Σάββατο 13 Οκτωβρίου 2018

Ραφήνα: Και επίσημα υποψήφιος Δήμαρχος ο Δαμ. Φαφούτης


Και επίσημα από σήμερα ο Δαμιανός Φαφούτης, είναι ένας από τους διεκδικητές του Δημαρχιακού θώκου του Δήμου Ραφήνας – Πικερμίου.

Η εκδήλωση – παρουσίαση πραγματοποιήθηκε στο ξενοδοχείο Αύρα παρουσία πλήθους κόσμου αλλά και Δημοτικών Συμβούλων και τοπικών παραγόντων.

Στο πάνελ των ομιλητών βρίσκονταν, εκτός του κ. Φαφούτη, οι κύριοι Αλεξόπουλος και Δενδράμης, ενώ την παρουσίαση ανέλαβε ένας μαθητής από το Λύκειο Πικερμίου, ο Χρήστος, δίνοντας έτσι και μία συμβολική σημασία στην εκδήλωση.

Ο κ. Αλεξόπουλος, πρ. Λυκειάρχης και καθηγητής του κ. Φαφούτης, μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον παλιό μαθητή του και δήλωσε υπερήφανος που θα διεκδικήσει τη Δημαρχία, ενώ ο κ. Δενδραμής, διοικητής του νοσοκομείου » Άγιος Σάββας», αναφέρθηκε στην εργατικότητα του κ. Φαφούτη και την αποδοτικότητα του στον δύσκολο τομέα της Υγείας.

Στη συνέχεια τον λόγο πήρε ο κ. Φαφούτης, ο οποίος αρχικά αναφέρθηκε στους λόγους που τον οδήγησαν στο να διεκδικήσει τη δημαρχία στις επόμενες εκλογές. Μίλησε για ένα πιο αισιόδοξο μέλλον για όλους τους δημότες, για διαφάνεια στις διαδικασίες, τόνωση του εθελοντισμού, της συμμετοχικότητας  και για έναν δήμο με ανθρώπινο πρόσωπο.
Παρουσίασε το νέο λογότυπο του συνδυασμού, ο οποίος όμως διατηρεί το ίδιο όνομα «Συμμαχία Δημιουργίας», από εποχής Θανάση Αδαμόπουλου.

Ο κ. Φαφούτης κατηγόρησε την παρούσα δημοτική αρχή για ανυπαρξία έργου τα τελευταία τέσσερα χρόνια και ανέφερε πως ο σκοπός της προεκλογικής συμφωνίας ήταν η κατάληψη της δημαρχίας.

Μιλώντας για το εκλογικό σύστημα της απλής αναλογικής που θα εφαρμοστεί στις επόμενες εκλογές, απηύθυνε ανοικτή πρόσκληση προς τους δημοτικούς συμβούλους της Αντιπολίτευσης, κ.κ Χριστόπουλο, Γιάννακα, Βασιλόπουλο, Τόκα και Ζαφειρόπουλο, για συνεργασία πριν από τις επόμενες εκλογές.

Όσο αφορά το θέμα των πυρόπληκτων είπε πως όραμα του είναι να χρησιμοποιηθεί η βοήθεια που έχουν προσφέρει απλόχερα οι συνάνθρωποι μας για αποκατάσταση των περιοχών, με διαφανείς διαδικασίες.

Παρουσίασε τις προτάσεις του για το λιμάνι, τα καταστήματα, και μίλησε για τους τρόπους που μπορεί να υπάρξει τόνωση της τοπικής αγοράς.

Αναφέρθηκε επίσης στο θέμα της αποχέτευση λέγοντας πως η θέση του συνδυασμού ήταν η σύνδεση με την Ψυτάλλεια, και πως ο μόνος τρόπος στο να δεχθεί την κατασκευή ΚΕΛ στο Πλατύ Χωράφι είναι να είναι τρίτου βαθμού επεξεργασίας.

Τέλος είπε πως το πρόγραμμα που θα παρουσιάσει θα είναι ύστερα από διαβούλευση και ζυμώσεις με τους πολίτες.

Δείτε σε βίντεο την ομιλία του κ. Φαφούτη και εικόνες από την εκδήλωση



http://www.irafina.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου