Κυριακή 27 Ιανουαρίου 2019

Θεσσαλονίκη: Διεκόπη η κυκλοφορία σε επαρχιακούς δρόμους λόγω χιονόπτωσης και παγετού

Ο υδράργυρος στο κέντρο, λίγο μετά τις 9 το βράδυ, ήταν στους 3 βαθμούς Κελσίου -
Η θερμοκρασία στη Δυτική Μακεδονία θα κυμανθεί αύριο από -4 έως 4 βαθμούς και στην Κεντρική Μακεδονία από 0 έως 6 βαθμούς

Χιονοπτώσεις σημειώνονται στα γύρω ορεινά της Θεσσαλονίκης, ενώ τσουχτερό κρύο επικρατεί στο πολεοδομικό συγκρότημα με τον υδράργυρο στο ιστορικό κέντρο να βρίσκεται, λίγο μετά τις 9 το βράδυ, στους 3 βαθμούς Κελσίου.

Εξαιτίας της χιονόπτωσης και του παγετού, η Τροχαία διέκοψε πριν από λίγη ώρα την κυκλοφορία των οχημάτων στους επαρχιακούς δρόμους Χορτιάτη - Αγίου Βασιλείου και Μελισσοχωρίου - Ωραιοκάστρου.




Σύμφωνα με το δελτίο καιρού για την Κυριακή 27/1, η θερμοκρασία στη Δυτική Μακεδονία θα κυμανθεί από -4 έως 4 βαθμούς, στην Κεντρική Μακεδονία από 0 έως 6, στην Ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη από 2 έως 8, στα κεντρικά ηπειρωτικά από 2 έως 13, στα νότια ηπειρωτικά από 5 έως 14, στα νησιά του Ιονίου από 5 έως 13, στα νησιά του Βορείου Αιγαίου από 6 έως 12, στα νησιά του υπολοίπου Αιγαίου από 8 έως 14, και στην Κρήτη από 7 έως 14 βαθμούς.

Οι άνεμοι στο Βόρειο Αιγαίο θα πνέουν από μεταβαλλόμενες διευθύνσεις 4 έως 6 και τοπικά 7 μποφόρ, όμως από το πρωί θα εξασθενήσουν σταδιακά και προς το βράδυ δεν θα ξεπερνούν τα 5 μποφόρ. Στο Κεντρικό Αιγαίο οι άνεμοι θα πνέουν από βορειοδυτικές διευθύνσεις 4 έως 6 μποφόρ, όμως από το μεσημέρι θα εξασθενήσουν και προς το βράδυ θα πνέουν από μεταβαλλόμενες διευθύνσεις έως 4 μποφόρ. Στο Νότιο Αιγαίο οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις 4 έως 6 και τοπικά έως 7 μποφόρ, με μικρή εξασθένηση από το μεσημέρι. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν από μεταβαλλόμενες διευθύνσεις 2 έως 4 και τοπικά έως 5 μποφόρ.



Στην Αττική αναμένονται αραιές νεφώσεις έως το πρωί. Οι άνεμοι θα πνέουν από βορειοδυτικές διευθύνσεις 2 έως 4 μποφόρ, όμως σταδιακά από το μεσημέρι έως το βράδυ θα στραφούν σε νότιους έως 3 μποφόρ. Η θερμοκρασία στο κέντρο της πόλης θα κυμανθεί από 8 έως 14 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη αναμένεται ηλιοφάνεια με λίγες μόνο νεφώσεις κατά περιόδους. Οι άνεμοι θα πνέουν από βορειοδυτικές διευθύνσεις 2 έως 4 και τοπικά στα δυτικά του νομού έως 5 μποφόρ, όμως από το μεσημέρι θα εξασθενήσουν και προς το βράδυ θα πνέουν από μεταβαλλόμενες διευθύνσεις έως 3 μποφόρ. Η ορατότητα στα ανατολικά του νομού θα είναι κατά τόπους περιορισμένη τόσο έως το πρωί, όσο και προς το βράδυ. Η θερμοκρασία στο κέντρο της πόλης θα κυμανθεί από 0 έως 6 βαθμούς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου