Παρασκευή 3 Αυγούστου 2018

Porsche 911 θα παρουσιαστεί μέσα στο 2019


Αναμένεται να παρουσιαστεί επίσημα μέσα στο 2019 και να είναι στις εκθέσεις της Porsche από το 2020. Η επόμενη γενιά της 911, είναι όπως αναμενόταν, συναρπαστική.
Με κωδικό όνομα 992 θα παρουσιαστεί στο Σαλόνι Αυτοκινήτου του Παρισιού το ερχόμενο Φθινόπωρο.
Με τις εικόνες από τα πρωτότυπα να κάνουν δοκιμές, περάσαμε το χειμώνα περιμένοντας την τελική εικόνα για το μοντέλο- μύθο της αυτοκινητοβιομηχανίας.
Οι πλέον πρόσφατες εικόνες, δείχνουν το αυτοκίνητο χωρίς καμουφλάζ και μας δίνουν μια εικόνα για τις αισθητικές αλλαγές που θα έχει η επόμενη γενιά της 911.


Ιδιαίτερα στο πίσω μέρος με τις γρίλιες, που «ακουμπούν» πάνω στην αεροτομή που αλλάζει θέση ανάλογα με την ταχύτητα του αυτοκινήτου, η εικόνα της 911 είναι αρκετά αλλαγμένη. Τα πίσω φώτα φαίνονται πιο στενά και σημαντικά μεγαλύτερα ενώ «συνδέονται» οπτικά με την φωτεινή αποτελούμενη από LED’s γραμμή καλύπτοντας όλο το πλάτος πίσω.

Μπροστά η εικόνα είναι πιο οικεία, με την έννοια πως φαίνεται να είναι αισθητικά, εξέλιξη της υπάρχουσας γενιάς. Οι τετραγωνισμένοι αεραγωγοί στον πλαστικό προφυλακτήρα, δίνουν την αίσθηση της «μάσκας» πάνω στο μεγάλο σε μετωπική επιφάνεια προφυλακτήρα.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου