Τρίτη, 30 Οκτωβρίου 2018

Η σύναξη των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ - «Φιγουρίνια» Αχτσιόγλου και Τζάκρη


Λίγο πριν ανέβει στο βήμα ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ σχημάτισαν «πηγαδάκια» και συζητούσαν για τα πολιτικά -και όχι μόνο- τεκταινόμενα – Ξεχώρισαν οι παρουσίες της Έφης Αχτσιόγλου και της Θεοδώρας Τζάκρη
Με χαμόγελα, συζητήσεις, «πηγαδάκια» και αγκαλιές περίμεναν οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ τον πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα, πριν ξεκινήσει την ομιλία του στην Κοινοβουλευτική Ομάδα.

Πριν ανέβει στο βήμα, ο κ. Τσίπρας κάθισε δίπλα στον πρόεδρο της Βουλής, Νίκο Βούτση και τον Δημήτρη Παπαδημούλη.Ιδιαίτερο ενδιαφέρον -και περιέργεια- προκαλεί η ιδιαίτερα εκφραστική συζήτηση ανάμεσα στον υπουργό Οικονομικών, Ευκλείδη Τσακαλώτο με την υπουργό Εργασίας Έφη Αχτσιόγλου, με τις χειρονομίες του πρώτου να παραπέμπουν σε μάλλον αριθμητικά μεγέθη.

Η υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης, Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου είχε την ευκαιρία να συναντηθεί εκ νέου με τον πρώην «σύντροφό» της στο ΠΑΣΟΚ, Παναγιώτη Κουρουμπλή, ο οποίος κάθισε δίπλα στον αναπληρωτή υπουργό Εξωτερικών, Γιώργο Κατρούγκαλο.Η Θεοδώρα Μεγαλοοικονόμου, «μεταγραφή» από την Ένωση Κεντρώων, συνομίλησε με τον πρόεδρο της Βουλής, Νίκο Βούτση, θέλοντας πιθανόν να αποκομίσει την εμπειρία του στα κοινοβουλευτικά.Η υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Όλγα Γεροβασίλη σε μάλλον θερμό κλίμα με τον προκάτοχό της, Νίκο Τόσκα, που επανεμφανίστηκε μετά από καιρό.Η Θεοδώρα Τζάκρη, καθώς πηγαίνει με τις χαρακτηριστικές γόβες της στα πίσω έδρανα για να παρακολουθήσει την ομιλία του πρωθυπουργού.Η... αριστερή συνείδηση της παράταξης, εκπροσωπούμενη από τους Νίκο Φίλη και Τασία Χριστοδουλοπούλου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου