υπηρεσίες χθες για τη λακκούβα και κατόπιν
ειδοποιήθηκε η αστυνομία του Μαϊάμι - Σε κοντινή απόσταση βρισκόταν μια ηλεκτρική γεννήτρια, ένα βαρούλκο κι ένα μικρό καρότσι
Μια λακκούβα στο οδόστρωμα, στη μέση ενός δρόμου στο Μαϊάμι της Φλόριντας, αποκάλυψε… μια κρυφή σήραγγα που οδηγούσε σε μια τράπεζα, έγινε γνωστό από το τοπικό γραφείο του FBI, το οποίο ξεκίνησε έρευνα για απόπειρα διάρρηξης.

Όπως μεταδίδουν αμερικανικά ΜΜΕ, το οδόστρωμα υποχώρησε, δημιουργώντας μια τρύπα, ακριβώς στη μέση της οδού Φλαμίνγκο, στη συνοικία Πέμπροουκ Πάινς, στο δυτικό Μαϊάμι, κοντά σε ένα υποκατάστημα της τράπεζας Chase Bank.




Τελικά, αποκαλύφθηκε ένα τούνελ, που είχε σκαφτεί σε βάθος μόλις λίγων εκατοστών κάτω από την άσφαλτο, όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες που αναρτήθηκαν στον λογαριασμό στο Twitter του τοπικού γραφείου της ομοσπονδιακής αστυνομίας των ΗΠΑ.

Ένας περαστικός ενημέρωσε τις πολεοδομικές υπηρεσίες χθες για τη λακκούβα και κατόπιν ειδοποιήθηκε η αστυνομία του Μαϊάμι, καθώς την προσοχή του συνεργείου της εταιρείας οδικών έργων, που έσπευσε στο σημείο, τράβηξε ένα πορτοκαλί καλώδιο προέκτασης, το οποίο εξείχε από την τρύπα, έγραψε η εφημερίδα Miami Herald.

Στη συνέχεια, η τοπική αστυνομία, με τη στήριξη του FBI, ανακάλυψε την είσοδο ενός τούνελ, την οποία είχαν καλύψει με παλέτες. Δίπλα, βρισκόταν μια ηλεκτρική γεννήτρια, ένα βαρούλκο κι ένα μικρό καρότσι, περιέγραψε ο εκπρόσωπος τύπου του FBI Μάικλ Λέβεροκ.

Η σήραγγα, μήκους περίπου 45 μέτρων, είχε διάμετρο 60-90 εκατοστά. «Θα έπρεπε κάποιος να είναι πολύ μικρόσωμος για να μπορέσει να μπει και δεν θα έπρεπε να είναι κλειστοφοβικός» εξήγησε ο αστυνομικός.



Σύμφωνα με τον ίδιο, οι ερασιτέχνης επιχωματιστής έσκαβε για «αρκετούς μήνες, αυτό δεν έγινε σε μία ημέρα».

Πάντως, στη Chase Bank δεν σημειώθηκε ληστεία, επισήμανε το FBI.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου